Kurkistus kassiin!

Ikeasta selvitty ja vielä ennätysnopeasti! Reilut 2 tuntia ja oltiin ulkona :).
Tärkein eli eteisen lipasto lähti mukaan, tosin se on vielä pakkauksissaan, mutta kuvia tulee heti ku se on yhes koos! :)

Työpöytää en valitettavasti saanu ostettua ja se vähä harmittaa :/. En yksinkertasesti tykänny mistään Ikean versiosta niin paljon et se ois lähteny mukaan. Joten funtsinnat jatkuu… Yks vaihtoehto on tietysti teettää se kuten olohuoneen sohvapöytäkin, jota en oo vielä saanu tilaukseen asti, huoh… Tarkat mitat pitää lyödä lukkoon eka.

Ikeasta ostin kuitenkin sisustustavaraa (en hirvittävästi), parit tauluhyllyt, lack-hyllyjä, muutama joulujuttunen ;)…

Voi ”¤#/%/(&/& sentään miks tää blogger on taas muuttunu!!?!!
Kuvien lataus muuttunu ja hidastunu taas! Nytkö kaikki kuvat on ladattava tänne yhdellä kertaa?

Mutta mitä tapahtui sillä aikaa kotonamme, kun mä korkkareilla Ikean käytävillä kopistelin???
Sydän tykyttäen kotiin tullessa marssin ulkovaatteet päällä suoraan kylppäriin kurkkaamaan…

Meillä on sauna!!!

”Joo-o, joo-o, aika jees…”

”Ja sehän on sitte semmonen juttu et minä osallistun saunailtoihin…”

”… tai muuten kyllä seuraa huutoa!!!”

Eli nyt on lauteet paikoillaan, enää puuttuu lasiseinä ja -ovi! Ja kiuaskivet ;). Ehkä viikonloppuna..?

Comments

 1. Soile
  27.10.2010 / 10:53

  >No ei teillä kauaa kyllä sitten Ikea-reissulla mennyt:) Avaahan se kassi ja nopsasti, että nähdään kunnolla, mitä ihanuuksia sieltä löytyi. Ihania saunahetkiä:)

 2. Anonymous
  27.10.2010 / 11:16

  >Ihanan näköiset lauteet! Mekin rakennetaan, kohta muutetaan, mutta lauteet edelleen hakusessa. Mistä nuo lauteet on? Ihana blogi sinulla! Meillä on sama maku. Mulla on muuten se Artekin lehti/puukori. On toiminut kumpanakin ja takkapuupinonkin sillä kestää kantaa.Kati

 3. S
  27.10.2010 / 11:24

  >Soile: tehokasta shoppailu katos ;). ihanuuksia esittelen varmaan pikkuhiljaa :). ja kiitos! Kati: kiitos! meidän saunapaneelit on lämpöhaapaa ja lauteet ihan normihaapaa :). käsitellään ne värittömällä saunasuojalla et kestävät pidempään. paikallinen firma teki meidän lauteet. ja kiitos että tykkäät mun blogista :). mä vielä funtsin sitä Artekia, mut on se kyllä kaunis!

 4. S
  27.10.2010 / 11:25

  >Niin ja Katille vielä piti sanoa tsemppiä raksailun loppumetreille!!!! muistan tunteen erittäin hyvin ;)

 5. Hanna*
  27.10.2010 / 13:34

  >Oijoi, kohta pääsette saunomaan! Ja näköjään kisukin tykkää! ;)Äkkiä Ikea-ostoksia näytille tänne. :D

 6. Päm
  27.10.2010 / 13:46

  >Saunasta sitten enempi kuvia. Meillä ensi kesänä sauna/kylppäriremppa ja vinkkejä kiva kalastella muista blogeista ;) Ikea ostosten esittelyä odotellessa :)Mukavaa päivän jatkoa!

 7. S
  27.10.2010 / 13:58

  >Hanna*: siis aivan mahtavaa, en malta oottaa!!! en ostanu niin ihmeellisiä asioita, et pitääkö niitä nyt näyttää :DPäm: kiitos samoin sulle!! saunasta on varmasti tulossa kuvia yllin kyllin :). apua mun pitää äkkiä lähtee saunatarvikeostoksille!!

 8. Anonymous
  27.10.2010 / 16:04

  >Minkalaisen lipaston ostit?

 9. Hanna*
  27.10.2010 / 17:30

  >No kyllä niitä pitää näyttää tämmöisille, jotka ei nyt just pääse Ikeaan! :D :D Ota vain niitä kuvia Lack-hyllyistä ja muista tänne! :DJa piti vielä kommentoida, että vähänkö olit supernopea Ikea-kävijä tällä kerralla!! Miehesikin olisi ollut varmaan tyytyväinen tuollaiseen Ikea-reissuun, jos olisi ollut mukana. :)Oliko sähkäri teillä eilen?

 10. Marita
  27.10.2010 / 20:48

  >Haluan minäkin nopeasti nähdä lipastosi, sillä laitoin juuri lipastojutun blogiini!

 11. S
  27.10.2010 / 23:53

  >Anonyymi: Ikean Beståta ostin, mut en enää tiiä jääkö se meille :DHanna*: malttia malttia, on niin kiirusta tää mun elämä, mut yritän toteuttaa toiveesi :). tein kyllä Ikea-ennätyksen juu :). no eipä tietenkään se sähkäri tullu!!! taas tulossa lauantaina…Marita: lipasto on aika lailla koossa, mut voipi olla ettei se meille jääkään….

 12. Niina
  28.10.2010 / 10:09

  >Onnea uuden saunan omistajille! Tosi kauniin näköinen sauna teillä jo noiden pienten kuvien perusteella. Ja kisukin tykkää :) Meillä on aina sauna varattu, kun sitä aletaan lämmittää. Kisu täytyy aina kantaa saunasta pois, että päästään itse saunomaan :)

 13. S
  28.10.2010 / 10:28

  >Niina: kiitos paljon :). heh hauska teidän Miisu :D, saapa nähdä miten nää meidän kissat alkaa käyttäytyyn ku sauna lämpenee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.