>P B B P

>

Eli tietysti: pakollinen Big Brother –postaus ;D.
En aio ottaa säännölliseksi tavaksi, joten sarjaa inhoavat no worries.
Sitä paitsi, onko muita, joita BB ei tänä vuonna koukuta??? Missähän vika, aiemmat vuodet oon seurannu sarjaa säännöllisesti, joka ilta kympistä yhteentoista. Tänä vuonna en oo kertaakaan kattonu koko tunnin jaksoa :o. Talk shown katoin kyl viime sunnuntaina.
Haluisin kaikki sala-asukkaat pysyvästi taloon ja täysivaltaisista asukkaista muutamat joutais kotiin :). Sala-asukkaat tois säpinää muuten niin tylsään BB-talon elämään!

Ois kolme asiaa talosta!
Ensinnäkin sielläki näkyy ne Tolix-tuolit, joita oli tämän postaukseni asuntomessutalossa. Siis mihin ympäristöön nuo tuolit oikeen sopii??? Mun mielestä vaan johonki loft-tyyliin… Liian karua ja teollista mun makuun :).
Toiseks BB-talon patiolla on aivan ihana leposohva, se pyöree johon mahtuu mooonta ihmistä! Oon haaveillu sellasesta meidän pikkupatiolle :). Tosin taidan päätyä polyrottinkisohvaryhmään…
Kolmanneks, mulle on tullu joku liinavaateriippuvuus, hjälp! Tai ollu jo muutaman kuukauden! Näin Hemtexissä a-i-v-a-n ihania liinavaatteita: leveitä mustavalko- ja harmaavalkoraidallisia, oih! Ja sit mä taisin bongata samat BB-talon makkarista? Ne harmaavalkoraitaiset! Se oli merkki, munki täytyy ostaa sellaset! Mut kummanväriset?????????? Tahtoisin molemmat!!!
En enää ikinä osta sellasia pussilakanoita, joissa ei oo jalkopäässä nappeja. Peiton täytyy pysyä paikoillaan, muuten ei tuu nukkumisesta mitään. Tämän hetken ehdoton suosikki on H&M:n valkoinen, hohtavapintainen puuvillasatiininen pussilakanasetti. Jopa mies kehotti ostamaan niitä lisää! Tosin sanoen perään et nuo H&M:n liinavaatteet on jopa vaarallisen hyvät nukkua, ei meinaa aamuisin malttaa nousta töihin :). Mut silti taidan hipsiä Hemtexiin, hih! Paitsi et H&M Home -kuvastot ja sivut on erittäin houkuttelevia ja nyt näin et tuota pussilakanasettiä saa myös mustana!
Mut mihin kaikki vähän käytetyt pussilakanat et vois ostaa tilalle uusia..?
H&M:n keittiöpyyhkeet on myös erittäin vaarallisia ;), mut niitä on jo sen verran et oon saanu puhuttua itelleni järkeä. Mut suosittelen, erittäin laadukkaita nekin!

Vielä siitä BB:sta, et kenen haluaisit tippuvan talosta pian? :)
Vai onko vielä muodostunu suosikkia/inhokkia?

Ps. Se pohjapiirros on tulossa pian ;)

Comments

 1. Soile
  4.9.2010 / 15:30

  >Samaa mieltä olen niistä tuoleista! Arvaa mikä mulla tulee niistä mieleen; säilykepurkit:DH&M:n pussilakanat on kyllä aivan superihania, mutta kyllä nekin usean pesun jälkeen alkaa mennä ihan normipussilakanoiksi :( Nastat tai napit on kyllä huiput pussilakanoissa, mutta miten niitä sitten mankeloi…mulla ne nastat ainakin on menneet rikki mankeloitaessa…no, voihan ne kyllä jättää mankeloimattakin, niinkuin kyllä tulee aika usein tehtyäkin;)

 2. HannaP
  4.9.2010 / 19:13

  >Hyi yök bb, enempää en kommentoi.Missähän näin sellaisia valko-musta(tai harmaa) raitaisia pussilakanoita ja mietin, että sä varmaan tykkäisit niistä… Jossain nettikaupassa se oli… hmm… Mäkin tykkään H&M:n pussilakanoista, ne on tosi ihanat!!

 3. S
  5.9.2010 / 09:35

  >Soile: heh :). ne on kyllä tosi karut ja rumat ne tuolit. ja inhottavan kylmät istua! sit jos kynsi raapasee tuoliin ni ai ai mitkä kylmät väreet se saa aikaan :D.mä en mankeloi liinavaatteita ni ei oo tuota ongelmaa :PHanna: soooriiiii tiiän ettet tykkää bb:sta! onko muistunu mieleen missä näit niitä raitasia pussilakanoita? kiva ku ajattelit silloin mua <3 :)

 4. Marika
  6.9.2010 / 18:44

  >Mulla ihan sama juttu BB:n suhteen. Edelliset vuodet katsoin sitä innolla, mutta tämän kauden asukit olivat iso pettymys, siis ne alkuperäiset. Ihan tylsiä ja saisivat mun puolesta vaikka kaikki joutaa kotiin. Ainoa valopilkku oli ne sala-asukit joista onneksi 2 pääsi taloon. Olisi saanut vielä Niko S. tuomaan sinne väriä.Väristä puheen ollen, talo on mun mielestä tänä vuonna jotenkin räikeänvärinen, en kamalasti tykkää.

 5. S
  6.9.2010 / 18:56

  >Marika: siis mä oon just samaa mieltä! tylsin kausi ikinä! aika noloo asukkaille ;). joo harmi ku Niko S. ei päässy, oisin halunnu kaikki ne sala-asukasmiehet sinne. myös Henna ois voinu mennä, ois varmaan kans tuonu säpinää taloon ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.