>Nyt viimeistään on syksy…

>

… kun makkarissakin laittaa herätessä mieluummin valot päälle.
Tästä se lähtee, aika kohti pimeintä vuodenaikaa! Mutta ennen ku huomaakaan ni on joulu <3 ja siitä sitte taas pikkuhiljaa kohti valoa :). Nautitaan nyt näistä hämäristä illoista ja pimeistä öistä (nauttisin kyl vielä enemmän jos ulkovalot ois jo saapuneet..).
Syksy yllätti mm. makuuhuoneen, täytyy vaihtaa kesäpäiväpeitto pian pois ja miettiä mitä muuta sinne keksis talven varalle… Yks kesähelteillä ostamani ihana lampaankarvatalja on oottanu esillepääsyä monta viikkoa ja nythän sille alkaa ollakin oikeat kelit!

Makkarissa on kesän ajan ollu vaan yks sivuverho, talven ajaksi se saa kaverin (tää toinen oottaa vielä silittämistä ennen esillepanoa ;)).
Ois kiva kun jättäisitte viestejä käydessänne! :)

Comments

 1. Soile
  25.8.2010 / 11:45

  >On niin kaunista; silmä lepää. Tuo Ikean torkkupeittohan on tosi kivan näköinen tuossa sänkypeittona! Purjerenkailla verhot laskeutuu kivasti, tykkää itsekin meidän olkkarin purjerengasverhoista:)

 2. HannaP
  25.8.2010 / 13:47

  >On kyllä kaunista! Ihanasti näyttää nuo lamput seinään! <3

 3. Oona
  25.8.2010 / 14:16

  >Rauhallisen näköinen makuuhuone :) Milloin teet postauksen koko talostanne?

 4. Maria
  25.8.2010 / 14:22

  >Ihana blogi sinulla ja aivan ihana makuuhuone! Innolla menen lukemaan aiempia kirjoituksiasi :)Ihanaa syksyn alkua!

 5. S
  25.8.2010 / 15:21

  >Soile: kiitos!! joo sopi kivasti kesän ajaks tommonen sängynpeite ku on niin kevyt :). pian pitää vaihtaa kyllä vähä paksumpi ja lämpösemmän näköinen sängynpeite. mä vielä mietin teetänkö olkkarin verhot purjerenkailla vai lenksuilla.. hmm.. molemmat ois kyllä varmaan nätit.Hanna: kiitos :). oli kiva tunnelma aamulla pedata sänkyä eka kertaa valot päällä :D. pieniä iloja..Oona: voi siihen taitaa mennä vielä aikaa :D. tässä vielä sisustetaan kotia, et ehkä sit ku sisustuksen eka versio on valmis? aattelin et kuitenki kiva laittaa kuvia jo valmiista huoneista huone kerrallaan, muuten joutus oottaan hamaan tulevaisuuteen.Maria: kiitos paljon! kiva ku löysit tänne, tervetuloa! :) ja mukavaa syksyn alkua sinnekin!!

 6. Marita
  25.8.2010 / 15:35

  >Hyvä kun Soile vinkkasi, nytpä alan vieralla täälläkin! Ja tervetuloa meilläkin käymään :)

 7. S
  25.8.2010 / 15:47

  >Marita: tervetuloa!! ja kiitos kommentistasi. Soilen vinkkaus tuli mullekin täytenä yllätyksenä :D

 8. Marika
  25.8.2010 / 17:48

  >Nyt alkaa tosiaan olla jo syksyfiilistä ilmassa. Toisaalta vähän sääli kun ihana kesä meni jo ohi, mutta on syksyssäkin puolensa. Saa polttaa kynttilöitä, olla hyvällä omallatunnolla sisällä yms. kivaa :) Teidän kesäpäiväpeitto on kyllä upea! Ja lampaankarvatalja kuulostaa just sopivalta syksyyn.

 9. Sanna
  25.8.2010 / 20:36

  >Ihana uusi blogi =) Teillä näyttää aivan ihanan kauniilta. Jään innolla seuraamaan blogiasi.Yst.terv.Sanna

 10. S
  25.8.2010 / 20:45

  >Marika: kyllä noin ihanasta kesästä sai energiaa pitkän talven varalle :). nyt on kiva tunnelmoida pimenevissä illoissa!Sanna: kiitos paljon ja kiva ku kävit ja jätit viestiä, tervetuloa uudelleen!!! :)

 11. Johanna
  25.8.2010 / 21:57

  >Minäkin Soilen blogin kautta löysin sinun blogiisi. Innolla odotan uusia postauksia:)

 12. Niina
  26.8.2010 / 08:31

  >Soilen blogin kautta löysin tänne ja aivan upealta näyttää! Todella kaunis tuo teidän makkari :)Syksy on kyllä ilmassa ja itsekin huomasin tänään aamulla ajellessani töihin, että syksyn pimeys on saapunut. Täytyy alkaa kaivaa kynttilöitä esille. Minua kiinnostaisi teidän talon pohjaratkaisu… ja oliko asuntomessujen Parha-talon 128 m2 yhtä hyvännäköinen luonnossa kun paperilla? Ihania nuo teidän kissat! (vai oliko heitä vain yksi?) Kissaihmisenä voisin toivoa lisää kuvia näistä karvapalleroista :) Klikkasin itseni lukijaksi, että löydän tänne uudestaankin…

 13. S
  26.8.2010 / 09:20

  >Johanna: kiva kuulla, tervetuloa :)Niina: voi kiitos! kiva kun jätit viestiä!! :) me ollaan ite suunniteltu talomme pohja, en vielä tiedä onko tulossa pohjakuvia tänne näin julkisesti… 128-neliöinen Parhatalo kyllä yllätti iloisesti!!! oli erittäin hyvin käytetty neliöt eikä edes huomannu talon olevan tuon kokoinen. se tietysti johtu talon pohjasta, joka ei ollut perinteinen nelikulmainen. ootan innolla Soilen esittelyä siitä kohteesta, mut voin mäki laittaa siitä joitain kuvia mitä näpsäsin, jos kiinnostaa?juu kaks kisuneitiä piristää meidän arkea :). kiva kulla et joku haluaa heistä lisää kuvia, oon jo vähä pelänny et onko liikaa kisunaamoja täällä :). toiveesi toteutuu! :)

 14. Niina
  26.8.2010 / 10:24

  >Meillä on yksi kisuherra, joka on myös aina innoissaan vaihtamassa lakanoita :) Teillä näyttää olevan nuo pitkänukkaiset matot kisujen mieleen. Meillä kävi vähän huonosti tuollaisen maton kanssa, kun kisu pissasi siihen :( En tiedä johtuiko se siitä, että olimme saaneet maton vanhemmiltani ja heidän kissansa oli siihen pissannut? En tiedä uskaltaisinko kokeilla enää tuollaista mattoa, kun pissan hajua ei tahdo saada pois, jos vahinko sattuisi. Tuollainen pitkänukkainen matto tuo kyllä mukavasti lämpöä sisustukseen. Tuo pohjakuva kiinnostaa sen takia, että olemme jossain vaiheessa rakentamassa taloa ja jo nyt bongailen erilaisia pohjakuvia. Yksi silmää miellyttävä pohja on löytynyt, mutta siihen täytyisi tehdä paljon muutoksia. Pohjakuvissa kiinnostaa erityisesti se, miltä kyseinen tila näyttää toteutettuna. Osa pohjaratkaisuista näyttää kivalta paperilla, mutta todellisuudessa voi olla jotain muuta. Tuo Parhatalo näytti mielenkiintoiselta. Mieluusti katselen sinunkin ottamia kuvia ;)

 15. Henna
  26.8.2010 / 15:57

  >Soilen vinkistä minäkin tänne eksyin ja ihastuin heti! Ihana blogi! :) Teidän talon pohjaratkaisusta minäkin olisin kiinnostunut, kun tuo talonrakennus on pyörinyt mielessä jo pitkään.

 16. S
  26.8.2010 / 17:58

  >Henna: kiitos :), tervetuloa! apua pitääkö mun alkaa väsään sitä pohjapostausta joku päivä ;D

 17. Mactiq
  27.8.2010 / 09:20

  >Onko mistä tuo sängynpäällinen? on nimittäin aikas ihana, meille kans!

 18. S
  27.8.2010 / 14:02

  >Mactiq: sängynpäällinen on torkkupeitto Ikeasta :)

 19. Anonymous
  31.8.2010 / 12:44

  >Heippa!Kaunis makuuhuone! Oi mistä on tuo ihana valkoinen tuoli? :)-Salli

 20. S
  31.8.2010 / 13:14

  >Kiitos Salli! :) lepotuoli on Ikeasta, yritin ettiä Ikean sivulta sitä, et oisin voinu linkittää, mut en valitettavasti nyt tähän hätään löytäny :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.