>Varaslähtö!

>

Ei nyt sentään jouluun, mut jouluaskarteluihin! :)

 Mä aloin tossa yks päivä sattumalta miettimään seuraavia joulukortteja, ajatus lähti liikkeelle ku pyörähdin askarteluliikkeessä hakemassa nämä:


 Näytän myöhemmin mihin noi kirjaimet pääty ;).
Toivottavasti pian ois aikaa alkaa toteuttamaan tuota!
Askarteleminen on niin ihanan terapeuttista puuhaa! Jo pelkkä korttien suunnitteleminenkin on niiiin mukavaa :).

Mulla on kaks askartelutarvikeboxia, joiden uumenista löytyy kaikkee ihanaa pikkusälää <3. Tässä pilkahduksia toisesta boxista:


Tän joulun joulukortit vois olla ihan yksinkertaisesti punavalkoisia, pääosassa se valkoinen :).

Tiimarista ostin kortteja varten seuraavassa mainitsemani tarvikkeet: (muut löyty valmiina askarteluboxista ;))

Valkoisia puusydämiä, valkoisia helmiä, punaista ja kultaista nauhaa…

Tätä herkullisen punaista nauhaa voisin myös käyttää osaan korteista:

On siis valmistumassa erilaisia korttiversioita :).
Tahdotteko nähdä niitä valmiina?

Kortteihin vois tehdä jotain pientä joillain näistä:


Teettekös te ite joulukortit?

Mä en viime jouluna raksakiireiden takia ehtiny, mut tänä jouluna on eri asia ja käynnistinkin tosiaan jouluaskartelupajani (mieheni antama nimitys) ennätysajoissa, hih! Vaikka sen kunniaks et tänään on suuressa osassa maata satanu ensilumi (tai ainakin muutamia hiutaleita).
Ennätysajoissa sekin! :)

Tässä pari vuotta sitten tekemiäni kortteja:

Sorry kuvien laatu, vanhoja kuvia :/

Tuolloinkin lähetin erilaisia korttiversioita, miten nyt tarvikkeita sattu riittämään :).
Täksi jouluksi ajattelin tehdä myös meille itelle muutaman kortin (hillityissä sävyissä, ehkä valkoisia/hopeisia :P) ja laittaa ne joulun ajaksi nauhaan koristamaan sisääntuloa!

Heräskö siellä askarteluhimot? ;)

Comments

 1. Niina
  12.10.2010 / 20:25

  >Ilman muuta laita niitä valmiita korttiversioita tänne :) Olen tehnyt joulukortit itse siitä lähtien kun muutin pois kotoa ja näin teen myös tänä vuonna. Korttimallin olen päättänyt jo viime kuussa ja kohta alkaa kaupoissakin olla jouluisia tarvikkeita, että voisi ruveta niitä korttejakin tekemään :) Tuo kortti-idea on muuten tosi kiva. Voisin itsekin tehdä muutaman kortin kotiin eteistä koristamaan :) Kiitos ideasta :D

 2. S
  12.10.2010 / 20:35

  >Niina: kiva että kommentoit :). eipä kestä, mukavaa jos sait idean!

 3. Soile
  12.10.2010 / 21:22

  >No ilman muuta heräsi! Ihania sydänkirjekuoria ja vaikka ja mitä kivaa. Innolla odotan näkeväni valmiita kortteja:)

 4. Riikka
  12.10.2010 / 21:28

  >Olen tehnyt kortteja itse ja joskus ostanu valmiina, riippuen vähän miten olen kerennyt. En ole ottanut paniikkia vaikka joutuisin lähettämään kaupasta ostetut kortit läheisilleni. Itse tehdyissä korteissa on toki oma tunnelmansa, niitä on mukava lähettää ja myös saada, ja niiden tekeminen on mukavaa jos niitä kerkeää tehdä ajan kanssa. Minulla on paha tapa jättää melkein kaikki asiat viime tinkaan ja sit kun rupeaa kiireellä tekemään niin lopputulos ei vastaa syntynyttä mielikuvaa. Mutta tänäkin vuonna aion tehdä kortit itse, saa nähdä miten käy:)Olisi ihana nähdä sinun tekemiäsi kortteja, materiaalit näyttävät ainakin ihanilta! josko niistä saisi ispiraation tehdä omat kortit ajoissa:)

 5. S
  12.10.2010 / 21:39

  >Soile: kiva juttu :). kuvia valmiista korteista luvassa joku päivä!Riikka: aivan, suurin osahan lähettääkin kaupasta ostettuja joulukortteja ja kivoja ne on nekin! pääasiahan tuossakin jutussa on se ajatus ja se sitä kortin saajaa lämmittää :). jjoo mulla on sama; jos oisin jättäny joulukorttien tekemisen joulukuun alkuun, ois tekeminen varmasti jääny! sillon on jo kaikkia muita joulujuttuja ettei enää ehi kortteja väsäämään :). ja se on ihana aloittaa joulun tunnelmointi jo näin aikasin, piristää kivasti pimeää syksyä!

 6. Linda
  13.10.2010 / 00:12

  >Joo halutaan nähä valmiita. Mä oon maailman huonoin suunnittelemaan jotain ja viime vuonna vetosin myöskin raksakiireisiin ja tilasin valmiit kortit…tänä vuonna ei oo kiire mutta tilaan ehkä siltikin valmiit kortit! Ihailen suuresti kaikkia omatekoisia saamiamme mutta jos ei osaa niin ei osaa tai keksi… :)

 7. S
  13.10.2010 / 09:35

  >Linda: selvä :). mut onhan ne sun tilaamatki kortit joku ite tehny ;)

 8. Marika
  14.10.2010 / 17:35

  >Onpas kivannäköisiä tarvikkeita, tulee varmasti hienoja kortteja. Mä arvostan suunnattomasti itse tehtyjä kortteja ja kadehdin ihmisiä ketkä niitä osaa tehdä. Itse olen sen verran peukalo keskellä kämmentä, että lähetän valmiita kortteja, mutta ajatuksella nekin toki valitsen:)

 9. S
  14.10.2010 / 18:45

  >Marika: kiva ku jätit kommenttia :). on se hyvä et jotku ostaa niitä valmiita korttejakin ja niistäkin löytyy tosi kauniita versioita! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.