>psst!

>

Jos jollakin tuli vilu ton iltapäiväisen Välimeriretken jälkeen, ni ehkä lämpenette ku katotte näitä kuvia?

<3

Jotain täntyylistä (miinus sohva) harkitsen olkkarin tyhjään kohtaan, mut siitä lisää toisena päivänä :).

Takkatulen leimua ja kynttilöiden loistetta…
Kuvista ilostuin ja innostuin täällä!

Lämpöä sunnuntai-iltoihinne!

Comments

 1. Niina
  3.10.2010 / 19:05

  >Ihanan näköinen sivupöytä tuossa ekassa kuvassa! Innolla odotan, mitä olet keksinyt siihen tyhjään kohtaan ;)

 2. HannaP
  3.10.2010 / 19:53

  >Tuo ois oikein kiva idea tyhjään kohtaan! Mäkin voisin soveltaa tuota jonnekin meille! :)Ja ekan kuvan sohva on niin kutsuvan näköinen! <3

 3. Soile
  3.10.2010 / 21:29

  >Sulla on paljon kivoja ulkolaisia linkkejä, mistä löytyy ihania kuvia:) Pahoittelin tuolla mun kommenttivastauksissa jo kovasti sitä minun huolimattomuutta ja vielä KAKSI kertaa jääny sinun kommentti vastaamatta, ei ole kyllä ollut tarkoitus….sorry, sorry, sorry :( Lupaan, että tämä huolimattomuus ei toistu ja katson tarkemmin vastauksia näpytellessäni, että ei vaan jäisi kukaan välistä…se on tosi ikävää, tiedän tunteen; nimittäin kerran olen kokenut saman ja keljutti tosi paljon, vaikka nyt huomaa, että ei sitä kukaan varmaan tarkoituksella jätä vastaamatta, mutta kun on monta kommenttia yhtä aikaa siinä rullailtavana, niin valitettavasti näin pääsi käymään:(

 4. S
  3.10.2010 / 21:33

  >Niina: tuossa eka kuvassa kaikki on mun mielestä ihanaa :D ainaki melkeen…HannaP: sovella ihmeessä!! teen tuosta jutusta ihan oman postauksensa joku päivä :)Soile: no worries <3. tiedän, et varmasti joku saattaa jäädä huomiotta semmosessa kommenttitulvassa! :) mua itteeni lähinnä vaan huvitti asia, kun muistan erään Soilen kerran puhuneen "se on hyvä se kommenttien valvonta, sillä lailla huomaa kaikki kommentit eikä mikään jää huomaamatta" :D

 5. Soile
  4.10.2010 / 13:13

  >Heh, joo tarkoitin sillä, että joka kommentti tulee kyllä silloin itsellä huomattua ja luettua, mutta sitten kun ne julkaisee yhtä aikaa ja alkaa vastaileen, niin silloin voi jäädä välistä joku;)

 6. S
  4.10.2010 / 13:51

  >Soile: niin just :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.