>Sisäisen harmonian halli, minisize!

>

Jokin aika sitten näytin muutaman kuvan päävessastamme: Sisäisen harmonian halli. Nyt kurkataan pikkuveskiimme, joka on paljon pelkistetympi & maskuliinisempi kuin isompi wc :).

Pikkuwc on kodinhoitohuoneen yhteydessä ja se on tosi pikkuruinen :). Ei haluttu vessaan ovea, koska oven avautumiseen ois joutunu jättää tilaa ja luultavasti laitan joskus jonkinlaisen penkin sille seinustalle kodinhoitohuoneessa, mihin ovi avautuisi. Jos joku tietää mistä löytää tällaisia penkkejä, meidän tyyliin sopivia, voi vinkata :). Ois kiva jos penkissä ois kansi ni siitä sais samalla lisää säilytystilaa.

Oon miettiny myös verhoa oven tilalle, jos tällanen avowc alkaa häiritä ;D. Vielä toistaiseksi ei ole häirinnyt, joten verhoa ei ole. Tämä pikkuwc:hän ei ole vieraswc, joten senkään takia verhoasialla ei ole kiire ;).

Kaksi kattospottia riittää enemmän ku hyvin valaiseen tän miniveskin :).

Alunperin olin miettiny et tähän veskiin laitan kaikenlaisia räikeitä värejä. Aina jos ihastuin johonki värikkääseen laattaan tms., mies tokaisi heti et pikkuvessaan! Pelkäs et valitsen sitä johonki kovin näkyvällekin paikalle :D.
Pikkutasoon, wc-istuimen taakse, haaveilin kauan kirkkaanpunaista lasimosaiikkia, mut kas kummaa! Valkoinen lasimosaiikki vei voiton :). Taso on irrotettavissa (reunoista kiinni silikonilla), et wc-säiliötä pääsee tarvittaessa huoltamaan.

Tämä on kotimme ainoa paikka, josta löytyy laattaa kiiltävänä! :)

Oisin mieluusti laittanu molempiin vessoihimme seinämallin wc-istuimet, mut mies ei suostunu…

Koska tämä vessa on niin pikkuruinen, hoituu käsienpesu tässä khh:n altaassa:

Halusin ehdottomasti tällasen Franken pyöreän altaan kodinhoitohuoneeseen. Vaikka allas ei oo kovin syvä, se on silti erittäin käytännöllinen! Helposti mahtuu ämpäri altaaseen siivouspäivinä, kiitos Ikean korkean hanan.

Meillä on myös keittiössä Ikean hana. Vähän jännitti miten ne toimii (ostettuani hanat luin netistä aikamoisia haukkuja Ikean hanoista)… Turhaan jännitin! Huiput hanat, ei mitään moitittavaa. Toki niihin voi tulla vikoja, mut niillä on 10 vuoden takuu! Kun taas Oras myöntää tuotteilleen vain kahden vuoden takuun. Niin ja Ikean hana maksoi kolmasosan Oraksen vastaavasta hanasta…
*****
Hauskaa alkavaa viikonloppua kaikille! Mitäs meinasitte viikonloppuna puuhailla?
:) 

Comments

 1. Päm
  22.10.2010 / 19:55

  >Ihanan selkeän näköinen kokonaisuus.Seinä-wc-pöntöstä olen kanssa haaveillut! Vessaremppa tulossa, mutta mieheni ei ole siihen suostunut :( Höh. Olen yrittänyt perustella sitä mm. vessan lattian pitämisellä helpommin puhtaana, mutta ei niin ei :) Noh vielä ei ole toivo mennyttä, kun remppa on vasta tulossa :)Viikonloppuna meillä keittiörempan loppusilaus ja valokuvaus ja tietty postaus siitä :)Mukavaa viikonloppua!

 2. S
  22.10.2010 / 20:16

  >Päm: kiitoksia! :) mikähän niitä miehiä vaivaa ku pitää tuota seinämallia vastustaa… onneks sain ainaki toisen sellasen, kyllähän se siivousta helpottaa!! sanoinki kyllä sillon miehelle et hän saa jynssätä sitte sitä lattiamallia, vielä ei oo tapahtunu mut toivossa on hyvä elää ;)postausta odotellen :)

 3. Hanna
  22.10.2010 / 20:53

  >Tosi kaunis seinälaatoitus, olen miettinyt samaa meidän pikkuvessaan. Samoin khh:n lavuaariksi olen miettinyt tuollaista, hyvä kuulla että se tuntuu riittävän kokoiselta :)Mukavaa viikonloppua!

 4. Soile
  22.10.2010 / 22:43

  >Ikean hanoissa ei ole kiinteät vesiputkien lähdöt, kuten suomessa pitäisi olla….siksi ne ei ole oikein suomen määräysten mukaiset, muuten varmaan ihan ok-hanoja käytännössä:) Suomessa on muutenkin kaikkia himskatin pöljiä rakennusmääräyksiä, jotka sapettaa monessakin kohtaa:( Kannattaa kuitenkin tarkistaa vielä joltakin LVI-asiantuntijalta, että jos tulee joku vesivahinko, niin että vakuutus varmasti korvaa! Siitä penkistä; oletko käynyt Askossa katsomassa? Siellä oli aika sinun tyylinen penkki, jonka Maritakin oli hankkinut, käypä kurkkaan Maritan blogista:http://marita-honeymilk.blogspot.com/2010/10/penkki-ja-possu.html

 5. S
  23.10.2010 / 09:46

  >Hanna: joo mäki tykkään tosta valkosesta laatasta. hyviä valintoja oot miettiny :). ja kiitos samoin! :)Soile: hyvä pointti, täytyy vielä kertaalleen tarkistaa lvi-vastaavaltamme. :)meillä ei täällä enää oo Askoa :/ etsinnät jatkuu! :)

 6. -J-
  23.10.2010 / 14:51

  >Ihana pikkuveski :) Minäkin olisin halunnut vessoihin tuon seinämallin istuimen mutta ei mies suostunu. On nuo miehet nii outoja ;)Tuo ois paljo kätevämpi ja siivous sujuisi helpommin.

 7. S
  23.10.2010 / 15:53

  >-J-: kiitos :). joo miehiä ei kyl aina voi ymmärtää… tuo on kyl ihana siivouksen kannalta! :)

 8. Hanna*
  23.10.2010 / 17:11

  >On tuo pikkuvessakin kyllä niin kovin kaunis ja tyylikäs! Ja teillä on varmaan aina niin siistiäkin! Eikö sun mies edes koskaan jätä tavaroita tai vaatteita lojumaan? :D

 9. S
  23.10.2010 / 17:27

  >Hanna*: kiitos :). ja ei tosiaan oo aina siistiä :D, oiskin! mies harvemmin levittelee tavaroitaan/vaatteitaan, minä useammin :P!

 10. Hanna
  25.10.2010 / 12:44

  >Todella tyylikäs! Yksinkertainen olematta kuitenkaan tylsä.

 11. S
  25.10.2010 / 19:35

  >Hanna: kiitos Hanna! :) kiva kuulla ettei oo tylsä :)

 12. Asta
  19.1.2012 / 12:15

  >Moikka!Saakos kysellä teidän hienon seinälaatoituksen laatan kokoa ja mallia?Olisi itselle haaveissa keittiönvälitilaan tiililadontaa.Terveisin,Asta

 13. S
  19.1.2012 / 21:35

  >laatan koko 8cmx15cm. mallia en valitettavasti muista :/. tuota laattaa sai ainakin silloin sekä mattana että kiiltävänä, joka meillä on.

 14. maijj_
  8.3.2013 / 09:33

  Miten tuo lasi lavuaarin takana on kiinni? :)

  • 8.3.2013 / 10:09

   alaosasta alumiinilista tukee ja ylänurkissa on väritön silikoni :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.