>Kodin sydän

>

Tässä tulee hieman keittiöasiaa!
Nimittäin viimeisen kuukauden aikana moni on kysyny multa meidän keittiön välitilasta niin sähköpostilla, facebookissa kuin ihan kasvotustenkin! :)
Siks ajattelin kertoo samat asiat täällä, jos tästä sattuis olemaan hyötyä muillekin!
Keittiömme päivänvalossa
Meidän keittiössä on valkoiset, korkeakiiltoiset kalusteet ja 20 mm mattamusta laminaattitaso. Välitila keittiössämme on lasia. Lasin taakse laitettiin tapettisuikale, joka on helppo vaihtaa uuteen milloin vain. Saa tosi nopeesti ja helposti aivan uuden ilmeen keittiöön :). Ensimmäisen kuukauden ajan meillä oli välitilassa lasi yksinään eikä sekään näyttäny yhtään hullummalta!
Lasi ei ole karkaistua lasia, paikallisessa lasiliikkeessä sanoivat ettei sille ole mitään pakottavaa tarvetta. Eniten kuulemma myyvät 5 mm välitilalasia ja sitä meilläkin on. Lasiin ei juurikaan kohdistu iskuja tai painetta, joten se kestää varmasti ja on huomattavasti edullisempaa kuin karkaistu lasi.
Lasi on aivan unelman helppo pitää puhtaana!!!

                             

Keittiömme iltavalaistuksessa
Välitilalasi pysyy paikoillaan tällaisella kapealla, valkoisella umpimuovilistalla. Lista on naulattu yläkaappien runkoihin kiinni, joten se painaa lasin riittävästi seinää vasten eikä lasin alareunaan näin ollen tarvita mitään lisätukea. Lista on myös tosi huomaamaton, koska se on kalusteiden värinen ja aivan taka-alalla seinää vasten.
Kalustetoimittaja ehdotti lasin kiinnittämistä seinään silikonitäpillä, mut meidän mielestä se ei ollu hyvä vaihtoehto. Ei haluttu nimittäin liisteröidä tapettia seinään, koska haluan vaihtaa sen aina ku huvittaa ja haluan et se käy mahd. helposti ja siististi :). Tapetti pysyy siististi seinää vasten pelkän lasin avulla. Ilman liisteröintivaihetta tapettisuikale on helppo kiskaista välistä pois ja laittaa uusi tilalle :).
Tässä esittelen myöskin meidän keittiön äärimmäisen tärkeät tarvikkeet:
Wizz – Kitchen Cleaner (huippu!!! ja ehdoton ainakin mustan laminaattitason omistajille :))
– muoviset leikkuulaudat (musta ja harmaa)
Ikeasta

– Lämplig-kattilaritilä
Ikeasta

Lisäksi erittäin tärkeitä keittiössämme korkeakiiltokalusteita silmällä pitäen on mikrokuituliina ja staattinen liina :).


Esim. ilman leikkuulautoja meidän laminaattitaso näyttäis tältä:
(musta väri on armoton ;))


Millä muuten te keraamisen lieden omistajat puhdistatte lieden? Eri aineet päivittäin/viikoittain?


Onko tämä Universal Stone paras väline perusteelliseen puhdistamiseen vai ootteko löytäny jotain parempaa? :)

Joku kattimus selvästi oottaa ruokaa :P

P.S. Tein eka kertaa postauksen käyttämällä sitä päivitettyä editoria ja voi hyvää päivää et kesti kauan!!! Siinä on tosi huonoja asetuksia :/, tahdon vanhan takaisin pienine kuvineen! Siis tää on aivan järkky käyttää! Tykkäättekö te muut muka tästä??

Comments

 1. Soile
  6.9.2010 / 19:57

  >Ihana uusi banneri! Ja miten nerokas tuo keittiön välitilasysteemi….siis aivan uskomatonta, että voi noin vaan vaihtaa välitilan sävyä mielen mukaan! Tahtoo kans semmosen heti! ;)Ei mulla ole kyllä ollu mitään ongelmia sen päivitetyn editorin kanssa…minusta on vaan kiva kun voi ladata ne kuvat tuonne kerralla ja se juuri on kans hyvä kun saa suuremmat kuvat.

 2. HannaP
  6.9.2010 / 20:14

  >Tuo välitila on kyllä upea!!Mä yritin etsiä tuota pesuainetta (suihketta) Cittarista, mutta en löytänyt. Ja tuosta toisesta pesuaineesta en ole kuullutkaan, onko hyvää? Mä oon tähän asti vain pyyhkäissyt induktiotason puhtaaksi rätillä pari kertaa päivässä…Kai mulla on käytössä se päivitetty editori? Luulen niin. Ehkä mä oon tottunut siihen, niin ei se ainakaan enää tunnu hankalalta. Miten sait muuten tuon tekstin kuvan viereen?

 3. Heidi
  6.9.2010 / 20:18

  >Ehdinpä minäki tänne kerranki kirjoittaa. Ihana blogi! Ja tuo keittiön välitilan tapetti on tosi hyvän näköinen! Hyviä vapaita sulle. t.Heidi :)

 4. S
  6.9.2010 / 20:22

  >Soile: kiitti! :)tuo välitila on kyl ihana, varsinki sellaselle joka kaipaa vaihtelua, passaa tosi hyvin! ja siis mä edelleen jankkaan tätä kuinka mahtava tuo on pitää puhtaana!!! siinä ei näy juurikaan lika eikä siihen helposti ees tartu mikään! luulen et mun päivitetty editori on hieman erilainen ku muilla, jostain syystä…Hanna: kiitos :) tuota Wizz-suihketta on ainakin Halpa-Hallissa. on tuo Universal Stone hyvä ja riittoisa! se on monikäyttöinen, sopii muihinkin huoneisiin. meillä vaan on liesitasoon tullu jotain ihmejälkiä, jotain harmaita laikkuja pari :Ono ku se just et tuo päivitetty editori heittää tekstit miten sattuu!!! just myös tollee kuvan viereen eikä kuvia voi kunnolla liikuttaa eri paikkaan tekstin sisällä. tämmöselle perfektionistille ihan kammotus, haluisin kaiken olevan täydellisesti. nytki neloskuvan päälle jäi joku ihmetäppä, mitä ei muokkaussivulla näy ollenkaan, joten en voi sitä poistaa :/

 5. S
  6.9.2010 / 20:25

  >Heidi: kiitos kiitos kiitos!!! kiva kun ehdit kirjoitella :). teidän pitää tulla käymään!

 6. Katuraliina
  6.9.2010 / 20:33

  >Kivan näköinen keittiö. Meillä myös keittiön välitilassa tuollainen lasi, jonka taakse suunnitteilla tapetti, mutta sopiva tapetti vielä löytymättä (tai siis sellainen joka miellyttäisi tällä hetkellä :D).

 7. Anonymous
  6.9.2010 / 21:32

  >Ompa kaunis keittiö ja todella kiva idea tuo välitilan lasi :) Tuon keraamisen liesitason puhdistukseen on muuten aivan ehdoton viledan keraamisen liesitason puhdistussieni, meillä ainakin päivittäisessä käytössä :) -emmi

 8. Anonymous
  6.9.2010 / 22:21

  >Meillä on välitilassa samanlainen ratkaisu :) Lasi on todellakin tosi helppo puhdistaa! Meillä se on laitettu silikonilla reunoista kiinni, joten tapetin vaihto ei käy niin nopeaa..Mitä teillä on siinä lasin alareunassa ettei sinne mene vesi väliin jne? Samanlainen lista kuin ylhäälläkin? Mä en keksinyt siihen muuta ratkaisua kuin silikonin kun vesihana on kuitenkin niin lähellä. -J-

 9. S
  6.9.2010 / 22:38

  >Katuraliina: kiitti :). joo kyllä mullakin kesti hetken päättää hyvä eka vaihtoehto :). mut onneks on helppo ja nopee päästä eroon ku kyllästyy!Emmi: kiitos! ja kiitos paljon vinkistä, täytyypä kipasta kauppaan sitä sientä metsästään! :)J: lasin alareunassa ei ole mitään! ei sinne meillä vaan roisku vettä, ehkä johtuu siitä ku meidän allas on niin syvä. en tiiä, mut en tosiaan ees oo tullu tuota aikasemmin ajatelleeks. millanen tapetti teidän välitilassa on ja millanen keittiö on muuten? :)

 10. Tyttö kylmän maan
  7.9.2010 / 07:31

  >Tuo välitila lasi on kyllä tosi kätevä! En melkein ees ymmärrä miks joku laittaa välitilaan jotain muuta kuin lasia =)

 11. Niina
  7.9.2010 / 08:10

  >Kaunis keittiö :) Lasi välitilassa näyttää tosi hyvältä ja on kyllä todella hyvä idea olla laittamatta lasia silikonilla seinään kiinni. Kiitos vinkistä!Oliko teillä tuohon työtasoksi muuta vaihtoehtoa mietinnässä? Onko sinulla kokemuksia sellaisesta Durat-tasosta? Minullakin haaveissa valkoinen keittiö mustilla työtasoilla :)

 12. Anonymous
  7.9.2010 / 09:45

  >Joo mulla tuli heti tuo mieleen että mitä ootte alareunaan keksineet, koska meillä ainakin vettä roiskuu yli altaan vaikka syvä allas onkin :)Tapetti on ruskean sävyinen jossa on kullanhohtoisia kuvioita. Keittiön tasot ovat pähkinänruskeat ja kaapistot valkoiset. Lasi on karkaistua lasia, mut kestääpähän lapsiperheessä kolhuja :) Kiva blogi muuten! Uusi lukijasi -J-

 13. Marita
  7.9.2010 / 10:20

  >Meille on tulossa todennäköisesti keittiöremontti – haluan massiivipyökkipuuovet juuri tuollaisiin korkeakiiltovalkoisiin! Katselinkin jo Kvikin Manoa? Mistä teidän on hankittu?Minä pidän uudesta editorista ja suurista kuvista, tosi suuria on minun blogissanikin ..and I like it!

 14. S
  7.9.2010 / 13:14

  >Tyttö kylmän maan: älä muuta sano ;). en taitas enää muuta laittaa jos vielä rakennetaan :). lasin veroinen vaihtoehto tosin vois olla myös alumiininen levy, joita ystävillämme on, sekin on upea ja erittäin tyylikäs! Hanna jos luet tätä ni miten teillä se levy on välitilassa kiinni? et onkohan helppo vaihtaa johonki toiseen jos haluaa?Niina: kiitos :). olihan meillä vaihtoehtoja vaikka millä mitalla :D. mietittiin mm. valkoista laminaattitasoa, zebranotasoa… tää vaan miellytti silmää eniten, ei auttanu järki vaikka valmistajakin varotteli et on erittäin naarmuherkkä… kestää sen mitä kestää, sittepä saa hyvällä syyllä vaihtaa uuden ;). aluks meinasin kiiltävän mustan tason laittaa, mut siitä luovuin ja otettiin mattamusta. se antaa pikkasen enemmän anteeks ku kiiltävä :). otettiin tosiaan paksuudeks se 20 mm, koska 30 mm ei mun mielestä ollu tarpeeks moderni ;). kyllä oli 10 millillä huomattava ero!!! ei oo kokemusta duratista, mut oon kuullu siitä kehuja. hinta on vaan hirmunen…J: voiskohan osaltaan vaikuttaa sit hana? meillä tuo hana ei roiskuta vettä ympäriinsä. ja voihan se tietty tiskaajakin vaikuttaa ;). tiskatessako teillä se vesi roiskuu? me ollaan nyt lähes 3 kk asuttu eikä tosiaan tuota ongelmaa oo tullu ees mieleen. altaan ja taustaseinän väliin jää meillä tasoa joku 5cm eli allas ei oo aivan seinässä kiinni. lasi on myöski niin tiiviisti tason päällä ettei sinne väliin mene vettä muuten kuin jos on kyse tosi suurista vesimääristä. pikkuroiskeet ei vaikuta.kuulostaa tosi kivalta kokonaisuudelta teidän keittiö! ja kiva kun jätit kommenttia, tervetuloa tänne lukemaan ja kommentoimaan :)Marita: mä otin kalustetarjoukset 6 eri firmalta. sit tyyliin kallein ja halvin tarjous roskiin ja lopuista valittiin se oikea :). tykästyin heti yhteen paikalliseen kalustetoimittajaan, koska heidän suunnittelijansa ymmärsi heti mun maun ja esitteli paljon mua miellyttäviä vaihtoehtoja. nää suunnittelujutut oli mun heiniä, mies rakensi :).oispa kiva jos alatte remppaan, ois tosi mielenkiintosta seurata sitä!! :)kiitos kaikille kun jätitte viestiä!!! :)

 15. S
  7.9.2010 / 15:09

  >vielä tuosta välitilalasista piti sanoa… eli lasin alareunaan voi myös laittaa alumiinisen U-mallisen listan (eli lasi uppoaa listaan), JOS hermoilee et vettä roiskuu… eli silikoni ei ole ainut vaihtoehto :)

 16. Anonymous
  7.9.2010 / 18:49

  >Meillä on Oraksen hana ja ei kyllä paljoa edes tiskailla kun astianpesukone on. Mutta jotenki sinne aina sitä vettä lentää :) Meillä toi väli on vaan 2cm, joten se voi olla osasyynä että vesi pääsee lasiin asti. -J-

 17. Anonymous
  7.9.2010 / 19:17

  >Hei !Hyvä idea Saada nopeasti erinäköiseksi keittiötä tapettia vaihtamalla .se se meille tulossa samanlainen Huuva . olen yrittänyt kysellä Onko se se se tarpeeksi tehokas imemään KUN EI Ole suurensuuri ? oiskohan Hyvä lasi Siina ympärillä kuin olen nähnyt , en Vaan haluisi sellaista . entiiä onks hassunnäköist ku se se meille tulee pyöreä teräshuuva JA viereen takkaan pyöreä teräspiippu , Pitäiskö se maalaut valkoiseksi ?terv Päivi

 18. S
  7.9.2010 / 19:55

  >J: just just :). täytyy vaan sit yrittää varoa. meilläkään ei paljo tiskata ku vihdoin on tiskari! :)Päivi: tarkotat siis liesituuletinta? voin sanoa et meidän mielestä se on täysin yhtä tehokas kuin muutkin liesituulettimet! ei mitään valittamista :). ja tuossa on vielä se hyvä puoli, ettei oo mitään ulokkeita mihin tarttuu kaikki pöly yms. :)mietin itsekin aluks et oisko ostettu sellainen, jossa on sivuilla lasit, mut en halunnu kahdesta syystä:- en halua koko ajan olla pyyhkimässä niitä lasin pintaan kertyviä pölyjä/rasvatahroja- tuo liesituuletin ei vie näkyvyyttä ruokailutilaan eli ei siis blokkaa näkyvyyttä juuri yhtään ku on ton mallinen!nyt en ymmärtäny kyllä tuota viimistä lausetta… siis pitäiskö mikä maalauttaa valkoiseksi? ai se takan piippu?

 19. linda sofia
  2.11.2010 / 02:36

  >löysin blogisi ja tykkään hurjasti teiän kodista! itellä on samanlainen sisustusmaku. ;) ps mä käytän meiän keraamisen liesitasonpuhdistukseen sitä jotain Mr.Musclea, joka on siis tarkotettu oikeen siihen keraamiseen liesitasoon. suosittelen!

 20. S
  2.11.2010 / 10:15

  >linda sofia: tosi kiva et löysit tänne :). kiitos paljon kommentistasi! pitääpä koittaa seuraavalla kerralla sit tota Mr. Musclea, universal stonekin on tehokas. se taitaa kestääkin monta vuotta, tuntuu olevan niin riittoisaa :D

 21. Enia
  26.11.2010 / 18:09

  >Ihana idea tuo keittiön välitilan lasi. Ollaan rakentamassa omakotitaloa ja ihastuin tähän ideaan täysin! Meille kans! Varsinkin kun mieleistä laattaa välitilaan ei ole velä löytynyt… (tätä ennen en ollut vielä täysin ihastunut tuohon välitilalasiin, mutta tuo idea vaihtuvasta välitilasta kyllä hellytti minutkin)Siitä syystä tuli muutama kysymys mieleen: Minkä hintaiseksi tuo lasi tuli/ oliko neliöhinta kilpailukykyinen laatan kanssa? Kuinka tuo tapetin vaihto tapahtuu? Pujotetaanko tapetti sinne väliin, vai otetaanko lasi irti ensin? (ja mikäli sitä lasia ei oteta siitä irti, kuinka vaikeaa sen irtiottaminen on? Meillä kun on välitilssa molemmissa reunoissa vastassa seinä :( )Kiitos, jos jaksat vastata. Tiadan myös lisätä itseni lukijoihin, niin kaunis on kotisi, että mielelläni seuraa mitä uutta keksit sen kaunstamiseksi. :)

 22. S
  26.11.2010 / 18:21

  >Enia: kiitos kommentista, ihanaa luettavaa koko kommentti. tervetuloa lukijaksi, toivottavasti saat täältä vinkkejä/ideoita omaan taloprojektiisi!siis en voi muuta ku kehua tota välitilalasia! tosi helppo pitää puhtaana. meillä ei vesiroiskeet näy helposti, siihen tietysti vaikuttaa myös ikkunoiden sijainti eli miten valo lasiin osuu.meillä tuo välitilan lasi on 5mm lasi. lasiliikkeestä sanoivat ettei tarvi käyttää karkaistua lasia välitilassa, et siihen käy hyvin myös tällanen ns. normilasi ja olen samaa mieltä. eihän tuohon kovinkaan kovaa iskua yms. kohdistu, joten turha maksaa paljon karkaistusta lasista. sitä meillä on vain takan edustalla. eli tuollainen normaali lasi ei ole kallis! meidän keittiön lasi makso muistaakseni alle satasen (samaan tilaukseen tuli khh:n ja veskin lasi, joten en muista hintaa/lasi).me otetaan lasi eka pois, sit tapetin vaihto. lasi ujutetaan lähes kokonaan takas paikoilleen ja sitte uus tapetti sinne taakse. meillä tosiaan tuo muovilista pitää lasia paikoillaan.siis onko teillä lasin molemmin puolin seinä niin et lasin molemmat reunat on kiinni seinässä? sitte tapetin vaihtaminen on hieman haasteellisempaa. sitte varmaan joudutte ottaan hanan pois, muutenhan sitä lasia ei saa pois. TAI kallistatte lasin hanaa vasten että pääsette vaihtamaan tapetin lasin taakse :).paljon tsemppiä ja voimia teidän projektiin!!

 23. Enia
  27.11.2010 / 11:34

  >Kiitos vastauksesta!Juu, meillä olisi tosiaan lasin molemmissa reunoissa seinä: toisella puolella keittiökalusteseinä, toisella reunalla ihan ulkoseinä. Keittiö on L-mallinen. Eiköhän tuo lasi ole nyt ihan ykkösvaihtoehto. Mies insinöörinä saa miulle suunnitella sen toimivaksi… :)Hyvää joulun odotusta!

 24. S
  27.11.2010 / 11:38

  >Enia: kiitos samoin sulle!!joo eiköhän se insinööriltä onnistu!t. toisen insinöörin avovaimo ;)

 25. Anonymous
  11.2.2011 / 00:12

  >Krista on nimeni ja googlatessa eksyin sinun blogiin joka on erittäin mielenkiintoinen ja keittö aivan sika ihana! Tästä sain paljon apua/tietoa keittiön lasilevystä joka on kiinnostukseni herättänyt! Mutta vielä on pakko kysyä että mistä olet hankkinut noi ihanat 'coffee, pasta, sugar' purkit?? koska itse en ole vielä noin ihania löytänyt!! Kiitos jo etukäteen :)

 26. S
  11.2.2011 / 08:49

  >Krista: moikka Krista! kiitos sulle kehuista, kiva et löysit mun blogin :). olen ostanut purkit Minimanista, olikohan noin 7 euroa kappale! :)

 27. Anonymous
  21.6.2011 / 11:15

  >Hei! Meillä on keittiösuunnittelu meneillään, mutta kalustetoimittajalla ei ole kuin "kuviollista" mustaa ja haluaisin tasaisen mattamusta tason. Muistatko mistä hankitte tason?-Marika-

 28. S
  21.6.2011 / 21:37

  >Marika: meidän kiintokalusteet toimitti paikallinen kalustefirma, jonka kautta myös mattamusta taso tilattiin. voisitko yrittää tilata tason jonkin muun kalustefirman kautta ja vain kalusteet tältä toiselta firmalta? kyllä niitä mattamustia laminaattitasoja pitäis olla monilla firmoilla valikoimissaan. toivottavasti löydät :)

 29. Anonymous
  23.6.2011 / 13:24

  >Tervehdys!Ei voi muuta sanoo, kun VAUTSI VAU! Teidän keittiö on aivan ihana! Meillä just keittiön suunnittelu meneillään ja ideoita lähti oikein pursuamaan :) Olisin kyselly, et tuliko teille toi laminaattitaso myös sieltä paikallisen keittiöfirman kautta? Ilmeisesti joo?! Kun ei oikein näyttäis olevan näillä "ketjutoimittajilla" sellasia! Mutta HIENOLTA NÄYTTÄÄ!!

 30. Anonymous
  23.6.2011 / 13:26

  >Helou! Saako kysyä, mistä kalustefirmasta on kyse? Asusteletteko missäpäin Suomenmaata :) ? Jos eksyis samaan firmaan vaikka, kun on noin ihanan näköstä teidän keittiössä :)-Minski-

 31. S
  23.6.2011 / 15:53

  >Anonyymi: heippa :) kiitos sulle ihana ihminen ku noin kauniisti sanoit <3. juu taso tuli saman firman kautta mistä kalusteetkin. sitä piti kyllä erikseen pyytää et onnistuuko tehdä 2mm tasoa, ku normihan on se 3mm. mut jotenki ne onnistu siitä tekemään ohuemman, kannattaa kysyä. toivottavasti saat oman unelmakeittiösi, mukavia suunnitteluhetkiä :))Minski: Keski-Pohjanmaalla asutaan, Kokkolassa. jos asut täälläpäin ja haluat tarkempia tietoja ni laita vaikka sähköpostia :)

 32. Anonymous
  1.11.2011 / 15:26

  >Hei, ihana keittiö teillä.Kyselisin tuosta keittiön välitilasta, onko teillä tapetin alla kalustelevy? Saatiin juuri tarjous lasista ja asennettuna 750e, hui. Lasiliikkeessä meinasivat, että pitäisi lasi laittaa tapetin allekin, kuulema helposti roiskuu sinne väliin moskaa (esimerkkinä kertoi vichypullon kuohumisen). Entäs sinnet kun teillä ei ole edes sitä silikonia, niin oletteko ollu tyytyväisiä?Kiits muuten vinkistä, että pistorasiat alas, yläkaappien alle minäkin niitä suunnittelin :).Muutenkin ihana koti teillä ja blogi.

 33. S
  1.11.2011 / 16:35

  >Anonyymi: kiitos kovasti, kiva et tykkäät :)). tapetin alla on vain maalattu seinä, kuten muuallakin keittiössä. meillä sinne ei kyllä mistään pääse mitään roiskumaan, ei edes sitä kuohuvaa vichyä :D. mun henkilökohtainen mielipide on, et kaks lasia päällekäin on täysin turha. ollaan tähän nykyiseen ratkaisuun täydellisen tyytyväisiä. aivan älyttömän kalliin hinnan anto teille tuosta lasista! meillä makso tuo lähes kahden metrin levyinen keittiön välitilalasi hiukan alle 100 euroa. paikallisesta lasiliikkeestä se hommattiin (kalustetoimittaja vetää aina välistä), toimittavat monia välitilan laseja. tuo teidän saama hinta tais olla karkaistusta lasista? muuten en sitä kyllä ymmärrä… meidän lasiliike sanoi et myyvät kaikista eniten normilasia (5mm) välitilaan, ei siis ole mikään välttämättömyys olla karkaistua lasia. mut jokainen toki valitsee omaan keittiöön sen minkä parhaaksi näkee :)

 34. Jussi
  24.11.2012 / 19:42

  Hei! Olen pidempään etsiskellyt tuota 20mm vahvaa mattamustaa laminaattitasoa. Mistäpäin löysitte omanne? Pääasiassa näyttävät olevan 30 ja 40mm vahvuisia ja se 10mm on mielestä todellakin suuri ero!

  • 24.11.2012 / 21:39

   moi Jussi! tuota 20-millistä ei meidänkään keittiötoimittajan valikoimissa ollut, mutta käskin heidän kysyä kalustevalmistajalta, onnistuuko heidän valmistaa ohuempi taso ja onnistui! kyselin silloin paristakin paikasta ja molemmissa onnistui, joten uskaltaisin väittää että kaikki valmistajat tuollaisen voivat tehdä, vaikka keittiötoimittaja jotain muuta aluksi väittää yrittäisikin ;). siinä 10 millissä on tosiaan suuri ero! niin ja ihan paikalliselta kalustefirmalta tilasimme kotimme kalusteet. jos haluat lisätietoa, laita mulle sähköpostia. toivottavasti löydätte haluamanne!

   • Jussi
    25.11.2012 / 15:49

    Kiitos vastauksesta! Täytyypä tiedustella heti ensi kerralla tuota 20mm tasoa kun käyn tilausta vielä tarkentamassa. Sitä ei tosiaan yleensä valikoimissa ole. Tuo teidän taso on ilmeisesti reunanauhalla? Taitettua yhtenäistä pinnoittetta ei taida noin ohueen edes saada, tai näin jossain kerrottiin?

    • 25.11.2012 / 17:31

     juu ei ollut täälläpäinkään valikoimissa, mut jos onnistuu tehdä 30mm taso niin miksei myös 20mm, ainakin näin naisen logiikalla ajateltuna ;D. juu reunanauhalla on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.