Valkoista värikkäällä taiteella


Joskus käyn ihastelemassa kauniita koteja ulkomaalaisten lehtien sivuilla. Tässä haluaisin näyttää kuvia yhdestä Ranskan Rivieralla sijaitsevasta vapaa-ajanasunnosta tai oikeastaan talosta, mitä mieltä olette? Onko teidän makuun? :)

Mun lemppari tän talon huoneista on ehdottomasti tää makuuhuone!!! Aivan ihastuttava! :)

Viimeisenä kuva aivan henkeäsalpaavan kauniista patiosta! Ois upea jo ilman tuota Välimeren-näkymääkin ;).
Kuvat lainattu täältä.

Ja vielä sellanen juttu, et olin eilen ihan:
:)
ja oon vielä tänäänkin.
Kiitos siis teille, jotka Soilen ystävällisestä vinkistä pistäydyitte/kirjauduitte lukijaksi/jätitte kommenttia. Kiitos myös ”vanhoille” lukijoille :).

Comments

 1. Niina
  26.8.2010 / 10:27

  >Aivan mahtava tuo makuuhuone! Peiliä en kyllä itse laittaisi tuohon sängyn viereen ;)ja patio näyttää myös tosi houkuttelevalta. Taideteokset ovat minun makuuni hieman liian abstrakteja. Kivoja tällaiset esittelyt. Näitä lisää! :)

 2. Soile
  26.8.2010 / 11:54

  >Olen sitä mitä, että HYVÄÄ täytyy jakaa, joten päätin vähän yllättää sinut:) Arvasin, että blogini lukijat tykkäävät myös sinun blogista:)Sitten tuosta talosta: Jotenkin nuo väriläiskät valkoisessa ei ole minun mieleeni….en tiedä mikä siinä riitelee. Mutta se olohuone beigellä ja taljamatolla höystettynä on upea ja se makkari kans; aivan ihana!

 3. HannaP
  26.8.2010 / 12:11

  >Aivan ihana makkari ja patio!!

 4. S
  26.8.2010 / 13:25

  >Niina: eikö, tosi kaunis ja levollinen! munki makuun tuo taide on liian räikeää… en muutenkaan osaa arvostaa taidetta niin paljon kuin ehkä pitäisi…Soile: kiitos, yllätyin kyllä :D. on pikkusen saanu tuo laskuri kyytiä viimisen vuorokauden aikana ;D. mä oon samaa mieltä tuosta et valkoisen joukkoon ei ehkä sovi noin räikeet jutut.. hyppää liikaa silmille, kun taas tuo makkari ja olkkari on niin levollisia ja ihania :)Hanna: eikö ookki :). kyllä kelpais tolla patiolla köllötellä!

 5. Marita
  26.8.2010 / 18:07

  >Onpa valkoista, minun makuuni jo liian! Tosin huomaan värikausieni jälkeen nauttivani värittömyydestä..

 6. Annu
  26.8.2010 / 18:49

  >Onpa nätti valkoinen makuuhuone. Ihanaa, kun on jätetty vapaata "hengitystilaa", eikä joka paikkaan ole tungettu tavaraa!

 7. Elena
  26.8.2010 / 19:56

  >Minä pidän valkoisesta sisustuksesta juuri noin. Olen itse taiteilijanalku ja tykkäisin tuoda taiteen pääosaan asunnossani pitämällä kaiken muun melko neutraalin värisenä. Käytännössä oma koti on kuitenkin melko erilainen tällä hetkellä. Mutta ehkä sitten joskus… ;)

 8. S
  26.8.2010 / 20:59

  >Marita: ehkä munki makuun jo liian valkoista, jotain lämpöä kaipaa :). mut on noita silti aina kiva ihailla muiden kotien muodossa :)Annu: munki mielestä makuuhuone aivan ihana, levollinen ja rauhallinen!Elena: hyvä pointti! kun kaikki ympärillä on valkoista, tulee taide kyllä hyvin esiin!

 9. Katuraliina
  26.8.2010 / 21:53

  >Makuuhuone ja patio todellakin ovat ihanat!!! Soilen vinkistä myös minä eksyin blogiisi, ja varmasti tulen seurailemaan jatkossakin :)

 10. S
  27.8.2010 / 08:53

  >Katuraliina: eikös :). kiva kun kävit täällä, tervetuloa taas! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.