>Ostoslistaa!

>

Moi blogiystäväiset!
Ette arvaa missä vietän huomisen päivän!
Ikeassa!!! Jee!!! Tarjoutu tällanen mahdollisuus yllättäen ja pakkohan se on käyttää!
Ostoslistalla on mm.:

– eteisen peilin alle lipasto
– työpöytä
– kahteen makkariin verhot
– jotain kivoja sisustusjuttuja, jos osuu silmään ;).
Mut tällä kertaa en ostele kovin kauheesti, jos ei satu löytymään jotain, mitä oikeesti tarvitsen. Yritän siis vastustaa houkutuksia paremmin kuin viime reissuilla ;). Nimittäin kolmella aiemmalla Ikea-reissulla vähä lähteny mopo käsistä, mut kerrankos sitä… Tai kolmesti…

Palataanpa vaikka keskiviikkona asiaan, raportoin sitte mitä lähti mukaan!
Ja heti ku eteisen lipasto on koossa, on luvassa eteiskuvia, mitä ainakin minä oon oottanu :D. Tähän asti oon voinu laittaa nättejä esineitä esille ainoastaan ruokailutilan kaapin päälle, joten oon ihan tuskissani :D. Tv-tason päällekään en voi mitään oikeen laittaa, koska tv-tason viihde-elektroniikka vie niin suuren tilan. Tän hetkinen viihde-elektroniikka on tosin väliaikaista ja toivonki et pian ehdittäs kaupoille ostaan tarkoituksenmukainen kotiteatterijärjestelmä… Sitte tulee tv-tasotilaa ja keksin siihen jotain kivaa :).
Nyt en siis malta oottaa et saan vihdoin eteiseen lipaston ja sen päälle esim. sellasen ihanan valkoisen Pentikin tuikkukipon, mikä saatiin ystäviltämme tänään, kiitos vielä :).

Mukana oli myös tämä kaunis kortti:

 Haluan lipastoa koristamaan myöskin tänään Iskusta ostamani kirkkaan lasikulhon. Isossa lasikulhossa voi polttaa kynttilää, laittaa siihen jotku kivat valot tai jotain muuta, kuvia tulossa myöhemmin ;).
Ps. Kamerani on jotenkin rikkoutunut; sen takia kuvat huonoja ja kuvan kohteet vain osittain kuvissa :/.

Comments

 1. Soile
  25.10.2010 / 20:28

  >Minäkin kävin tänään Ikeassa ostamassa uudet verhotangot olohuoneeseen:) Huomenna on myöskin uusi Ikea-reissu veljen vaimon kanssa tiedossa, kun käydään hakeen heidän pojan asuntoon komeroita. Ollaan joskus neljän jälkeen siellä; moneltako te olette?

 2. S
  25.10.2010 / 20:59

  >Soile: ai jaa :). mä meen Ikeaan mun vanhempien kans (mies ilosena ku ei tarvi lähtee..), lähetään aamuseiskalta :D. toivon mukaan (tai mun isä varmaan toivoo) et ollaan jo neljältä kotimatkalla :)

 3. Niina
  25.10.2010 / 21:14

  >Hyvää Ikea-reissua! Meilläkin tiedossa retki sinne joulukuussa :) Toivottavasti kamerasi tulee pian kuntoon.

 4. S
  25.10.2010 / 21:16

  >Niina: kiitos! toivottavasti tulee hyvä ja onnistunu reissu :). luulen et kamera vetelee viimeisiään, nyyh :(

 5. Päm
  25.10.2010 / 22:46

  >Hauskaa Ikean reissua :) Meillä kun päätetään ostaa jotain Ikeasta, niin sinne mennnään ja just vain sitä tiettyä hakemaan, eli käytännössä juostaan koko kaupan suorin reitti missä ostettava on ja ulos ;) (siis tämä on mieheni vaatimus, jos Ikeaan joutuu) hih :DD itse siellä toki koluan joka hyllynvälin, jos sinne ystäväni kanssa menen :)

 6. Emmi
  25.10.2010 / 23:41

  >Minäkin täällä haaveilen Ikeaan pääsystä :) Hauskaa reissua ja toivottavsti teet hyviä löytöjä! :)

 7. Johanna
  26.10.2010 / 00:10

  >Oikein ihanaa Ikean reissua. Täällä selvittiin siitä reissussa hengissä, mutta huomattavasti ohuemman lompakon sain kotiin viemiseksi ;) Maltti on varmaan valttia siellä :D

 8. S
  26.10.2010 / 06:36

  >Päm: kiitos :). siis mä kävin elämäni ekan kerran Ikeassa tän vuoden tammikuussa!! nyt tää on siis jo neljäs reissu ja varmasti selvitään huomattavasti nopeemmin ku eka kerralla, jolloin siellä tais mennä 6 tuntia :P. mut täältä meiltä ei Ikeaan kannata ees pikkuasian takia lähtee, sen verran tulee kuitenki matkaa…Emmi: kiitos, sitä mäki toivon :). toivottavasti sinäkin pääset Ikeaan pian!! :)Johanna: kiitoksia! :) joo aivan varmasti kevenee munki lompsa, toivottavasti, ettei turhaan sinne asti lähetä ;). ja ettei turhaan vedetä kärryä sinne asti perässä ;D

 9. Hanna*
  26.10.2010 / 09:32

  >Kiva jos tykkäät tuosta Pentikin tuikkujutusta. En tiennyt, mitä oltais ostettu teille, joten valitsin mielestäni kauniin, VALKOISEN koristeen. :DTeillä on kyllä niin mielettömän kaunis koti, että kuvat ei kerro kuin puolet siitä kauneudesta. :) Toivottavasti Ikean reissu on onnistunut!! :) Kerro sitten kuvien kera, mitä löysit. :)

 10. S
  26.10.2010 / 22:23

  >Hanna*: tykkään :))). sopii musta meille hyvin!! mielettömän paljon kiitoksia kehuista, oi oi että tuli hyvä mieli :). Ikean reissu oli kiva, yritän laittaa raporttia huomenissa :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.