Tämän heinäkuun lemppareitani

Heinäkuu lähestyy loppuaan ja ajattelin tehdä pienen yhteenvedon ja koota tähän muutamia tämän kesäkuukauden lemppareitani! Heinäkuu oli täysin erilainen kuin aiemmat, yleensä nimittäin tähän aikaan vuodesta on koettu helleaalto jos toinenkin… Itse en hellettä kaipaa, mutta aurinkoa olisi voinut näkyä enemmänkin. Mutta jos säät ovat mitä ovat eikä niihin vaikuttaakaan voi, täytyy hyvät puolet löytää muista asioista ja sehän on helppoa!

Heinäkuussa on herkuteltu tuoreilla marjoilla, oi että! Erityisesti minä ja poikani emme voi ohittaa marjakojuja ostamatta jotain… Yleisimmin mukaan tarttuu mansikoita, vadelmia ja herneitä – niitä mussutamme niin että napa paukkuu! Kirsikat minulta jää yleensä ostamatta, sillä en tykkää, kun sisällä on kivi eivätkä kirsikat suussani maistu juuri miltään. Joskus täytyy aina testiksi ostaa ja todeta juu ei, en maista mitään :D. Näinpä tuoreet marjat ja mansikkakakku pääsevät tälle listalleni!

Vuoden ympäri se päivän yksi kahvihetki on minulle erityinen, se katkaisee päivän aina kivalla tavalla ja siitä kupposesta nautitaan eikä sitä hörpätä ohimennen. Näin kesällä nämä hetket ovat erityisiä, sillä ne tulee usein nautittua ulkona joko taivasalla tai lasiterassilla!

Viimeisin lempparijuttuni tässä kuussa ovat nämä ihanat kengät, jotka ostin eilen Vaasasta (kiitos vinkistä Sinä!). Kenkäpari maksoi 15 euroa, mutta koska kahdellakympillä sai kaksi paria, ostin näiden suloisten vaaleanpunaisten lisäksi mustat. Eilen pojan kanssa puistoon lähtiessäni sujautin nämä kengät jalkaan ja ihana pieni herrasmieheni tokaisi Sulla on hienot kennät äiti! ♥

Heinäkuun kohokohtiin pääsee myös kesäloma ja sieltä ennen kaikkea oman perheen kanssa vietetty aika ja yhdessä tehdyt lomareissut. Tämän kuvan otin Kuopion kanavaristeilyltä; laiva oli juuri lähtenyt satamasta ja se pikkasen jänskätti niin, että täytyi ihan tuolia puristaa. Kuva tuo mieleen ihania lomamuistoja! ♥

Yksi heinäkuun lemppareitani oli uusi kello! Sain yhteydenoton Daniel Wellingtonilta ja valitsin uudeksi kellokseni tämän upean klassisen kaunottaren: Classic Petite Bondi*. Kellossa on valkoinen nahkaranneke ja kauniit, ruusukultaiset metalliyksityiskohdat. Pari muutakin kellovaihtoehtoa jäi vielä mieleeni pyörimään…

Sain ilahduttaa myös miestäni hänen heinäkuisena syntymäpäivänään! Juuri kun olimme nousseet synttäriaamiaispöydästä, toi lähetti paketin kotiovellemme. Ihan täydellinen ajoitus! Mies valitsi kellonsa toki itse, mutta jälkikäteen mua niin huvitti, sillä kellomme ovat hyvin samanlaiset; miehellä vain valkoiset kohdat mustina :D. Hänen valintansa oli upea Classic Sheffield*. Ja kyllä, olen testannut hänen kelloaan salaa omaankin ranteeseeni ja voipi olla, että sitä joku joskus lainaa…

Tässä vielä tällainen vertailukuva kelloistamme. Upeasti sopii ruusukulta mustankin kanssa!
Se, miksi oma käteni näyttää ehkä hieman omituisen vääntyneeltä johtuu siitä, että käytän oikeasti kelloa oikeassa kädessä, mutta koska oikeassa kädessä oli kamera, täytyi kello laittaa vasempaan ja se on minulle hieman luonnotonta :D.

Daniel Wellington tarjoaa blogini lukijoille – 15 % alennuksen kaikista tuotteistaan koodilla WHITE15. Koodi on voimassa 31.8.2017 saakka ja valikoimaa pääsette kurkkimaan täältä. Kannattaa pitää tämä mielessä, jos esim. kellohankinta on ajankohtainen!

Itse ostin vuosien tauon jälkeen viime kesänä uuden rannekellon. En raaskinut panostaa, vaan pihistin (eipä olisi taaskaan kannattanut…). Ihmettelin, kun siitä oli jo nyt patteri loppunut ja vaihdatin pari viikkoa sitten uuden. No eipä toimi edelleenkään, joten ei olisi voinut parempaan saumaan tämä uusi kello saapua!

Nyt ulos aurinkoon – suloista sunnuntaipäivää teillekin!

*Saatu blogin kautta.

Comments

  1. 23.7.2017 / 17:55

    Voi kauhistus. Hienoltahan nuo näyttää, mutta en ole ikinä ajatellut, kuinka paljon merkkirannekellot maksaa…kännykkä näyttää ajan ja lenkille riittää meikkiliikkeen ilmaislahjaksi saatu muovikello.

    • 25.7.2017 / 19:02

      Joo onhan niitä monen hintaisia. Itse olen kyllä vuosien myötä oppinut, että laatu maksaa. Kuten tuossa kirjoitin: edullisempi rannekelloni kesti nipin napin vuoden. Itselleni rannekello on kuin muutkin korut; kaunista ranteeseen, mutta päivittäin en rannekelloa käytä. En pelkän ajannäytön vuoksi niitä siis edes käytä.

  2. Mari
    25.7.2017 / 19:15

    Ihanat kengät! Mistä liikkeestä? ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.