>Saturday Shopping

>

Käytiin tänään pitkästä aikaa yhdessä kotikaupungissa ostoksilla, miehen kans siis. Tunnin reissu ja tosi hyvä saldo: olkkariin matto, takkasetti, pikkuvessaan sinne sopiva vessaharja :D ja selvyyttä saunatarvikkeisiin! (Tällä hetkellä liituraitaiset saunatekstiilit johtaa.)
Kesällä olin sitä mieltä ettei mitään kiirettä olkkarin tai muillakaan puuttuvilla matoilla… Et ehkä en osta niitä ollenkaan! Syksy tulikin yllättävän pian ja kyllä sitä heti kummasti kaipaa kaikkea lämpöä sisustukseen tuovia tekstiilejä, kuten mattoja ja verhoja. Anttilasta tehtiin hyvä löytö: valkoinen Canada plyyshimatto (sellanen karvamatto, u know…) puoleen hintaan (ovh 159,-) ja jättimäisen kokoinen vieläpä (160×230)! Laitan kuvia kunhan matto on suoristunut ;).
Oltiin jo aika varmoja et joudutaan se palauttaa liian ison kokonsa vuoksi, mut aateltiin et koitetaan sitä nyt kotona kuitenki. Ja sinnehän se hukku, ois voinu vaikka laittaa toisen samanlaisen viereen :D.
Pikkuvessan ostoksen esittelen myöhemmin (:D), jos haluatte vaikka samalla nähdä kuvia koko pikkuveskistä, kenties..?
Tässä takkasettimme:Joo takkapuut ei oo aivan suorassa pinossa, huoh, pitääkö mun asetella ne kaikki uudestaan…

Tänään kaipaan eka kertaa saunaa ku vettä tulee kaatamalla ja tuntuu niiiiiin syksyiseltä! Nooh, vielä jonku aikaa viinilasillinen saa toimia saunan korvikkeena… ;). Sillä ei se oo sama käydä ”lainasaunassa” jomman kumman vanhemmilla tai mökillä. OMA sauna on aina OMA sauna, eikös juu!

Comments

 1. HannaP
  21.8.2010 / 20:35

  >Sauna on paras keksintö ikinä!!Hyvin sopii teille tuo takkasetti! Mistä löysit? Matosta odotan innolla kuvaa, sillä meidänkin pitäis ostaa uusi matto olkkariin.Ja nuo takkapuut on niiin hienot!!

 2. Jenni
  22.8.2010 / 12:37

  >Meillä on samanlainen takkasetti :) Ostettiin minimanista, mut prismassakin oon nähny samanlaisia.

 3. S
  23.8.2010 / 09:02

  >Hanna: totta :) takkasetin löysin Minimanista parillakympillä! oli löytö :). yritän ehtiä pian laittaa matosta kuvaa, se sopis kyllä teillekin ja vielä tosi edullinen ku alessa!Jenni: joo Minimanista meki toi yllättäen löydettiin, hyvä niin :)

 4. Anonymous
  12.4.2011 / 20:29

  >Näissä kuvissa ei oo takan eteen laitettu vielä mitään suojaa lattiaan, mutta jossain kuvissa sen olen nähnyt. Olisin udellu, että mitähän materiaalia se mahtaa olla?Femina

 5. S
  12.4.2011 / 20:33

  >Femina: juu tuolloin helteillä ei vielä huvittanu takkaa poltella, joten lasiakaan ei vielä lattiassa ollu ;). eli se on turvalasia/karkaistua lasia. kalustevalmistajat/-toimittajat myy, mut halvimmalla saat sen suoraan jostain kaupunkisi lasiliikkeestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.