>Haasteita, haasteita…

>

Jos olohuoneen verhoista synty melkonen soppa, ni eipä sitte meidän ulkoseinävalaisimista!!! Voi hyvää päivää mikä härdelli :D.
Tarina menee näin:

Tilasin elokuun puolivälissä meille ulkovalaisimet Eurovalaisimelta. Ihmeteltiin et kylläpä ne viipyy, soittelin sinne monta kertaa ja aina kertoivat jonku selityksen viiveelle ja minä uskoin. No sit sanoivat ettei niitä meidän tilaamia valaisimia saa harmaina ku vasta vuoden vaihteessa! Mut rosterisena sais. No höh, mut OK, rosteriset kiitos ja PIAN. No eipä kuulu ja soitan muutaman päivän päästä. Joo eipä saa rosterisiakaan! Et otatteko jotku toiset… Huumori alko jo tässä vaiheessa loppua… 
Alkuperäinen valintamme oli nämä Modena ulkovalaisimet, harmaina, kuten tässä kuvassa:

Sit Eurovalaisimelta sanoivat et voidaan valita jotku tilalle, saadaan ne samaan hintaan jos sattuvat oleen kalliimmat… No mä tiesin heti toisen vaihtoehdon, näitä olin ihaillu aiemminki:

Modena Round -valaisimet:

Meni viikko ja jotenki olin oppinu, et parempi soittaa ja tarkistaa, onko ne meidän valaisimet Ruotsista saapuneessa kuormassa vai ei. Arvaatte jo varmaan etteihän ne tietenkää ollu! Naps vaan kuulu päässä ja sanoin aika suoraan et RAHAT TAKAISIN JA HETI!!!! Aikaa oli ensimmäisestä yhteydenotostani kulunut kaksi kuukautta!
No mä sitte googletin nuo Modena Round -valaisimet ja näin et Smartia myy niitä. Oltiin siis päätetty et halutaanki Modena Roundit eikä niitä alkuperäisiä, koska niitä sai muualtakin vain rosterisina. Näppäilin Smartian nron ja odotin jännittyneenä, onko heillä niitä varastossa tarpeeksi… Olihan niitä!!!! Maksoin laskun ja valaisimet lähti seuraavana päivänä meille ja nyt tänään saatiin ne käsiimme, jei!
Siis juhlan paikka vai mitä ;D.Illalla mies niitä viritteli ja sen verran voin kertoo, et onni onnettomuudessa taas!!! Mikä mäihä et asiat selvis monien mutkien kautta tällä tavoin, nuo valaisimet on aivan mahtavat!!!!!

Tuo nettikuva ei todellakaan tee niille oikeutta! Aivan hämmästyin ku sain valaisimen käteeni, niin erilainen ja isompi se oli ku netissä! Laitan kuvia joku päivä ku ne on kaikki paikoillaan <3.
Pitkä miinus tuli kyllä Eurovalaisimelle. Vaikka osa mokista oli tehtaan, on kuitenkin Eurovalaisin se, joka asiakkaan kanssa asioi ja se hoitui kyllä aika ala-arvoisesti :/. Hyvä asiakaspalvelu ennen kaikkea!

Comments

 1. HannaP
  20.10.2010 / 08:29

  >Huh huh tuota Eurovalaisimen toimintaa ja koko lamppuhässäkkää! Mutta tosiaan, onneksi kaikki päättyi hyvin ja saitte tosi upeat valaisimet. Ainakin tuossa mallikuvassa ne näyttää oikein teille sopivilta. :) Sitten ei muuta kuin sähkäriä soittelemaan paikalle! ;)

 2. Emmi
  20.10.2010 / 11:17

  >No olipas tökeröä palvelua! Mutta tosiaan niinkuin sanoit, joskus voi käydä onni onnettomuudessa :)

 3. Linda
  20.10.2010 / 12:18

  >Hienot! ja joo kuvat ei tee oikeutta…meidän talovalaisimet ei oo mistään ihmeellisestä paikasta, en kyllä edes muista mistä mut hienoilta ne näyttää jokatapauksessa kanssa pimeällä ja livenä :)

 4. S
  20.10.2010 / 13:31

  >HannaP: no eikö! tykkään kyllä noista valaisimista tosi paljon, en malta oottaa et ne on toiminnassa!!! sähkäriä onki ollu jo ikävä NOT ;DEmmi: älä muuta sano! mut onneks kaikki päätty hyvin :)Linda: kiitos :). joo kuvat ei kyllä kerro juuri mitään, joskus vähä vaikee tilata pelkästään niitten perusteella… mut nää meidän valaisimet ollaan nähty livenä yhessä talossa ja WAU.

 5. Anonymous
  20.10.2010 / 18:48

  >Tyylikkäät valaisimet. Saitko sie rahat takaisin Eurovalaisimelta?-unelmasäleikkö

 6. Marika
  20.10.2010 / 18:51

  >Olipas kyllä aivan onnetonta ja tökeröä toimintaa! Onneksi kaikki meni lopulta parhain päin. Ja kivalta näyttää!

 7. S
  20.10.2010 / 19:40

  >Unelmasäleikkö: kiitos :). sain rahat takas, tupsahtivat tilille heti seuraavana päivänä :).Marika: no eikö! mut hyvä näin :).

 8. Niina
  21.10.2010 / 08:10

  >No, olipas kerrassaan huonoa palvelua! Hienoa, että löysitte kuitenkin samaa valaisinta toisesta paikasta. Valaisimet näyttävät tosi kivoilta :)

 9. S
  21.10.2010 / 09:25

  >Niina: joo en taida ihan heti kyseistä paikkaa suositella… onneks tosiaan loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.