Kaunis seinävalaisin!

Mielen päällä uusi seinävalaisin! Joskus netissä seikkaillessa saattaa yllättäen löytyä oikea helmi ja sellaisen löysin tässä yhtenä päivänä erilaisia seinävalaisimia googletellessani! Kyseessä on mm. Finnish Design Shopissa myytävä Normann Copenhagen Rise-valaisin*. Söpö kuin mikä!

Tässä valaisimessa yhdistyy kauniisti puunsävy saarnipuun muodossa sekä ikisuosikkisävyni kuten valkoinen, harmaa tai musta. Kaikki yhdistelmät ovat kauniita, mutta ehkä meille valitsisin joko valkoisen tai harmaan vaihtoehdon. Valaisinta on saatavilla myös keltaisena ja upeana petroolinvihreänä*.

Kuten olen pariin otteeseen aiemmin maininnutkin, minulla on etsinnässä uusi seinävalaisin ruokailutilamme päätyseinälle ja harmi vain, niin söpöjä kuin nämä ovatkin, niin taitavat sopia paremmin lukuvaloiksi tai yöpöytävaloiksi kuin meidän tarkoitukseemme, jossa valaisinten täytyisi antaa myös yleisvaloa tilaan.

Valaisinpaikkoja ruokailutilamme seinässä on kaksi, mutta välillä olen miettinyt, jos seinälle laittaisikin vain yhden seinävalaisimen ja peittäisi toisen aukon vaikka taululla :D. Tuollainen kahden samanlaisen valaisimen symmetrisyys ei ole nimittäin enää vuosiin oikein innostanut ja olen muutenkin hieman kyllästynyt näihin nykyisiin, vaikka niissä ei sinänsä mitään vikaa olekaan, mutta kun niitä kahdeksatta vuotta katselee, kaipaa jotain pientä vaihtelua… Miltä teidän mielestänne kuulostaa yhden seinävalaisimen ratkaisu tähän? Entä olisikohan teillä ehdottaa valaisinvaihtoehtoja, joko yhden tai kahden valaisimen ratkaisuja – ottaisin vinkkejä ilomielin vastaan! Itse olen etsinnöissäni päätynyt lähinnä umpikujaan. Toki tämä ei mikään kiireellinen juttu ole eikä mikään täysin pakollinenkaan eli jos kivaa ei löydy, en väkisin osta jotain puolikivaa, vaan jatkan etsintöjä kaikessa rauhassa…

Näistä mietinnöistä päivää aloittelemaan – mukavaa sellaista teillekin!

*Sisältää mainoslinkin. 

(Tuotekuvat lainattu FDS.)

Comments

  1. 15.9.2017 / 21:54

    Minusta sopisi hyvin vain yksi valaisin ja toisen tilalle taulu :) Jokin varrellinen valaisin voisi olla kiva; Lampegras, Menu Staple tms. musta tai messinkinen…

  2. Mari
    17.9.2017 / 04:19

    Mä näkisin tässä Flosin Ariette-valaisimen, jota löytyy useampi koko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.