>Valoa odottaen…

>

Tilasin Eurovalaisimesta viime viikolla meille ulkoseinävalot, voi kunpa ne pian saapuis! Illat on jo ihan säkkipimeitä ja meidän koti näyttää niin pimeältä ulospäin :(. Tää syksy yllätti ihan totaalisesti kaikin puolin etten valaisimiakaan huomannu ajoissa tilata… (Hetki tietysti kesti ennen ku saatiin päätettyä ne oikeet valaisimet ;)) Eurovalaisimen sivulla vielä luki et tuotteet saapuu 5-50 päivän sisällä riippuen niiden saatavuudesta. Voi toivottavasti ei jouduta oottamaan yli kuukautta, pahoin kyllä pelkään… Tilasin valaisimia 12 kpl, joten tuskin niillä niin montaa varastossa kerralla on…

Tällaiset on, toivottavasti, jo matkalla!
Nyt on kyllä täysin syksy! (Miehen mielestä vielä kesäkausi, koska on elokuu, heh…) Olkoon niin tai näin ni tänään lähtee turkoosit tekstiilit ym. varastoon ja tilalle valkoinen-harmaa-musta -värimaailma!

Ihanaa viikonloppua!
:)

Comments

 1. HannaP
  27.8.2010 / 18:04

  >Kivat nuo valaisimet! Sopii teille hyvin! Minkä kokoiset ne on?

 2. Marika
  27.8.2010 / 18:13

  >Hyvältä näyttävät lamput, toivottavasti tulevat pian! Täälläkin on jo ihan täysi syksy ja sen tulo näin äkkiä yllätti todellakin.

 3. Niina
  27.8.2010 / 18:15

  >Todella tyylikkäät valaisimet! Sopivat varmasti todella hyvin teidän taloon :) Meillä taitaa olla aikalailla sama värimaailma tulossa syksyksi ja jouluksi :) Hauska nähdä erilaisia versioita samoista väreistä.Hyvää viikonloppua myös sinulle!

 4. S
  27.8.2010 / 18:59

  >Hanna: jee kiva :) Koko: Leveys 60 mm, Syvyys 90 mm, Korkeus 170 mmMarika: sain tiedon et lähtevät Ruotsista tiistaina :)Niina: kiva kuulla! joo hauska nähdä eri versioita, ihanaa ku parin kuukauden päästä (melkeen) voi jo alkaa laittaan joulua!!! :)

 5. Marita
  27.8.2010 / 19:03

  >Kivat lamput! Minultakin kohta lähtevät vihreät ja tilalle vadelmanpunaista olkkariin!

 6. Johanna
  27.8.2010 / 19:55

  >Meillä on samanlaiset ulkovalaisimet, ne on kyllä tosi tyylikkäät :)

 7. suvi m
  27.8.2010 / 20:29

  >Tosi hienot lamput. Kiva, että saatte ne aika nopsaan jos tiistaina lähtevät tänne päin. :)

 8. S
  28.8.2010 / 10:52

  >Marita: oi vadelmanpunainen onki kaunis väri!Johanna: hieno homma, et on luonnossakin tyylikkäät :). aina hiukan vaikee vaan netistä osata valita oikeat!Suvi: :) joo säikähdin et joudutaanko oleen yli kuukausi pimeellä pihalla!

 9. Anonymous
  4.7.2011 / 14:05

  >Todella kauniit ulkovalaisimet teillä! HALUAA MYÖS!En jostain syystä bongaa noita Eurovalaisimen sivuilta, muistaisitko niiden mallia?! Vai onkohan näin, ettei niiltä enää saa noita, sit oon tosi SÄÄD :(-Minnis

 10. S
  4.7.2011 / 15:57

  >Minnis: peruin tuon tilauksen ku alko kestämään ikuisuuksia, odotettiin valaisimia 3kk turhaan. tilasin meille vielä kauniimmat valaisimet: modena round, valaisevat sekä ylös että alas. kuvia löytyy oma koti -postauksista.

 11. Anonymous
  4.7.2011 / 21:04

  >Kiitokset kun oikein linkin laitoit :) Olisin kyllä mielellään selaillu ja ettiny, tätä sun blogias on NIIIIN ihana lukee! Ja aivan mielettömän ihanat noikin valot! Liian vaikeita päätöksiä tää rakentaminen tuo tullessaan :) Mutta on se kaiken vaivan arvosta päästä sit itte valittujen juttujen keskelle asustelemaan!-Minnis

 12. S
  4.7.2011 / 22:21

  >Minnis: voi kiitos kovasti! tiedän että miljoonia valintoja ja päätöksiä pitää tehdä raksaprojektin aikana, mut tosiaan, lopussa kiitos seisoo… muistan kyllä kuinka itekki olin ihan kypsä niiden päätösten tekemiseen; aina ku jotain sain päätettyä, oli heti kolme seuraavaa odottamassa..paljon tsemppiä teille! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.