>Rästihommia

>

On ollu niin kiireinen alkuviikko et paljo asioita on jääny tekemättä/hoitamatta. Tämän päivän aikana aionkin hoitaa niistä suurimman osan (huomiselle jätän suursiivouksen ;)).
Laskujen makselua, opiskeluihin liittyviä järjestelyjä… Matkasuunnitelmia!!! Päätettiin et ootetaan nyt maanantaihin asti ennen ku varataan, jos saatas hyvät äkkilähdöt :). Päätettiin myöski et Espanja ei oo ehdoton päämäärä, et avoimin mielin mitä sattuu tulemaan tarjolle :). Mallorca kiinnostaa ja myöskin Sardinia!
Onko teillä kellään kokemusta äkkilähdöistä, joilla hotelli on määrittelemätön? Voitteko suositella tämmöstä matkaa? Hinta houkuttaa!!! Tosin meitä lähtee matkalle 4, et aika huono jos ei päästä samaan hotelliin :D.
Nyt mä lähden tästä tilaamaan verhoja, tavoitteena ainakin kodinhoitohuoneen oven ikkunaan verho sekä keittiöön verhot.

Tässä kuva meidän eteisestä:

Oon täysin ihastunu noihin AmandaB-Collectionin lyhtyihin, niitä täytyy saada lisää :)!

Comments

 1. Jenni
  19.8.2010 / 12:59

  >Semmosta oon kuullut, että ei yhtään tiedä mikä siellä odottaa. Jotkut kaverit on joutuneet hirveään murjuun ja toiset taas saaneet luksushuoneen. Ja ei ole vissiin takeita että pääsee samaan hotelliin kuin muu porukka. Matkustajat sijoitetaan sinne missä on tilaa sillä hetkellä.

 2. S
  19.8.2010 / 16:08

  >Jenni: aivan, se riski siinä on et voi joutua eri hotelliin… eikä tosiaan tiiä hotellista, mut elämässä pitää olla jännitystä ;D. ja toisaalta meille hotelli on vain paikka nukkua & peseytyä, emme juurikaan lomalla vietä aikaa hotellihuoneessa… nooh täytyy miettiä :)Oona: kiitos blogilinkistä! täytyypä käydä kurkkaamassa :)

 3. HannaP
  19.8.2010 / 16:28

  >Ootteko kaveriporukalla lähdössä reissuun?

 4. S
  19.8.2010 / 21:20

  >juu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.