>Valkoiset

>

Tuo on ainut mitä tiedän tulevista olkkarin verhoista. Niin ja myös sen et sivuverhot on tulossa! Kolme ongelmaa on vielä ratkomatta ja ajattelin jos teistä lukijoista ois mulle apua :).
Ja hartaasti toivon niin.
Nämä verhot tulee olkkariin siis talven ajaks ja verhoja täytyy pystyä siirrellä ikkunoiden eteen pimenevinä iltoina, koska ikkunoissa ei niiden suuresta koosta johtuen oo sälekaihtimia.

Ensinnäkin se kangas!
Vaihtoehdot on nämä kaks:


Vasemmanpuoleinen on paksumpaa kangasta kuin tuo oikeanpuolimmainen, joka on hieman hohtavaa taftia.

Kumpi: ohuempi vai paksumpi kangas?

Toinen ongelma on se, etten tiedä kummat verhot ois paremmat: purjerenkailla vai lenksuilla?
Makkarin verhoissa on purjerenkaat, missään ei vielä oo lenksuja…
Laskeutuuko lenksuverhot yhtä nätisti ku purjerengasverhot?
Kummat te laittaisitte?

Ja kolmas probleema, teetänkö verhoista ylipitkät vai just lattiaan ulottuvat?
Teidän mielipiteet tulee tosi tarpeeseen, joten alkakaahan näpytellä, olkaa niin ystävällisiä :).

 

Comments

 1. Paula
  8.9.2010 / 17:08

  >Olen jo hetken verran seurannut blogiasi, mutta nyt vasta jostain syystä päätin kommentoida :)Eli nuo verhot. Minun mielipide: lenksuilla ja ylipitkät, jotenkin osaan kuvitella ne paremmin teille, mitä nyt olen kuvia tuolta bongannut. Ne tuovat ihanasti pehmeyttä.. Ottaisin mielelläni meillekkin tuollaiset, mutta veikkaampa, että koiratkin saattaisi niistä tykätä vähän liikaakin ;) Niin ja tuo kangas vielä, mietin, että jos tuo paksumpi ei ole aivan kamalan paksua, niin sitten ehdottomasti se. Kunhan laskeutuu kauniisti lattiaa vasten.. Jokatapauksessa minun mielestä sen kankaan pitäis olla mattanen :)Jään odottelemaan lopullista ratkaisuasi :)

 2. Minna-Enttirinteen Elämää
  8.9.2010 / 17:58

  >Täällä oltais sitä mieltä, että tuo hieman kiiltävä taftintapainen, lenksut tai joku muu versio, mut ei purjerenkaita ja tietty reilusti ylipitkinä niin saat niistä ylelliset verhoputoukset aikaiseksi. :)

 3. Wienomaria
  8.9.2010 / 18:40

  >Hei!Paksumpi valkoinen kangas, monsoon- verhonauha ( saa esim. Eurokankaasta). Laskostuu upeasti, samoin kun purjerenkailla, mutta verhon taakse omeltavalla nauhalla.Ei ylipitkiä, helpottaa verhojen siirtelyä ; )Terkuin "verhokauppias"

 4. Anu
  8.9.2010 / 19:03

  >Moikka!Mä sit taas olisin sitä mieltä, et jos kerta verhoja vedetään ees taas, lyhyemmät olis paremmat…ylipitkät ei kiinni vedettyinä välttämättä ole kovin kivan näköset…ja pysyyvätkö siisteinäkään… Ja laskeutuvuudeltaan taas lenkkiverhot on kauniimmat mun mielestä!Ja kankaaksi valtisisin sen paksumman.Onnea päätösten tekoon! ☺-A-

 5. Anonymous
  8.9.2010 / 19:26

  >Ylipitkät, ehdottomasti. Ovat sitten näyttävän näköiset. Paksut olis talvella hyvät ja kesään sopisi kevyemmät =) Purjerenkailla tulee tosiaan ihanat laskokset. Mutta silti olohuoneeseen laittaisin ennemmin lenksut.Virpi

 6. HannaP
  8.9.2010 / 20:19

  >Laittaisin ehkä paksumman kankaan nyt talveksi, se toisi mukavaa "lämpöä" ja pehmeyttä tilaan. Valitsisin ehkä lenkkiverhot. Itse en laittaisi ylipitkiä niiden kissankarvojen takia, vaikka ne pitkät hienot olisivatkin!!

 7. Anonymous
  8.9.2010 / 20:52

  >ylipitkät ja paksumpi verhokangas! (+ purjerenkaat)

 8. Kaija
  8.9.2010 / 21:00

  >Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja tyylisi sisustaa vaikuttaa todella mahtavalta!Itse valitsisin ohuemman kankaan lenksuilla ja ei ylipitkiä. Jotenkin osaan kuvitella sen kivasti teille ja ohuempi verhokangas vaikuttaa jotenkin "kevyemmältä" ratkaisulta mielestäni.. Innolla odotan lopputulosta. ;)

 9. Elina
  9.9.2010 / 08:58

  >Jos haluaa verhojen suojaavan uteliaiden katseilta, kannattaa varmistaa, että ne oikeasti suojaavat :) Talvella kun sisällä on valot ja ulkona pimeää, verhoista näkyy yllättävän tarkasti läpi (tämän opin silloin kun asuin kerrostalossa:D) Eli käy illalla pihalla kurkkimassa kuinka hyvin teille näkyy sisälle, niin tiiät kuinka suojaavat verhot tarvitte :)Mun mielestä hyvä kommentti oli myös Anulta, eli alkaako ylipitkien verhojen auki ja kiinni vetäminen ärsyttää. Eli mun ääni menee paksummalle kankaalle ja juuri lattiaan ulottuville verhoille :)

 10. S
  9.9.2010 / 09:07

  >Paula: kiva että kommentoit, kommentit on mun mielestä koko tämän harrastuksen idea :). kiitos mielipiteestäsi, tuo paksumpi kangas ei ole hirvittävän paksua. toivottavasti kuulen susta täällä uudestaankin :).Minna-Enttirinteen elämää: kiitos kommentista :) kiva että kommentoit!Wienomaria: Heippa! kiitos, hyviä pointteja tuli ilmi ja opin uutta! täytyypä hipsiä kauppaan kyselemään tuosta verhonauhasta. onko sen kans helppo siirtää verhoja ettei "takerru" tankoon kiinni?Anu: Moi! kiitos mielipiteestäsi, hyviä huomioita ;).Virpi: kiitos kommentistasi!!! jännä kuulla mitä mieltä muut on :)Hanna: aivan aivan :). kiitos kommentista!Anonyymi: kiva kun kerroit mielipiteesi :)Kaija: voi kiitos paljon, tulipa hyvä mieli :). kiitos kommentistasi, kiva että vielä tapaan täällä uusia lukijoita/kommentoijia :)

 11. S
  9.9.2010 / 09:09

  >Elina: mä ootinki et joku sanois noin ja sinulta se kommentti sit tuli :). tosi hyvä pointti ja varmasti vaikuttaa kankaan valintaan! entä kummat laittaisit: purjerenkaat vai lenksut? kiva ku kerroit mielipiteesi!! :)

 12. Niina
  9.9.2010 / 10:48

  >Meillä on ollut sekä olohuoneessa että makuuhuoneessa valkoiset ylipitkät verhot lenkeillä. Verhokangas on puuvillaa, joten kisun karvoja verhoihin ei ole merkittävästi tarttunut. Alkuun kisu kylläkin leikki verhojen kanssa piilosta, joten hieman tarvitsi totuttelua lattialla oleviin kangasröykkiöihin ;) Itse laittaisin paksummat verhot talveksi. Tuovat mukavasti lämpöä. Talvisin ei myöskään valoisa aika ole kovin pitkä, joten valon takia ei mielestäni kevyitä verhoja tarvitse laittaa. Verhojen ripustusvaihtoehtona joko lenksut tai sitten Wienomarian ehdottama verhonauha.

 13. Elina
  9.9.2010 / 11:25

  >Lenkki/purjerenkaista en oo varma muuten ku siitä, et jos laittaa ylipitkät, niin mä laittaisin ennemmin lenkkiverhot. Lattiapituisissa verhoissa ripustuksella ei oo mulle väliä. :)Mun mielestä kumpiki ripustusmuoto on kiva, mutta niistä tulee eri vaikutelma huoneeseen. Lenksut on mulle pehmeämmän näköiset ja renkaat taas huomattavasti suoraviivaisemmat :) Nää on taas juttuja, jotka on todennäköisesti vain mun päässä :)

 14. S
  9.9.2010 / 11:34

  >Niina: meilläkin on makkarissa hiukan ylipitkät verhot purjerenkailla, kisut on kyllä jättäny ne rauhaan, ainaki toistaseks :). kiitos mielipiteestäsi!!! mun mielipide tulevista verhoista vaan vahvistuu :)Elina: ok. joo munki mielestä molemmat näyttää kauniilta! hyvät perustelut!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.