Kokkolan Designtori

Kokkolan Designtori saa jatkoa! Viime lokakuussa designtori oli jymymenestys, joten toki se järjestetään uudemmankin kerran ja varmasti taas loppuvuodestakin! Nyt kun vauvani on jo hieman isompi ja pärjäilee kauemmin ilman minua (toki käy ruokailemassa designtorilla kerran :D), lähdin minäkin yritykseni MioSa. designin puitteissa mukaan!

Tällä kertaa Designtori valtaa Kokkolan Kallentorin! Kellonaika on viime vuodesta hieman poikkeava; tapahtumaan olette tällä kertaa tervetulleita klo 11-16. Mukana on huikea kattaus erilaisia kotimaisia yrityksiä – kannattaa tulla kauempaakin! Mahtava tilaisuus hankkia äideille ja mummoille äitienpäivälahjat ja varmasti koulunsa päättävillekin löytyy jotain kivaa lahjaa designtorin laajasta valikoimasta. Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.

Voit kurkata Facebookista, mitä kaikkia yrityksiä Designtorilta tällä kertaa löytyykään! Sivuilla on käynnissä myös huikean tuotepaketin arvonta.
Jos on vaarana, että tapahtuma pääsee vapputohinoissa unohtumaan, klikkaahan se muistiin täältä.

Ei muuta kuin mukava porukka kasaan ja lauantaina nenät kohti Designtoria! 

Sitä ennen – oikein hyvää vappua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.