Saunanautinnon takaa…

 

… seuraavat asiat! (Saunateemalla jatketaan ;))
Arto löylykiulu ja -kauha:

Tai alumiininen Rento-löylykiulu:

Saunahunajaa täytyy olla sekä ihania saunatuoksuja! Mun tän hetken lempparit on terva ja savusauna.

 

Kiinnostaa kokeilla myöskin salmiakki-saunatuoksua :). Mitenkäs sellanen löylyihin passais, hmmm…

 

Saunatekstiileistä nämä on tän hetken lempparit!

Noista pitäis valkata mieluisimmat :).
Kaikki edellänäkyvät tuotteet myynnissä joko Kodin Ykkösessä tai Kodin Terrassa.

Comments

 1. Oona
  21.8.2010 / 09:51

  >Meillä on saunassa toi arto kiulu. Minun mielestäni "ei hätäisen saunojan" väline(eli minun), mutta poikakaverini on tykästynyt tuohon. Onhan sillä helppo heittää löylyä, muttei se tapahdu niiin nopeasti kuin tavan kauhalla :)

 2. HannaP
  21.8.2010 / 10:46

  >Tosi kaunis tuo Arto-kiulu ja kauha! Aika pikkuruiselta näyttää tuo kauha ja varmaan niin kuin Oona sanoikin, ei ole hätäisen saunojan väline. :) Mutta kaunis on!!Ja tosi tyylikkäitä nuo tekstiilitkin! Me ostettiin saunaan sellainen löylykauha ja kiulu, jotka tuoksuvat tervalta ja ainakin vielä saunassa on mieto tervan tuoksu. :)

 3. S
  21.8.2010 / 19:38

  >Oona: joo se muaki mietityttää et meniskö mulla hermot sen kaa saunoa, todennäkösesti menis, ei oo tuota kärsivällisyyttä kauheesti suotu :P. miten muuten tuo kiulu, onko se kovin iso se "kauha-aukko"? näyttää kuvassa aika pieneltä…Hanna: on kyllä kauniit kiulu ja kauha! mut ehkä säästetään siinä ja ostetaan joku normimpi… saunatekstiilitkin alko tänään hahmottua ku pääsin hypistelemään :) ja niille puolestaan tulee aika paljo hintaa… voi tuoksuu varmaan ihanalta teidän saunassa, tervan tuoksu sopii saunaan ku nenä päähän!!!

 4. Anonymous
  5.10.2010 / 23:01

  >Mä tutustuin tuohon artokauhaan työpaikan saunassa ja ihastuin sen ideaan. Käytän sitä yhdessä tavallisen kauhan kanssa. Tavallisella kauhalla saa nopeammin löylyt irti, mutta arto-kauhalla taas pystyy annostelemaan vettä haluttuun kohtaan. Viime aikoina olen ruvennut käyttämään artoa enemmän ja sitten loppulöylyt viskon perinteisellä.Nimim. armoton saunoja :)

 5. S
  5.10.2010 / 23:19

  >Armoton saunoja: kiva kuulla kokemuksia! :) juu se onki hyvä idea et käyttää normikauhaa lisänä! saapa nähä mikä meidän saunaan päätyy :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.