>Sohvapöytäuutisia!

>

Ensinnäkin, kiitos teille ihanat lukijat, jotka jätitte mielipiteenne edelliseen postaukseen liittyen! Kaikkien mielipiteet oli erittäin mielenkiintoista luettavaa ja kuinka ollakaan; ne autto mua selkeyttään mieleni ja tekemään päätöksen olohuoneen verhoista!
Käyn huomenna tilaamassa ne :). Keittiön verhot laitoin tilaukseen alkuviikosta ja silloin sanoivat et jono on noin 3 viikkoa, joten lokakuussa on sit tulossa juttua kuvineen meidän verhoista! Sekä olohuoneen että keittiön :).

Sohvapöytäideoita kaipailin joku aika sitten ja nyt on tainnu seki asia ratketa. Selailin nimittäin koneelta omia kuviani ja poistelin turhia… Törmäsinpäs sitten tähän kuvaan:

Eli suunnitelmissa on näköjään ollut kyseinen pöytä jo kuukausia sitte :D!
Eihän sitä kaikkee voi muistaa, varsinki rakennusvuoden aikaiset tapahtumat saa ihan luvan kans olla hämärän peitossa ;). Vielä mittojen kans tuo kuva, jei! Ei tarvi enää niin paljo pähkäillä. Meillehän tuo pöytäyhdistelmä tulee siis valkoisena, kuinkas muuten. Ainut mitä vielä pähkäilen huoh on se, et tilaanko mattana vai kiiltävänä? Tv-tasomme on molempia: ovet kiiltävät mut taso matta…
Tuota kuvaa ei muuten enää ollut tuolla ON24-nettisivulla, oisin sieltä tsekannu hintaosviittaa puuseppää varten ;).

Tätäkin pöytää oon tässä miettiny, mut tätä ei ON24-sivujen mukaan saa valkoisena :/. Kaunishan tämä koivukin on, erittäin kaunis, mut ei sovi meille. Kun ei meillä oo mitään muutakaan tuon sävyisenä…

Eikä puusepän valitettavasti onnistu tehdä tämmöstä nurkista pyöristettyä pöytää…
Ikea myy tällaista Expedit-pöytää, mut taso näyttäs olevan lasia… Eikä lähiaikoina oo tiedossa reissua Ikeaan :/. (Sori pikkukuva, ei voinu suurentaa kuvan laadun kärsimättä huomattavasti.)
Joten kyllä meille taitaa tuon ekan kuvan kaltainen pöytäyhdistelmä päätyä :).
Meiltä puuttuu vielä toinenkin huonekalu: lipasto eteisaulan peilin alta. Seki joudutaan teettämään, joten nyt täytyy vielä se suunnitella et voin sit mennä tilaan molemmat yhtäaikaa! Lipasto teetetään siks, ku valmiit lipastot on aina olleet vääränkokoisia (liian leveitä, liian kapeita, liian korkeita tms.).
Hohhoijaa tätä pähkäilyä :).

Comments

 1. HannaP
  9.9.2010 / 19:17

  >Tuo eka pöytä on tosiaan kaunis ja kätevä! Toivottavasti saatte teettämällä sellaiseen kuin haluatte! :)

 2. S
  9.9.2010 / 20:51

  >Hanna: niin mustaki :). ja tykkään siitä et sitä alempaa pöytää voi sit siirrellä tarpeen mukaan esim. divaanin yhteyteen :)

 3. Elina
  9.9.2010 / 21:02

  >Miten tuo teettäminen on teillä onnistunut? Onko kallista, miten löysitte puusepän ja kuinka kauan niissä menee? Pöytäyhdistelmä näyttää erittäin toimivalta :)

 4. S
  9.9.2010 / 21:07

  >Elina: puuseppä löyty yhden keittiöfirman kautta :). meidän ruokapöytä on mittatilaustyö. se tapahtu niin et näin Iskussa sellasen pöydän ku halusin (hinta oli siellä 1800 euroa), otin mitat ylös ja marssin keittiöfirmaan et laskekaa tarjous. sain prikulleen samanlaisen pöydän hintaan 700 euroa. eli ei kallista mun mielestä :). ruokapöydän valmistumiseen meni muistaakseni 3 viikkoa et jos sen verran malttaa vaan oottaa ni kannattaa! parasta on et huonekalut voi suunnitella itse jos haluaa ja saa persoonallisia!

 5. Paula
  9.9.2010 / 22:48

  >Nyt vaan odotellaan verhojen lopputulosta! :)Minusta on ihan mahtavaa, että ihmiset käyttää puusepän taitoa hyödykseen. Mun eno tekee harrastuksena puusepän töitä ja voi elämä, että hienoja juttuja tekeekin. Me remontoitiin kesällä meidän talo ja teetätin enollani keittiöön baaripöydän tason, saarrekkeen tason ja wc-pöydän tason. Wc taso on sellanen vähän aallon muotoinen, joten ei taatusti ole muilla samanlaista! Lisäks teetätin sellasen ison säilytysarkun viime talvena.. Massatuotantoa saa hurjasti joka paikasta, mutta nämä puusepän uniikit työt on vertaasa vailla. :)tulipas pitkä kommentti, mutta musta on vaan huippua tämmönen :)

 6. Elina
  10.9.2010 / 07:15

  >No ei kallista mustakaan, varsinkin kun muistaa mimmoinen se teidän keittiönpöytä on :) Ja toimitusajat monissa paikoissa on kyllä huomattavasti pidemmät kuin tuo 3 viikkoa.

 7. S
  10.9.2010 / 09:20

  >Paula: joo muaki vähä jännittää miltä verhot näyttää sit paikoillaan :).joo aivan totta, puusepän kautta saa tosi persoonallisia töitä jos vaan haluaa!!! ja kyllä ne mun mielestä on paljo laadukkaampia tuotteita ku massatuotannon… oon huomannu et ihmisillä on sellanen käsitys, et mittatilaustyöt on hiiiiirmu kalliita. tietysti ne vähä enemmän maksaa ku kaupassa, mut toisaalta laatu maksaa ;).kiva kiva pitkä kommentti!!! tykkään!!!! :)Elina: joo suosittelen kyllä kaikille tuota hankintatapaa! :) laadukkaita tuotteita!

 8. S
  19.9.2010 / 22:30

  >Moi Ellu R! kiva kuulla susta täällä :). muistan sen linkin! joko sohva on saapunu?on aika erikoinen sohvapöytä tuo :). voi olla aika hintava eikä puusepän varmasti onnistu tehdä tommosta :D. mut kiitti linkistä, kaikki ideat on AINA tervetulleita :)

 9. Anonymous
  19.9.2010 / 22:33

  >Ja vielä toinen vinkki, että Etolassa myydään noita pyöristettyjä pöytiä, valkosena ja mustana. Näköjään ei oo nettisivuilla kuvaa, mutta muistaakseni ne oli sellasta "paksua" materiaalia, eli ei siron näkönen. ja toisena vinkkinä, tai siis kolmantena, että Etolassa on bourgien kaveriksi sivupöytä (peilinen pöytälevy): http://www.etola.net/sisustus.phpOmpa sulla hieno blogi =) i like it!-Ellu R- -Ellu R-

 10. Anonymous
  19.9.2010 / 22:34

  >Juu sohva tuli perjantaina yhteisen ystävämme R:n mukana Tre:lta sopivasti pojan 1v-juhliin ja se on iiihana! =)

 11. S
  19.9.2010 / 22:45

  >Ellu R: kiva et sohva tuli perille jo! kiitti taas linkistä! täytyy tutustua paremmin ajan kanssa :). ja kiitos paljon blogikehuista <3 :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.