>Do what it tells you to do!

>

Osui silmiin tämän päivän horoskooppi ja omani sanoi näin:

”Nautit alkusyksystä täysin siemauksin. Vietä vapaa-aikaasi metsässä samoillen. Sisäinen tasapainosi on kohdallaan, rakkausasiatkin ovat mukavalla mallilla.”

Joten työpäivän päätteeks hipsin horoskoopin kehoituksesta takapihalle keräilemään näitä:

En mä ny pelkästään horoskoopin takia, aikomuksena on ollu jo kauan aikaa :). Mut olipahan tosiaan ihana ja lämmin syyspäivä tänään!
Jouluks suihkautan käpyjen pintaan hiukkasen hopeaspraytä (tai kultaspraytä) ja teen kivoja asetelmia. Suunnitelmissa oli jo viime vuonna, mut raksa vei kaiken ajan ja mehut! Toista tänä vuonna :).
Onko teillä tapana kerätä käpyjä tai muuta luonnosta?
Kauan ei tarvinnu kyl yksin takapihalla hiippailla ku sain kissoista seuraa :). Nuorempi kissa ei kyllä oikeen näyttäny eränaisen taitojaan tänään; käveli mun perässä mut nauku kovaan ääneen sydäntäsärkevällä äänellä, joten mä sit keräsin käpyjä kissa kainalossa! (en koko aikaa)
Hyvä juttu et jätettiin osa tontista luonnontilaan, aina löytyy läheltä mm. mustikoita, puolukoita, koivunoksia, käpyjä, männynoksia yms. Kivaa tarviketta milloin mihinkin ;). Kissatkin rrrrrakastavat omaa pikku metsäänsä!

Tässä meidän metsikköretken tunnelmia:

Vihreät kallat on siirtyny kaappiin odottaan ens kevättä…
Mut tilalle tuli näitä!
”Siis maksoko nuo risut jotain?”
– mieheni
;D
Voi ku saiski luonnosta tämmösiä risuja ;).
Tunnelmallista tiistaita!!!

Comments

 1. HannaP
  7.9.2010 / 20:14

  >Ihan loistava tuo kissakollaasi! <3 Teillä on kyllä ihana se oma pikkumetsä siinä ihan kisujakin ajatellen.Pitäiskin hakea käpyjä metsästä koristeeksi, hyvä idea!Mä en ole nyt muuta keräillyt kuin pihlajanmarjoja ja kukkia.Piti jo aiemmin sanoa, että hieno tuo sun yläbanneri (kisu-koti-makkari-kuva!)

 2. Anonymous
  7.9.2010 / 22:41

  >kiinnostaa lastenhuonepostaus!

 3. Katuraliina
  8.9.2010 / 08:26

  >Juu kiinnostaa myös lastenhuonepostaus. Meillä tulee usein myös miehen suusta vastaavanlaisia lausahduksia kun olen jotain ostanut :D

 4. S
  8.9.2010 / 14:25

  >Hanna: kissoja oli kyl hauska seurata. lopussa kävelin niitten perässä, kengän alta kuulu rasahduksia ja kisut säikky aivan hulluna! hiukan kaupunkilaistuneet liikaa.. kenties ;). kiva kuulla kommenttia bannerista :)Anonyymi: oorrait :)Katuraliina: hyvä kuulla et kiinnostaa! joo nuo miehet, ei ne tajuu ;)

 5. Noora
  8.9.2010 / 19:05

  >Mulla on ollu ihan sama idea käpyjen kans mielessä! Ajattelin laittaa pintaan hopeaa ja metallista punaista :)

 6. S
  9.9.2010 / 08:52

  >Noora: oi kuulostaa hyvältä tuo väriyhdistelmä :). kävyt näyttää kyllä kivalta tuolla lasipurkissa ihan luonnollisessa värissäänkin, mut jouluks niitä pitää vähä koristella ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.