Tänä juhannuksena

Kiva juhannus takana, toivottavasti teilläkin!

Mitään sen ihmeellisempää emme tehneet, mutta ehkä tämä juuri siksi olikin niin kiva! Pari tuntia sitten paljussa istuessamme mies kyseli kaikilta erikseen, oliko ollut kiva juhannus. M nyökkäili joo-o, oli kiva, N tuumasi tjoo ja miehen kanssa yhdyimme samaan. Sopivassa suhteessa kaikkea!

Paljussa tuli käytyä torstai-illasta lähtien joka päivä vähintään kerran. Tuli syötyä hyvin ja herkuteltua. Saunottua, kumiveneiltyä, nukuttua hyviä yöunia ja joinain päivinä myös päikkäreitä. Pääasiassa kotijuhannus, mutta ehdittiin vierailla myös miehen vanhempien luona mökillä ja myöskin minun vanhempien vapaa-ajan kodissa. Sinne otimme mukaan myös vanhemman kisumme, joka on viettänyt paikassa hirmuisesti aikaa nuoruusvuosinaan. Mummuni toiveesta kisu pääsi siellä taas vierailemaan. Pääsi siellä jopa vapaana ulkoilemaan, mutta ulkoilun ajan perässä kulki kuuden ihmisen joukko :D. Kissa kiersi valtavan tontin reunat tarkkaan haistellen ja palasi vieressäni samasta terassin ovesta takaisin sisään ♥.

Tässä muutama kuvamuisto juhannukselta 2020:

Täällä vielä parisen viikkoa kesäinen arki jatkuu, sitten aloitamme lomanvieton ♥.
Jokos te olette lomalla?

Comments

 1. Sara
  8.7.2020 / 12:18

  Kommentti tulee reilusti myöhässä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ihana kuulla teidän juhannuksesta. Meillä juhannus meni sukuloiden ja yllätyssynttärien parissa. Täytin pyöreitä juhannuksena ja sain ihanat synttärit.

  Tulen saamaan synttärilahjaksi Seiska-tuoleja. Onko teillä niitä vielä? Mietin valkoisten peittomaalattujen ja kuultomaalattujen välillä. Olisiko sinulla jakaa kokemuksia?

  Ihanaa lomaa teille!

  • 13.7.2020 / 08:52

   Ja tämä vastaukseni vasta myöhässä tuleekin! :D
   Onnea paljon synttäreiden johdosta vielä näin jälkikäteenkin! :)
   On meillä neljä seiskaa ruokapöydän ympärillä ollut nyt useamman vuoden. Omaan silmääni peittomaalatut ovat kauniimmat – makuasioita :)

   • Sara
    17.7.2020 / 07:25

    Kiitos Satu! Kävimme itse asiassa eilen katsomassa tuoleja Vepsäläisellä, ja taidamme päätyä noihin kuultomaalattuihin. Ne sopivat tulevaan pöytään ja kotiimme paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.