>Houston, we have a verho-ongelma

>

Viikonloppuna jo vihjailin Ne on vihdoin täällä! -postauksessa, et olohuoneen verhokuvia ois pian tulossa.
No tässä ois muutama kuva toisesta verhosta:
Päivänvalolla… (divaani ei oikeen edusta tässä kuvassa :D)
Ja iltahämärässä…

Paitsi ettei nuo verhot meille jäänykkää!
Mä nimittäin silitin verhot (pituutta niillä ei ollu ku vaivaset kolme metriä), laitoin ikkunaan ja huomasin et HUPS, liian lyhyet. Ei muuta ku verhot lattialle ja tarkistusmittaus! Ja aivan, kämmi ei ollu mun vaan ompelijan! (Säikähdin eka et olin ottanu väärät mitat.) Sit kuitin kaa liikkeeseen huomauttaan asiasta ja sanoivat korjaavansa verhot pikaisesti ja silittävänsä/höyryttävänsä ne kaupan päälle. Olin eniten huolissani siitä, et joudun TAAS silittää ne jättiverhot ;D. Alakäänne oli sen verran reilu, et sieltä pystyis ottaa pari-kolme senttiä lisää pituutta. Lupasivat verhot seuraavaksi päiväksi.
Seuraavana aamuna tulee ompelijalta puhelinsoitto, et ku hän oli höyryttäny verhot, oli ne kutistunu taas pari senttiä lisää! Et kangas on sellanen, joka kutistuu silittäessä! Kiva että olitte tietoisia asiasta, NOT.
Mä menin taas liikkeeseen selvittään, mitä tehtäs… Sanoin etten tosiaan maksa verhoista, jotka on käytännössä kertakäyttöset: et aina ennen ku laitan ne ikkunaan, mä joudun silittää ne ja ne kutistuis aina sen pari senttiä!
Mulla oli jo mielessä toinen, vaihtoehtoinen verhokangas ja niinpä päätin teettää verhot siitä taftista! Alunperinhän mä pähkäilin millaset olohuoneen verhot tilaisin Valkoiset-postauksessani. Siellä se taft oli toisena vaihtoehtona.
Muutin verhoja myös sen verran, et alkuperäisten kahden sivuverhon sijaan meille on tulossa neljä sivuverhoa! Liike tuli hinnassa sen verran vastaan ettei noista uusista verhoversioista tarvi maksaa ku pari kymppiä, vaikka kangasta ja työtä on tuplasti, hyvä niin. Lupasivat verhot seuraavaksi päiväksi eli tänään mun pitäis saada ne hypisteltäväksi ja onneks taftia on paljo helpompi silittää eikä se mee niin helposti ruttuun :D. 

Silti huokasen helpotuksesta vasta ku verhot on ikkunassa eikä virheitä näy!
Eli: kaksi olohuoneen tulevista verhoista on valkoista ja toiset kaksi… Se selviää piakkoin kuvien myötä ;).

Comments

 1. HannaP
  13.10.2010 / 11:15

  >Toivottavasti saat tänään verhot ja toivottavasti ne ovat sellaiset kuin pitääkin! Aikamoista sähläämistä liikkeen puolelta kyllä ollut! Ja kyllähän heidän pitäis tietää, jos kangas kutistuu!?Ja täytyy vielä todeta, että kyllä teillä on niin kaunista! :)Jääkö muuten kissankarvoja tuohon divaaniin?

 2. S
  13.10.2010 / 11:41

  >HannaP: ootan kyllä verhoja kovasti ja toivon hartaasti, et ne on sellaset ku pitää! joo ei kovin ammattitaitonen kuva tullu liikkeestä :/. kiitos kehuista <3. kissa T käyttää divaania joskus, mut aika harvoin ja kyllä sen huomaa milloin neiti on siellä loikoillut :). teippiharjalla tai kontaktimuovilla vaan karvat pois! :)

 3. HannaP
  13.10.2010 / 12:57

  >Siksi kysyin, koska haaveilen edelleen vaaleasta sohvasta ja oon varma, että meidän kissat käyttäis sitä kyllä ahkerasti loikoiluun, joten teippiharjaa sais käyttää myös aika ahkerasti. :D Joten taitaa tulla tumma sohva meille sitten kun tulee…

 4. S
  13.10.2010 / 13:03

  >HannaP: aivan. mäki haaveilin ja edelleen haaveilen valkoisesta sohvasta, mut kyllä mä muutaman kerran oon ollu aika ilonen et sohva on tumma :). ja voittehan teki ostaa sit vaikka tollasen valkosen tai vaalean divaanin :)

 5. HannaP
  13.10.2010 / 15:54

  >Pitää katsoa, jos yläkertaan sopisi divaani tms. valkoisena. :)

 6. S
  13.10.2010 / 16:17

  >HannaP: no sinnehän sopii! :) vaikka aulaan ihana lukunurkkaus <3

 7. Niina
  13.10.2010 / 17:46

  >Kauniit verhot olivat nuokin, mutta toivottavasti uudet verhot pysyvät oikean mittaisina ;) Hieman kyllä kummastuttaa, että liikkeessä ei mainittu tuosta kutistumisesta mitään… Innolla odotan kuvia uusista verhoista-varsinkin kun niihin liittyy väriylläri :)

 8. S
  13.10.2010 / 18:57

  >Niina: joo mäki tykkäsin noista, mut nyt täytyy kyl sanoo et onni onnettomuudessa!! sen verran muikeeta oli äsken ihailla näitä uusia verhoja :) :) :)

 9. Marita
  13.10.2010 / 21:54

  >Uskomattoman upeat ikkunat ja valoisuus olohuoneessasi – toivotaan, että oikeat verhotkin löytävät tiensä ne kruunaamaan!

 10. S
  14.10.2010 / 09:33

  >Marita: kiitos paljon, kiva ku kommentoit :). oikeat verhot on jo paikoillaan :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.