>Arvonnan voittaja!

>

Kiitos arvontaan osallistuneille 45 henkilölle! Kommenttejanne luin suurella mielenkiinnolla ja ihana kuulla, että tykkäätte blogistani :). Voi kunpa voisinkin lähettää teille kaikille jonkin pienen palkinnon!
Kirjoitin jokaisen osallistujan nimen pikkulapulle, tällöin kommenttien saapumisjärjestyksellä ei ollut merkitystä. Siellä kun oli huolta ettei arpaonni koskaan suosi ensimmäistä ;).
Voittajan arvoin eilen: 
Onnea Joanna!
Osallistuit arvontaan kommentilla:
Hei!
Pohjois-pohjanmaalta, 28wee, sisustusta harrastava. Olisinko kuukauden päivät lukenut kirjoituksiasi ja kaikki vanhatkin kirjoitukset olen lukenut läpi :) Löysin blogiisi jonkun toisen sisustusblogin kautta, johon olit kommentoinut.
T: Joanna

Laitatko yhteystietosi sähköpostiini:

allyouneediswhite@hotmail.com

jotta voin lähettää palkinnon sinulle!
Jos en kuule Joannasta, suoritan alkuviikosta uuden arvonnan.
Lupasin lähettää palkinnoksi jotain sisustuksellista ja suussa sulavaa Sardinian saarelta. Tämä jokin sisustuksellinen esine osoittautui aika haastavaksi, etelä-eurooppalainen sisustustyyli kun on melko erilainen mitä meillä :). Onnistuin kuitenkin löytämään pienen Welcome-kyltin yhdestä Algheron vanhan kaupungin pikkuputiikista, se oli suht neutraali löytö :).

Tässä palkinto kokonaisuudessaan: 

Voin luvata, et nämä suussa sulavat, herkulliset, rapeat suklaapallerot vie kielen mennessään :P

Comments

 1. Anonymous
  1.10.2010 / 16:57

  >Voi ihana!Laitan sähköpostiisi yhteystietoni. Kerrankin arpaonni suosi minua. Ja arvostan kun olet tuonut sen ulkomailta asti. KIITOS PALJON!Joanna

 2. Stansta
  1.10.2010 / 17:29

  >Onnittelut Joannalle!(minäkö muka pettynyt kun en voittanut?)

 3. HannaP
  1.10.2010 / 17:35

  >Voih, kuten arvasin, voitto meni sivu suun. :)Kivat arpajaisvoitot! Ja nuo suklaat on niiiin hyviä!!

 4. S
  1.10.2010 / 18:46

  >Joanna: kiva että tää tavoitti sut :). laitan postissa tulemaan alkuviikosta :)Stansta: better luck next time ;)HannaP: höh :/, mut mulla on sama, en voita koskaan mitään. toivoinki et tämän arvonnan voittais joku joka ei yleensä voita ja Joannan kommentista päätellen näin oli, hyvä niin :). saako noita suklaita täältä?? siis mahtavaa!!! ei tarvi sitte niin kitsastella noitten omien tuliaisten kans :D

 5. HannaP
  1.10.2010 / 19:23

  >En tiiä saako noita suklaita täältä, mutta joku niitä tuo aina silloin tällöin ulkomaan/lentokentän tuliaisina. Ja siis silloin olen maistanut niitä. :)Onnittelut Joannalle voitosta! :)

 6. S
  1.10.2010 / 20:22

  >HannaP: aa okei :)

 7. Oona
  1.10.2010 / 21:53

  >Tervetuloa takaisin kotiin :)

 8. S
  2.10.2010 / 10:48

  >Kiitos Oona :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.