Talo Madridissa


Vuorossa perjantai-iltainen kurkkaus tähän upeaan espanjalaisarkkitehdin taloon! Vaikka täällä Suomessa kesä on jo ohi, ni mm. Espanjassa ei :).
Tämä 1000 neliön talo muodostuu kahdesta osasta: toinen osa koostuu lattiasta kattoon ulottuvista ikkunaseinistä, kun toinen osa puolestaan on enemmän suojassa ja yksityisempi. Suojaisemmassa talon osassa sijaitsevat makuuhuoneet.
Talo on myöskin ns. suljettu naapureilta, mutta avoin luontoon :).
Betoni, teräs, lasi ja wenge… Nämä toistuvat talossa johdonmukaisesti.
Nämä talon materiaalivalinnat antavat parhaan taustan taiteelle ja designille, mitä talo onkin pullollaan.
Olohuoneesta löytyy kauniiden luontomaisemien lisäksi mm. Jacobsenin Egg- ja Swantuolit. Myöskin upeat valkoiset Barcelona-tuolit kaunistavat huonetta :). Barcelona-tuoleja on kiva ihailla, mut ikinä mulla ei oo varaa niitä ostaa (tuoli n. 8000 euroa ja rahi n. 4000 euroa…) Sitä paitsi, tuohon hintaan nähden niissä ei oo ees hyvä istua ;). Ikean Ektorp-divaani peittoo noi mennen tullen ;D
.
Keittiö aika pitkälle terästä…

Tämän kuvan nähdessäni en voinut kuin huokaista ihastuksesta! :) Täältä löytyy mm. Artemiden Tolomeo-valaisin ja Eamesin lepotuoli.

Kuvat täältä.

Kumpi voitti; talo vai maisemat? ;)

Comments

 1. Niina
  3.9.2010 / 17:52

  >Minä kiinnitin kaiken huomioni taloon :) Tosin toisella kertaa katsottuna ei maisemissakaan mitään vikaa ole. Aivan upea tuo makuuhuone ja olohuoneen talja lattialla. Nuo Barcelona-tuolit ja rahi sopivat hyvin taloon, mutta ovat kyllä tosiaan melko tyyriit :)Tuulista viikonloppua!

 2. HannaP
  3.9.2010 / 18:42

  >Mullakin meni kaikki huomio taloon. Ihanan tyylikäs!

 3. S
  3.9.2010 / 22:05

  >Niina: juu ei ihan heti tulis mieleen laittaa "ylimääräsiä" 12 000 tuoliin… hyvät viikonloput sullekin :)Hanna: niin on ihana talo! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.