Joulukortti Sinulle

Tämä joulu oli ensimmäinen joulu, kun meiltä ei lähetetty perinteisiä joulukortteja yhteenkään osoitteeseen. En muista, onko vastaavia jouluja ollut edes, ei ainakaan reiluun vuosikymmeneen eli ehkä joskus silloin, kun olin reilu 20-vuotias ja opiskelin toisaalla…

Olen parin viime vuoden ajan miettinyt joulukorttiperinteestä luopumista. Olen huomannut, että moni muukin on tässä vuosien saatossa jättänyt joulukortit lähettämättä. Moni tuntuu ymmärrettävästi kritisoivan postimerkkien jatkuvaa hinnannousua.
En tiedä, luovuinko perinteesta nyt kokonaan tai lopullisesti, todennäköisesti en, mutta ainakin tämän joulun osalta. Tähän alkusysäyksen antoi Postin lakko. Lakon ja kiireiden vuoksi joulukorttiaskartelut jäivät välistä. Jos ei ole kunnon rakoa askarrella (ja siinä samalla fiilistellä joulua) joulukortteja, en askartele niitä lainkaan. Niitä ei ole mukava kiireessä tehdä! Postin osalta ajattelin, että tuen Postin toimintaa jo riittävästi yritykseni tiimoilta vuoden ympäri, joten se riittänee.

Halusimme muistaa hieman isommin paikallisia vähävaraisia lapsiperheitä, joten myös joulukorttirahat upposivat tähän. Ajattelin, että ne lapset ilahtuvat varmasti enemmän kuin ne, jotka meiltä joulukortin saisivat – etenkin kun tuolle kortille on muitakin vaihtoehtoja kuin se perinteinen kortti!

Lämmin kiitos teille ystävät ja sukulaiset, joilta joulukortin saimme! ♥
Meidän joulukorttimme tulee tässä:

Joulun aikaa rauhaisaa
&
vuotta hyvää alkavaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.