Mennyttä kesää muistellen

Pitkä aika viimeisestä, alkukesän postauksestani. Suurin syy tähän taukoon oli se, että puolen vuoden postaukseni häipyivät blogistani kuin tuhka tuuleen! Varmuuskopio oli tietämättäni liian vanha (puolen vuoden takainen), joten näin ikävästi pääsi käymään. Murehdin tuota niin, että kyyneleiltä ei vältytty! Monta päivää tuo oli mielessäni niin suurena harmituksena, että meinasin poistattaa koko blogin ikuisiksi ajoiksi! Onneksi en sitä tehnyt, sillä se olisi harmittanut vielä järkyttävän paljon enemmän. Onnekseni muistokirjoitukseni Tigrusta (postaus Rakkaalle Tigrulle) ei ulottunut tuohon puoleen vuoteen – se olisi ollut enemmän kuin katastrofin paikka!

Kuusi päivää sitten tuli vuosi Tigrun kuolemasta ja kylläpä se vuosipäivä olikin kamala päivä! Tiedän toki, että liian moni joutuu kohtaamaan elämässään suurempiakin menetyksiä, mutta tässä hetkessä tämä on minun ja meidän suuri surumme ja menetyksemme eikä ihmisten suruja voi oikeastaan edes laittaa suuruusjärjestykseen.
Niin pieni kissa, mutta jätti niin valtavan aukon elämäämme! Toki on paljon ihania ja ikuisia muistoja, jotka jo naurattavat, mutta eivät kuitenkaan poista tätä ikuista ikävää ♥.

Kesällä on lomailtu kotona ja kotimaassa pieniä parin päivän minilomia tehden. On käyty Seinäjoella, Vaasassa, Alahärmässä, Tuurissa, Saarijärvellä, Keuruulla, Oulussa ja Kalajoella. Tampereellakin oli aikomus käydä (samoin Kuopiossa), mutta aikataulut eivät oikein passanneetkaan säiden kanssa yhteen ja sitten koronatilannekin paheni niin, että päätimme siirtää Tampereen lomaa. Pääseehän sinne syksylläkin! Ja voi olla, että haluan yhdistää Tampereen reissuun myös käynnin Ikeassa, mutta jää nähtäväksi. Lapset haluaisivat Tampereelle ehdottomasti junalla, mutta silloin Ikea jää haaveeksi, sillä junalla ei onnistu huonekaluja roudata… Kuopuksen huoneeseen on hankintalistalla vaatekaappi nimittäin!

Tässä muutamia kuvia kesästämme. Ensimmäisessä kuvaruudukossa alkukesän tunnelmia; juhannusta kakkuineen ja paljuineen. Ihanaa alkukesän vehreyttä!

Toisessa kuvassa jo loppukesän fiiliksiä kynttilöineen ja tummempine vihreine sävyineen.

Ja voi miten paljon tänä kesänä ollaankaan uitu! Helleviikkoina lähdimme rannalle joka päivä. Esikoisen kanssa olemme melkoisia vesipetoja ja kahlasimme aina syvälle – M innostui sukeltamisesta! Hän ei osaa vielä uida, mutta sukeltamista olemme nyt harjoitelleet ja kammo veden joutumisesta silmiin on poissa. Siitä se lähtee! Kelluin selälläni vedessä laskevaa aurinkoa ihaillen ja hoin M:lle, että näitä hetkiä muistellaan sitten talvella!

Oi mulla olisi tänne vaikka kuinka kirjoitettavaa, mutta aika loppuu taas kesken! Työni vie aika paljon aikaa (yksityisyrittäjällä välillä työajat venyvät ja paukkuvat), samoin kodinhoito kaikkineen, muista elämän osa-alueista puhumattakaan! Nyt kun lapset on pieniä, on oma aika hyvin kortilla ja ehtisin kirjoittelemaan blogia lähinnä klo 21 jälkeen iltaisin ja silloin olen yleensä jo sen verran naatti, että en jaksa konetta enää avata. Näin ollen on ollut hyvin haasteellista ylläpitää tätä blogia. Joka kuukausi sain tätä kuitenkin päivitettyä, kunnes sitten se puoli vuotta hävisi kokonaan :(.

Silti olen ajatellut, että vielä koittaa se aika, kun ehdin tänne useammin, joten en ole halunnut tätä sulkeakaan. Blogi oli vuosia päätyöni (kunnes nykyinen työni=verkkokauppani syrjäytti sen) ja edelleen mulle tosi rakas – onhan tämä ollut elämässäni jo 11 vuotta! Kulkenut mukana kotimme valmistumisesta ja muutostamme lähtien. Seurannut mukana, kun kahden aikuisen perhe muuttuu kaksilapsiseksi perheeksi ja muuttunut siinä mukana. Ehkä se kestää nyt tämänkin muutoksen, kun aika on näin kortilla.

Ihanaa, jos vielä käytte täällä kurkkimassa! ♥♥♥

Comments

 1. Niina ja 4 kisua
  10.8.2021 / 15:39

  Kyllä tuo rakkaista kisuista luopuminen särkee sydämen ikuisiksi ajoiksi ,sen ymmärtää kaikki eläinrakkaat❤
  Luka kisun poismenosta 5v ja mun oranssihäntäTicon poismenosta vain 3 viikkoa
  Voin vain ajatella heidän kanssa vietettyjä vuosia ja yrittää olla niistä kiitollinen , itkusta huolimatta

 2. Heidi
  12.8.2021 / 13:26

  11 vuotta, mietin että olenkohan seuraillut blogiasi jostain aika alusta saakka… Ja että isompi pikkuisesi jo ekaluokkalainen, time flies! Hey, jos reitit joskus osuvat Jyväskylän ohi/suunnalle niin kaffittelut jossain, Viherlandiassa vaikka?
  t. Heidi Isoisän Puuleluista

  • 12.8.2021 / 15:52

   Voi kyllä, Sinä kuulut pitkäaikaisimpiin lukijoihin! Ihanaa, että vieläkin siellä seurailet ♥
   Pidän ehdottomasti mielessä, jos sinnepäin joskus tullaan. Olisi kiva tavata kasvotustenkin :)

   • Nimetön
    12.8.2021 / 16:03

    Varmaan kissakuvien takia ”jäin koukkuun”. Silloin tuli kyllä seurattua isoa määrää erilaisia blogeja. Välillä sitä löysi johonkin blogiin sitä kautta että katsoi mitä joku bloggari seurasi ja milloin mitäkin kautta.

    • 13.8.2021 / 09:18

     Silloin, kun aloitin blogini, blogeja oli valtavasti – ne vuodet olivat blogien kulta-aikaa ja sitä aikaa on jotenkin jopa ikävä!
     Tuntuu, että monista jäljellejääneistä blogeista on hävinnyt se sama fiilis, mitä niissä alkujaan oli. Paljon ammattimaisempia ja hyvin pintapuolisia nykyään, siksi oma blogien seuraaminen on jäänyt täysin.

 3. Katja
  18.8.2021 / 15:14

  Kiva, kun kerkesit pitkästä aikaa blogin pariin etkä lopettanut sitä kokonaan.
  Varmaan semmoset 10 vuotta seuraillut minäkin vaikka ehkä toinen kerta kuin kommentoin :)
  Tsemppiä syksyyn

 4. Nimetön
  22.8.2021 / 08:40

  Vielä seuraillaan, jossain kohtaa koneen vaihdossa katosi kaikki seurattavat blogit ja hukkasin tämänkin. Mutta sitten löysin sen uusiksi!

  • 22.8.2021 / 13:07

   Oi miten ihana kuulla! :)
   Jotenkin kaikkia kanavia on nykyään niin paljon, että ei aika riitä kaikkeen… Siksi itselläni blogien seuraaminen on jäänyt aika lailla kokonaan. Ehkä joskus on aikaa siihenkin vielä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.