>Verhoja ja mattoja…

>

Kävin eilen toista kertaa kattelemassa verhokankaita ja sain laitettua tilaukseen kodinhoitohuoneen ulko-oven ikkunan verhon. Valkoisen laskosverhon tilasin. Kiva saada verho ikkunan eteen saunailtoina :). Laskosverho on valmis kahden viikon päästä, laitan vaikka jossain vaiheessa kuvia siitä.
Eli tuon ulko-oven ikkuna on tarpeen pimeinä iltoina peittää :). Ulko-ovesta vasemmalle jatkuu kylpyhuone, josta laitan kuvia myöhemmin.
Se kangas, mistä tulee meidän keittiön verhot, oli tietysti loppu ja tietysti sitä tulee lisää vasta parin viikon päästä, blaah…
Olohuoneen verhokangaskin alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Taisin eilen hylätä ne Vallilan silkkiverhot… Tulis liian kalliiks ku en tiiä kuinka usein tuun hankkimaan olkkariin uudet verhot JA kangasta menis niin paljo et verhojen hinta tulis olemaan yli tuhat euroa. Oikeesti :D. Järjetöntä suorastaan, niin paljo iloa ne tuskin tuottais. Joten olkkarin verhot taidan teettää valkoisesta taftista, se näytti oikeen kauniilta kankaalta!
Mietin enää et teetänkö ne purjerenkailla vai lenkeillä?
Ja teetänkö niistä ylipitkät vai just lattiaan ulottuvat?
Mitä ehdottaisitte?
Olkkariin on tulossa siis sivuverhot lähes kolme metriä korkeisiin ikkunoihin.

Eksyinpä tässä samalla yhdelle sivulle, mistä löysin aivan ihanat silkkiverhot! Aivan unelmat sekä beigenä että valkoisena. Meidän makkariin tai vierashuoneeseen… Oi että! Vielä alessa! Voi harmi ku ovat liian lyhyet olkkariin :/. Muuten olisivat jo ostoskorissa. Meidän makkarissakin on jo verhot ja vierashuoneen tapettiin ei sovi noi beiget…

Meillä on tällä hetkellä vasta kahdessa huoneessa verhot, niitä ei vaan oo vielä kaivannu, sälekaihtimilla pääsee pitkälle :). Mut olkkarin ikkunoihin täytyy saada verhot kiireellä, sillä niissä ei oo sälekaihtimia kokonsa vuoksi ja mua ahistaa iltaisin pimeällä katella telkkaria ku tuntuu et joku vaklaa!!!
Mattojakaan ei oo ku parissa makkarissa. (Ja veskissä & khh:ssa.) Keittiöön ja ruokailutilaan en taida mattoja laittaakaan, mut aulaan ja olkkariin täytyy saada jotku ihanat matot talveks! Keväällä ne voi heittää taas veks ;). Onpa ihana siivota ku ei oo mattoja!!! Siitä puheen ollen; :/ siivoamaan –>

Comments

 1. HannaP
  20.8.2010 / 19:43

  >Aivan ihana tuo teidän kodinhoitohuone! En osaa sanoa, onko purjerengasverhot vai lenkkiverhot kivemmat, molemmat on hienoja! Sitä mietin, että jos verhot on ylipitkät, niin kuinka hyvin ne kerää kissankarvoja lattialta?Munkin mielestä on tosi kiva siivota , kun ei ole liikaa mattoja. :)Ai niin, ois taas kiva jos noita kuvia vois klikkailla isommaksi. :)

 2. S
  20.8.2010 / 19:46

  >meillä on makkarissa ylipitkät verhot ja keräähän ne ;).jaa outoa, asetuksissa on edelleen kuvakokona suuri :o. onko jo kauan ollu niin ettei voi klikata isommaks?

 3. HannaP
  20.8.2010 / 20:10

  >on se jo jonkin aikaa ollut, ettei oo saanut suuremmaksi… en tiiä missä vika…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.