Costa del Solin tapaan


Tässä kuvia hieman erikoisemmasta vapaa-ajankodista!
Tekstissä luki et rakennus muistuttaa pienikokoista lentokenttäterminaalia :D. Wonder why…
Näyttävä pääsisäänkäynti!
Täällä viisihenkinen perhe viettää vapaa-aikaansa, kaukana pääkaupungin hälystä.
Avarassa aulassa huomio kiinnittyy suureen peiliin, joka kivasti rikkoo talossa vallitsevaa tyyliä.
Tässä täysin valkoista tilaa on ”avattu” ripauksilla punaista ja keltaista, jotka ovat lämpimiä värisävyjä. (Opettelimme näitä edellisillä lähiopetuspäivillä.) :)
Onpahan takalla kokoa vai mitä! Ja mikä kattokruunu!!!
Kylpyhuoneet on täysin samaa tyyliä kuin muukin talo.

Jopa vuoteet on erityisesti suunniteltu jatkamaan talon muotoja. Hillityt värit takaa hyvän unen :).

Kattoterassi soveltuu hyvin auringonpalvontaan ja juhlimiseen :). Tämä on myös talon ainoa paikka, missä on käytetty enemmän väriä.

Talon erikoisia kulmia…

Viihtyisittekö?

Comments

 1. HannaP
  23.9.2010 / 11:08

  >Voi että mukavaa, kun me saadaan lukea näitä blogipäivityksiä, vaikka sinä ootkin siellä etelän auringon alla!!! :) Täällä sataa vettä ja on niiiin syksy!!Viihtyisin varmaan hetkellisesti tuossa kodissa, mutta se on silti jollakin tavoin liian graafinen ja etäinen mun makuun. Oisin varmaan laittamassa esim. kylppäriin heti jotain punaisia pyyhkeitä tms. väriläiskiä. Mutta tuo kuva aulasta peileineen miellyttää mua! :)

 2. Annika
  23.9.2010 / 13:12

  >Upean näköinenhän tuo on, mutta mietin itseäni tuolla lomailemassa ja sitä pystyisinkö edes rentoutumaan tuon kaiken valkoisen kliinisyyden keskellä. Rannalta jalat hiekkaisena ja iho suolavedestä likaisena tullessa ei tulisi kysymykseenkään istahtaa yhtään mihinkään (edes terassilla) ennen suihkua… Ehkä suomalaiseen mökkikulttuuriin tottuneena sen vapaa-ajanokodin täytyisi myös vaikuttaa selkeästi vapaa-ajan paikalta. Eri asia jos tuo asunto olisi ihan se koti :)

 3. Anu
  23.9.2010 / 16:09

  >Voishan tuolla muutaman helteisen viikon viettää! ☺ …en vaan malta olla kuvittelematta miltä asunto näyttäis kun meidän perhe olis sitä aikansa asuttanu… ;)-A-

 4. Soile
  23.9.2010 / 23:51

  >Selvästi näkyy rakennuksen ulkomuodossa "Matemaattinen pinta" ;) Upea talo!

 5. Marika
  24.9.2010 / 13:26

  >Talo on kyllä hieno, mutta ehkä jo vähän liiankin hieno ja suuri vapaa-ajan kodiksi.

 6. Anonymous
  27.9.2010 / 09:07

  >Siis VIIHTYISIN!!! :)Asun mieheni ja viiden lapsen kanssa 104 m2 talossa ja tilaa ei todellakaan ole paljon. Haaveilen isommasta talosta, jossa olisi ylimääräistä tilaa, jota voisi sisustaakkin. Nyt kaikki huonekalut ovat hyötyhuonekaluja, eikä mitään voi poistaa tai lisätä…

 7. S
  30.9.2010 / 10:32

  >Hannap: mullaki vähä sillee et kiva katella tommosia, mut ei ite ehkä niin kiva asustaa.. mä tykkään kans tuosta aulakuvasta! :)Annika: joo ei tuo kovin rennola lomapaikalta näin äkkiseltään vaikuta :)Anu: joo tuolla sais varmaan heti stressin aikaan ku pari päivää ois "sotkenu" :D (ainakin minä saisin itelleni)Soile: no niinpä näkyykin ;)Marika: joo mustaki hieno, mut vois olla vähä rennompi vapaa-ajan kodiks tosiaan!Anonyymi: ymmärrän! tuossa talossa ois kyllä tilaa sisustaa :)

 8. S
  31.1.2011 / 09:37

  >K: hei kiitti linkistä! näytti tosi hyvältä noi sisustukset, pari tuttuakin kuvaa joukossa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.