Viimeisin valaisinihastus!

Täällä vietettiin eilen kotipäivää kuopuksen kanssa ja tänään vietin työpäivää lasten ollessa hoidossa (toinen päiväkodissa ja toinen isovanhemmilla). Eilen meillä oli ohjelmassa mm. puolitoistavuotisneuvola. N täyttää vuoden ja kuusi kuukautta vasta reilun viikon päästä (27.1.), mutta neuvolareissu on nyt tehty. Hän sai siellä influenssan tehosterokotteen sekä vesirokkorokotteen. Viime yöksi annoin lääkettä varmuuden vuoksi, kuten aina rokotepäivien iltoina. Mitään oireita ei ole ollut näkyvissä, mitä nyt äkäisyyttä…

En tiedä johtuiko rokotteista vai mistä, mutta hän nukkui sekä eilen että tänään pikkuisen yli kahden tunnin päikkärit, wau! Nämä on niin harvinaisia; kunpa vain tietäisi aina etukäteen, minä päivänä on luvassa ne pitkät päikkärit :D.

Heti kun sain hänet eilen unille rattaisiin, napsautin vauhdilla cappuccinot lasiin ja istahdin sohvalle tekemään pari työjuttua. Joskus hän saattaa herätä 40 minuutin kuluttua, joskus reilun tunnin kuluttua jne. Koskaan ei tiedä, minkä pituiset unet herralle tällä kertaa maistuu, joten päikkäriaika on käytettävä tehokkaasti! Reilun puolen tunnin jälkeen olin tehnyt pari pakollista työhommaa ja sitten sainkin sähköpostiini mainoksen eräästä valaisinkampanjasta. Siinä ollut kuva sai minut tutkailemaan erästä valaisinta hieman tarkemmin…

Jotenkin nämä kuvat kokonaisuutena ihastuttivat kovasti! Seinän sävy, puinen hylly, keramiikka… Kyseessä on Buddy-valaisin merkiltä Belid. Belid on vanha ruotsalainen valaisinvalmistaja, joka tekee valaisimensa edelleen Ruotsissa. Nimeltä tämä ei ollut minulle entuudestaan tuttu enkä nyt ole varma, olenko edes törmännyt näihin aiemmin missään. Saman sarjan kattovalaisin on myös aivan ihana:

Buddy-valaisinta saa eri värisellä jalalla; itse tykästyin kovasti ensimmäisissä kuvissa näkyvään beigen sävyiseen. Sen lisäksi jalkaa saa mm. viininpunaisena, tummansinisenä ja mustana.

Myöskin messinkistä versiota näkyi jossain ja betonimaisena sitä on ainakin aiemmin saanut myös:

Eikö olekin ihastuttava! Meillä on kyllä valaisimia jo ennestäänkin jonkin verran, mutta pöytävalaisimia saisi olla vaikka joka tasolla, sillä niitä meillä eniten päällä pidetään! En tykkää kirkkaista kattovalaisimista; meillä on katossa valot lähinnä siivotessa. Muuten mennään pöytä- ja ikkunavalaisimin!

Oliko tämä teillekin uusi tuttavuus vai löytyykö tämä kenties kotoasi? Mielelläni näkisin lisäkuvia! :)

(Kuvat lainattu: Belid.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.