>Joulut 2008 & 2009

>

Haikeana katselen näitä kuvia viime jouluista… Tuolloin asuimme vielä 60 neliön rivitalokaksiossa. Siellä oli kyllä niin ihana asua yli kolme vuotta :). Tässäpä siis muutama kuva, mitä parina viime jouluna olen muistoksi ottanut…

Jouluna 2008 ei näyttänyt olevan paljoa lunta…

Mutta viime jouluna lunta oli senkin edestä! Ja lisää satoi koko ajan…

Tämä pikkuruinen kynttelikkö on mieheni vanha, maalasin sen ensimmäisenä yhteisenä joulunamme punaisesta helmiäisenvalkoiseksi. Voipi olla ettei se enää tänä jouluna toimi, siitä oli merkkejä ilmassa jo viime jouluna :/ (kissa tiputti vahingossa lattialle). Harmi, sillä on tunnearvoa!

”Lunta tulvillaan…” (vai turkillaan ;D)
Vakiotähystyspaikka entisessä kodissa :)

Toinen tällainen lasipallo meni viime jouluna rikki :(

Oi, oi, ai, ai… Herkkuja herkkujen perään… Mut joulunpyhäthän vietetäänkin perinteisesti tässä asennossa ;D

Valkoinen amaryllis on niiiiin kaunis

Kohta se on taas joulu, ihanaa!!!!
Joko siellä odotellaan kovasti joulua? :)

Tämä oli muuten blogikirjoitus nro 111!

Comments

 1. Jannika
  30.10.2010 / 08:34

  >Kyllä, joulua odotellaan! Laitathan sitten postausta, miten teillä valmsitaudutaan jouluun? :)

 2. Yksinkövaan84
  30.10.2010 / 09:17

  >Heei , ajattelin eilen ihan samoja asioita-edellisiä jouluja vanhassa kodissa. Haikeus nousee pintaan. Olin myös ajatellut laittaa kuvia blogiini joulukuusista, kuinka erilaisia ne joka vuos on ollu. Tänä vuonna tekis mieli se valkoinen kuusi ostaa taikka ihan aito oikea käydä kaatamassa :) Allergiaa vain tahtoo olla noille aidoille.. Ja joulua odotellaan jo kyllä kovasti, harmi vain kun ei ole ihan tietoa päästäänkö muuttamaan uuteen kotiin ennen joulua.Onnea kirjoitukselle 111 :D

 3. Tui
  30.10.2010 / 09:47

  >Olen odottanut joulua jo pari kuukautta! Kohta on vihdoin marraskuu, niin voi tosissaan ruveta laittamaan valoja ja joulukuussa sitten täysillä joulukoristelemaan! Rakastan, rakastan, rakastan joulua! :)

 4. Noora
  30.10.2010 / 10:53

  >Minä ainakin odotan joulua innolla, se tunnelma on niin ihana! :) Avokilta olen jo kysellyt millon hänelle pitää ekat joulutortut paistaa ;) Toivotaan, että tulisi paljon lunta jouluksi!

 5. S
  30.10.2010 / 13:50

  >Jannika: jee en ole ainoa :). juu kyllä varmaan jonkunlaisia juttuja on tulossa, ehdotuksia tietysti otetaan vastaan ;)Yksinkövaan84: eikö, on se vaan haikeeta :(. meillä on aina ollu pieni vihreä tekokuusi, tänä vuonna haluan ISON samanmoisen. aidossa on oma viehätyksensä, mut haluan silti tekokuusen. kerran sai vanhempieni aito joulukuusi kyytiä ku kisuneiti pentuna innostu, pihkaa oli otsassa monta päivää :D.tsemppiä raksailun viimeisiin viikkoihin!!! tosi hyvällä mallilla teillä tohinat :)Tui: heh, sinäpä aikasin oot alottanu odottamiset :D. mäki aattelin marraskuun puolivälissä laittaa jotain valojuttua esille :). kunnon koristelut marras-joulukuun vaihteessa…Noora: eikö, joulu on kyllä ehdottomasti vuoden paras juhla! ja joulu ilman lunta ei tunnu miltään! lumiset puut ja kuurankukat ikkunoissa saa sen ihanan tunnelman aikaan :)

 6. Hanna*
  30.10.2010 / 15:36

  >Kivoja joulutunnelmakuvia! :)Minä tykkään aidosta kuusesta, vaikka sen huono puoli on siitä tippuvat havunneulaset…

 7. S
  30.10.2010 / 19:17

  >Hanna*: :). niin, neulasten imuroiminen ei kauheesti innosta. mitä teidän kisut tuumaa oikeesta kuusesta sisällä?

 8. Marika
  30.10.2010 / 20:07

  >Kyllä täälläkin jo joulua vähän odotellaan. Minusta parasta joulussa on kiireettömyys ja ihanat jouluruoat. Eikä tosiaan haittaisi jos sitä luntakin olisi ja paljon. Teillä tulee varmasti aivan ihana eka joulu uudessa kodissa. Varmasti kivaa päästä suunnittelemaan kaikkea ja sitten vihdoin toteuttaa suunnitelmat. Olen aivan varma että teille tulee tosi hienot koristelut sinun maun tuntien :)

 9. S
  30.10.2010 / 21:32

  >Marika: juurikin noin! voi niitä jouluruokia tosiaan <3. toivottavasti tulee lunta :). onhan se erikoinen tunne et nyt saa täällä laittaa joulua. ja kiitos Marika kivasta kommentista :)

 10. Hanna*
  30.10.2010 / 21:32

  >Kyllähän ne kissat sitä kuusta haistelee ja vähän ehkä maisteleekin. Meillä ei pysty palloja laittamaan ihan alaoksille, koska ne sitten otetaan sieltä alas kissojen toimesta. :)

 11. S
  30.10.2010 / 21:50

  >Hanna*: joo meillä kans nuorempi neiti riehaantuu jos on alaoksilla koristeita :D. on kyllä saanu pallot kyytiä!! ja varsinki öisin siihen on niiiiiin ihana herätä :)

 12. -J-
  1.11.2010 / 09:06

  >Ihanan tunnelmallisia kuvia. Täälläkin odotellaan joulua, joka vuosi odotan innolla mutta nyt ja edellisenä vuonna vielä ENEMMÄN ku sen saa viettää uudessa kodissa <3Meille tuotiin ennen aina aito kuusi jouluksi, mut kissat sai sen niin monta kertaa kaadettua että nyt ollu valkoinen tekokuusi.

 13. S
  1.11.2010 / 10:53

  >-J-: joo on se aivan erilaista tämä joulunodotus tänä vuonna :). valkoinen tekokuusi on kyllä kaunis, mut taidan ostaa vihreän. muuten valkoiset ja hopeiset koristeet ei juurikaan erotu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.