>Se ois kuulkaas arvonta!

>

24.7.2010 syntyi tämä blogi :).
Ennen All you need is White -blogia kirjoittelin yli vuoden verran raksablogia, joka oli vain muutamien ystävien luettavissa :). Tämä on tosi kiva harrastus ja mikä tästä tekee niin kivaa, on TE, lukijat ja ennen kaikkea teidän kommentit/viestit! :)

Eilen blogini täytti kaksi kuukautta ja sen kunniaksi pidän arvonnan! (jep, minäkin…)
Arvontaan voi osallistua kaikki, mutta anonyymien osallistujien on jätettävä nimimerkki!

Kiitos Google Analyticsin, tiedän tarkalleen, montako ihmistä täällä käy päivittäin. Suurimmasta osasta teistä lukijoista en kuitenkaan tiedä mitään, joten osallistukaahan arvontaan ja korjatkaa asia! :)

Arvontaan osallistut vastaamalla näihin:
– ikäsi
– mistäpäin olet
– kuinka kauan olet seurannut blogiani
– miten löysit blogini?

Arvonnan voittajalle lähetän jotain sisustuksellista ja suussa sulavaa Sardinian saarelta :).

Arvonta päättyy 30.9. klo 12:00.
Voittajan paljastan 1.10.


Nyt tällä välin, ku mä vielä löhöilen Välimeren rannoilla, voitte te osallistua ahkerasti arvontaan! Toivon hartaasti, että teette niin, jotta näen ketkä täällä näitä mun juttuja käy kurkkimassa :).
Enkä yhtään pahastu vaikka jatkaisitte aktiivista kommentointia arvonnan jälkeenkin ;).

Lykkyä tykö!
Arvonta on päättynyt. Kiitos osallistuneille!

Comments

 1. Soile
  25.9.2010 / 12:45

  >50 v/Torniosta/Blogisi syntymästä asti/Sun Raksablogin kautta.

 2. HannaP
  25.9.2010 / 12:47

  >Jeeeee, arvonta!! (Vaikka mulla ei ole koskaan arpaonnea… :/)No, vaikka olen sulle tuttu, niin kerron nuo arvontaa varten pyydetyt asiat. :)Ikä: 29Mistä päin: Keski-PohjanmaaltaKauanko seurannut blogia: Tätä blogia alusta asti, edellistäkin jo kauan!Ja tämä blogi löytyi edellisen blogin ja muiden "keskustelujen" kautta!Nyt vaan peukut pystyyn, että Sardinian ihanuuden löytäisivät tiensä tänne!! :)Ihanaa lomaa teille! Täällä sitä kastutaan vesisateessa…

 3. Anonymous
  25.9.2010 / 13:24

  >Heipä hei! Osallistun mielelläni sun arvontaasi.Olen vähän päälle parikymppinen, joka suunniettelee omaa rakennusprojektiaan ja napsii ideoita mm. täältä.Olen kotoisin varsinais suomesta.Blogiasi olen seurannut aika pitkälti alusta asti…ainakin olen kaikki postaukset käynyt moneen kertaan lukemassa läpi.Alunperin löysin blogiisi sattumalta Sisustus ja sepustus- blogissa olleen linkin kautta…ja lisäsin tämän aika nopeasti suosikkeihini!Niin ja tämä blogi lukeutuu suosikkeihini..Jatka samaan malliin..T: Repsu

 4. riinam
  25.9.2010 / 14:19

  >Ikää on kertyny hurrrjat melkein 20 vuotta! Asustelen Oulussa, viikonloput hieman pohjoisemmassa. Blogisi löysin luultavasti jonkin toisen blogin kautta kesällä/kesän jälkeen, eli aika alkuaikoina kuitenkin (: Sen tarkemmin en valitettavasti muista.(riin-a (a) tosikiva.net)

 5. Elluu
  25.9.2010 / 14:21

  >Hei, olen 20 vuotias ja lapissa asustelen, ruotsin rajan tuntumassa. Olen lukenut blogia alusta asti ja löysin sen Sisustus ja sepustus blogin kautta. :) Hauskaa reissua!

 6. Elena
  25.9.2010 / 14:24

  >- ikäsiOlen 23-vuotias- mistäpäin oletPohjois-Suomesta :)- kuinka kauan olet seurannut blogianiehkä kuukauden? Siitä asti kun Soile suositteli blogiasi Sisustus ja Sepustus-blogissaan :)- miten löysit blogini?Soilen avulla ;)

 7. Anonymous
  25.9.2010 / 15:04

  >Pakkohan tähän osallistua :)Ikä 33, asun Haaparannalla, ja blogiisi tieni kulki Soilen blogin kautta, eli sun blogia on tullu seurattua nyt hmmm… muutamia viikkoja, kuukausia :DS-a-n-n-a

 8. Linda
  25.9.2010 / 16:06

  >no ekaan kommenttiin ei kyllä arvontaonni osu mutta jonkunhan se on aloitettava: Linda, 29, Tuusulasta, löysin jonkun toisen blogin kautta (en muista mistä) ja seurannut ehkä kuukauden päivät. Laittelen sulle kutsun mun blogiini :)(näin olen tykännyt tehdä niille,joiden blogeja lueskelen..)

 9. Sammakkoprinssi
  25.9.2010 / 20:39

  >Heips, Arvontaan osallistun :) Ikä on vajaa 30 v, asustelen pääkaupunkiseudulla ja blogia olen seuraillut nyt melkein sen 2 kk! Blogin löysin Soilen blogin kautta.

 10. Anonymous
  25.9.2010 / 20:57

  >Annika, 20v, Sisustus ja sepustus blogin kautta löysin, ja olen seurannut noin kuukauden. :) päivittäin käyn tsekkaamassa! :)-Annika

 11. Marika
  25.9.2010 / 22:00

  >-32-Nokialta-ihan alusta asti ekaa blogia ja heti kesälomalta palattuani tätä uutta eli elokuun alkupuolelta-lähettämäsi linkin avulla

 12. Anonymous
  25.9.2010 / 22:13

  >20 vuotiasKouvolasta olen!Olen seurannut blogiasi nyt noin pari kuukautta ja olen ihan koukussa :) sisustus on lähellä sydäntäni ja pidän sisustamisessa mustavalkoharmaasta piristettynä jollain tehostevärillä. blogisi on kyllä ihana inspiraation lähde!!Selailin blogeja ja satuin päätymään omaasi! nimimerkki: suppaduppa

 13. Anu
  25.9.2010 / 22:23

  >Moikka!Olen 39 v. sisustusartesaaniopiskelija Turusta ja olen seurannut blogiasi melkeenpä tuon kaksi kuukautta. Tieni tänne kulkeutui Sisustuksen ja Sepustuksen kautta. Ja siis nyt mukana arvonnassa odottelemassa josko olet malttanut jättää Sardinian auringon! ☺-A-

 14. Stansta
  26.9.2010 / 04:08

  >Olinko eka..? Hih. =) -olen 43-vuotias, mutta aina ja edelleen jollain asteella teini…- asun pääkaupungissa, mutta olen asunut myös Hämeessä, Lapissa sekä Savossa.- olen lueskellut blogiasi vasta ehkä kuukauden verran, mutta kulutin pitkän illan selaamalla kirjoituksiasi sekä kuviasi taaksepäin…- jonkun toisen blogin kautta eksyin ja ihastuin.ONNITTELUT kauniille blogillesi! =) Palaan jatkossakin mielelläni!

 15. Katuraliina
  26.9.2010 / 08:26

  >- Ikä 25v.- pohjois-suomi, itäraja :)- siitä lähtien kun Soile tätä blogia vinkkasi (eikä muuten suositellut turhaan)- sieltä soilen blogista

 16. Paula
  26.9.2010 / 10:00

  >Ompas mukavaa, kun pidät arvonnan :)Olen ihan pian 21 v. ja asun Kuopion seudulla. Blogiasi olen seurannut nyt pari kuukautta, löysin sen Sisustus ja Sepustus Soilen suosituksesta :)

 17. Yksinkövaan84
  26.9.2010 / 10:54

  >Arvontaan osallistun vastaamalla näihin :D- ikäni on 26- mistäpäin olen , noh täältä Kokkolasta :)- kuinka kauan olet seurannut blogiani : Siitä edellisestä blogistasi. joka päivä käyn kurkkaamassa, vaikkakin en paljoa kommentoi.- miten löysit blogini? Kerroit aloittavasi kirjoittaa uutta blogia joka käsittelee sisustusta, vanhassa blogissasi ja innostuin heti seuraamaan myös tätä.Kiitos ihanista kirjoituksistasi ja jatka samaan malliin :)

 18. Anonymous
  26.9.2010 / 11:14

  >Heip! Olen 21- vuotias terveydenhoitajaopiskelija tyttö Joensuusta! Olen seurannut blogiasi siitä asti kun Soile vinkkasi blogiisi, joten tätä kautta myös löysin ihailemaan myös sinun blogiasi!! Odottaen innolla voittajan julkistamista! :))Mactiq

 19. nne
  26.9.2010 / 15:39

  >Ensimmäisenä haluan sanoa, että löysin itseasiassa vasta tänään blogisi, kun googlettelin sisustusblogeja! Ihanannäköinen blogi, jään ehdottomasti seurailemaan. :)Niin, olen siis 20 vuotias ja tulen Oulusta. Ja tosiaan juuri tänään törmäsin blogiisi, monia postauksia jo lueskelinkin, mutta varmaan myöhemmin käyn kaikki postaukset läpi. :) Löysin blogin googlettamalla ja satuin törmäämään tähän. Nimi kuulosti niin houkuttelevalta, että oli pakko tutustua tarkemmin.

 20. Anonymous
  26.9.2010 / 16:41

  >Hei, kommentoijana 28-v. oululainen. Löysin pari kuukautta(?) sitten blogisi Sisustus ja sepustus- blogin kautta.Elviira

 21. Elina
  26.9.2010 / 17:44

  >Mäkin osallistun aina arvontoihin (siis jos niistä ei sen jälkeen ala tuleen turhia mainoksia ja vahvasti uskon, että täältä niitä ei tule :)) Oon siis 26, Oulusta ja blogia oon seurannut aika alusta asti (siis siitä asti kun Hanna asiasta vinkkasi:))

 22. Niina
  26.9.2010 / 17:50

  >Arvontaan osallistun minäkin :)Ikää 26 vuotta, Kokkolassa asustelen, olen lukenut blogiasi elokuusta lähtien ja löysin tänne Soilen blogin kautta :)

 23. Kaija
  26.9.2010 / 18:14

  >ikää on kertynyt 45 vuotta, asustelen Keuruulla ja kuulin blogistasi muutama kuukausi (?) sitten Sisustus & Sepustus blogin kautta. :)Jännityksellä odotan voittajan julkistamista!

 24. Anonymous
  26.9.2010 / 18:37

  >-ikä 23 vuotta-asustelen oulun seudulla-Ihastuttavaa blogiasi olen seuraillut nyt noin kuukauden päivät, siitä lähtien, kun Sisustus ja sepustus -blogin Soile vinkkasi blogistasi omassaan. Päivittäin käyn kurkkimassa joko olisi tullut uusia juttuja.. :)Ihanaa lomaa!Heidi

 25. Annika
  26.9.2010 / 19:46

  >Löysin blogisi etsimällä blogilistalta sisutusblogeja ja tykästyin tyyliisi :) Itse olen kuopiolainen kohta 21-vuotias matkailualan opiskelija. En tarkalleen muista kuinka kauan olen seuraillut blogiasi mutta aika lailla alkuajoista asti.

 26. zensku
  26.9.2010 / 19:51

  >moikka! täällä ilmottautuu 23-vuotias Espoossa asusteleva naisenalku, joka löysi blogisi vasta hetki sitten blogilistan kautta. ihana blogi! koukussa ollaan :)

 27. Anonymous
  26.9.2010 / 20:52

  >Heiolen 34vJA siskosi taisi antaa tästä blogista vinkin , KUN tietää kautta keskiviikkona raksaaiheiset blogit kiinnostavat KUN alamme rakentamaan .terv Päivi

 28. Anonymous
  26.9.2010 / 20:58

  >Osallistunpa minäkin! Olen kolmekymppinen kahden lapsen äiti Vantaalta. Talomme valmistuu ensi keväänä ja kovasti haeskelen sisustusideoita netistä. Täältä sinun blogista olen niitä saanutkin paljon, kiitos! :) Eksyin blogiisi noin kuukausi sitten, kun lueskelin Soilen blogia (sisustus ja sepustus), olit sinne jotain kommentoinut ja sitten kurkistin sinunkin blogiisi. Ihanalta näyttää kotisi, ja kovin on samanlainen sisustusmaku sinulla kuin minullakin. Vietähän rentouttava loma! :)-Mirenna

 29. Vekarus
  26.9.2010 / 20:59

  >Juuri oikean ikäinen naisihminen jostain päin Suomenmaata :-)Taisin löytää tänne Soilen vinkistä oliko se pari kuukautta sitten.Ihanaa viikkoa!

 30. Anonymous
  26.9.2010 / 22:55

  >27-vuotias nainen, Pohjanmaalta. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, en muista mistä löysin tänne mutta googletin johonkin ja tänne eksyin :)-J-

 31. Jenni
  26.9.2010 / 23:51

  >- ikäsi27- mistäpäin oletseinäjoelta- kuinka kauan olet seurannut blogianiTeidän raksablogin ajoista asti eli jotain puolitoistavuotta?- miten löysit blogini?Tämän löysin raksablogin kautta :)

 32. Anonymous
  27.9.2010 / 07:05

  >- ikäsi; Olen 26 vuotta – mistäpäin olet; Olen Pohjois-Karjalasta- kuinka kauan olet seurannut blogiani; Olisinko seurannut noin kuukauden ajan- miten löysit blogini? Blogin löysin blogilistan tuoreista kirjoituksista, blogin nimi kuullosti niin mielenkiintoiselta, itse rakastan valkoista väriä sisustamisessa.nim.Liinu

 33. Anonymous
  27.9.2010 / 09:23

  >Hei! Olen 26 vuotias lukijasi Varsinais-Suomesta, joka on seurannut blogia noin kuukauden. Etsin netin kautta ideoita sisustustarran laittoon ja löysin blogisi:) Tarraa en ole saanut seinälle, mutta blogisi lukijaksi jäin. Kiitos hienosta blogistasi!Hanna

 34. Anonymous
  27.9.2010 / 12:12

  >-olen 23-Etelä-Pohjanmaalta-ehkä n. 1kk-Soilen blogin kautta. :)K&R:n äiti

 35. Johanna
  27.9.2010 / 13:27

  >Hei! Olen 26- vuotias Asustellaan Pohjois-Pohjanmaalla.Blogiasi olen seuraillut muutaman kuukaudenLöysin blogiisi Soilen blogin kautta.

 36. Anonymous
  27.9.2010 / 13:34

  >Hei!Pohjois-pohjanmaalta, 28wee, sisustusta harrastava. Olisinko kuukauden päivät lukenut kirjoituksiasi ja kaikki vanhatkin kirjoitukset olen lukenut läpi :) Löysin blogiisi jonkun toisen sisustusblogin kautta, johon olit kommentoinut.T: Joanna

 37. Heidi
  27.9.2010 / 18:56

  >Jahas, arvonta. Kivaa! :) Ikä 28, Kokkolasta, siitä asti kun raksablogina aloitit. Kuulin siitä sulta :) Leppoisia lomapäiviä! :)

 38. Anonymous
  28.9.2010 / 10:24

  >Hei,44 v, Riihimäeltä. Noin 3 kk olen viikoittain käynyt sivuillasi. Sisustus ja Sepustus blogissa oli linkki. Kivasti kirjoittelet ja upeita kuvia blogissasi.t.Iinuska

 39. Anonymous
  28.9.2010 / 18:48

  >Moi!Kokeillaan nyt arpaonnea :) Olen 25 vee, asun pääkaupunkiseudulla ja olen seurannut blogiasi muutaman viikon. Sisustus ja Sepustus -blogin kautta löysin tieni tänne. Lueskelen blogiasi muutaman kerran viikossa. -Suski

 40. Anonymous
  29.9.2010 / 16:15

  >Heippa :)Salli täällä kirjoittelee, ikää 23 ja kotoisin Turun lähistöltä :) Löysin blogisi onnellisten sattumusten kautta heti sen synnyttyä, eli seurattu on todella aktiivisesti ihan alusta asti!Olenpa tainnut jättää muutaman kommentinkin omalla nimelläni :)Toivon, että jaksat yhä postailla oikein usein! Ja olisi ihanaa saada paaaljon kuvia koko teidän asunnosta!!! :)-Sallips. Toivottavasti arpaonni suosii, mie en yleensä koskaan voita mitään :D

 41. Anonymous
  29.9.2010 / 18:27

  >Hei.Plen 40- vuotias Kemiläinen nainen. Löysin blogiisi Soilen, Sisustus ja sepustus blogin kautta. Lueskentelen blogiasia melkein päivittäin. Sinulla on kaunis uusi koti, sopii minun makuuni. Toivottavasti oli onnistunut matka. Mekin lähdemme marraskuussa lämpimään perheen kanssa.Syysterveisin, Marika.

 42. Anonymous
  29.9.2010 / 21:04

  >Hei!Olen seurannut blogiasi alusta saakka. Löysin tänne Sisutus ja Sepustus-blogin kautta. Olen 27v ja asustelen Keski-Suomessa. Kurkkaan blogisi joka ilta. Pidän itsekin todella paljon sisustamisesta ja mielenkiinnolla lueskelen blogiasi. Todella kaunista käden jälkeä!- Arja-

 43. Anonymous
  29.9.2010 / 22:03

  >Hei,olen 48 v nainen Satakunnasta.Löysin tänne Sisustuksen ja Sepustuksen kautta jasen jälkeen seuraillut blogiasi lähes päivittäin.Satsa

 44. Anonymous
  30.9.2010 / 10:51

  >Moikka!Olen 23v naikkonen Kotkasta.Ihanan blogisi löysin Sisustus ja sepustus -blogin kautta. Päivittäin käyn vaklailemassa…ihanaa kun joku muukin tykkää sisustaa mustalla ja valkoisella! …niitä blogejaa kun ei kauheasti tunnu löytyvän…-Krista

 45. K
  30.9.2010 / 12:04

  >Hei,Minäkin haluaisin osallistua :=)Olen 44 v tyttönen Espoosta.Sattumalta löysin blogiisi viikko tai kaksi takaperin. Tykkään kovasti kotisi tyylistä. Oma kotini on myös sisustettu valkoisen ja harmaan eri sävyin ja on kovasti samantyylinen kuin sinun. t:Kati

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.