>Miss Lacy vs. Miss Crystal

>

Oon aina ja joka paikassa ihaillu Driaden Miss Lacy -tuolia, oi oi ♥. Tuoli kuuluu Philippe Starckin suunnittelemiin (mulle) saavuttamattomiin ihanuuksiin… Tuolin hinta on nimittäin yli tonnin, jostain luin et jopa 1500 euroa. Autch!
Mut onhan se söpöläinen ♥

Ja sopii mun silmissä aivan unelmasti yhteen tän Askon peilin kans:
Kuvat Valkeakosken asuntomessuilta.

Eksyin yllättäen Etolan sivuille ja mitäs sieltä löysinkään!

Crystal-tuoli, kirkas:
Crystal-tuoli, korkeakiiltovalkoinen:
tai Crystal-tuoli herkullisen punaisena :P :

Ja hintaa näillä tuoleilla on 115 euroa. Ei paha ollenkaan!!! Tosin onhan materiaalikin eri, mut silti ihan kivoja!
Sieltä löyty myös erästä toista tuolia muistuttava Elisabeth-tuoli, 89 eur :).
Harmi ku täällä meilläpäin ei oo Etolaa, mut esim. Tampereella on ja sinnehän nyt aina tulee matkoja ;).

Comments

 1. Niina
  29.10.2010 / 11:34

  >Tosi kaunis tuo tuoli. Ja kyllä tuo yhdistelmä tuon Askon peilin kanssa hivelee munkin silmää :)Olipas upea löytö/löydöt Etolasta! Ei muuta kuin Tamperetta kohti :DMukavaa tulevaa viikonloppua!

 2. Hanna*
  29.10.2010 / 12:43

  >Kauniita tuoleja!!Tuota peiliä harkittiin tosissamme joskus meille, mutta hankittiin vähemmän koristeellinen nopean kyllästymisen pelossa. :)

 3. Soile
  29.10.2010 / 13:36

  >Nyt tehdään kyllä joku päivä yhdessä retki lähimpään Etolaan! ;)

 4. S
  29.10.2010 / 13:52

  >Niina: joo tuo wc on aivan ihana ihana ihana!!! hyvää viikonloppua sullekin :)!Hanna*: eikö :). joo mä muistan ne peilifuntsinnat, mäki harkitsin tota peiliä meille, mut meidän kotiin ois kyllä ollu liian koristeellinen. mäki aina pelkään kyllästymistä :DSoile: I'm IN!! ;D

 5. Johanna
  29.10.2010 / 14:07

  >Minulla on hankintalistalla tuo kerrassaan upea Driaden Miss Lacy tuoli. Olen itsekin etsiskellyt "kopioita" mutta mieleistä ei ole löytynyt, joten panostan sitten tuohon "oikeaan" :)

 6. Anu
  29.10.2010 / 16:00

  >Minä ja mun Miss Lacy kohdattiin muutama vuosi sitten naisten päivänä ja mieheni osti sen mulle "naistenpäivälahjaks!… No joo…pitkän harkinnan jälkeinen sijoitushan tuo oli, mut kotiin Hän tuli naistenpäivänä. :) Enkä päivääkään ole katunut Hänen muuttoaan meille! Paraatipaikalla eteisaulassa Hän ilahduttaa edelleen joka kerta ohi kulkiessa!Keittiöön meille pitäis hankkia uudet tuolit ja Insidessa oli Miss Lacyn sukuiset, mut muoviset kuppimalliset tuolit (samat on Salkkareitten Isabellan keittiössä muuten) joissa on reikäkuviona samantapaista kukkakoukeroa ja hintakin oli vain satasen paikkeilla, mut ne loppu ennenku ehdin saamaan itelleni niitä, joten eiku Etolaan kans retkelle! :D-A-

 7. S
  29.10.2010 / 21:20

  >Johanna: niin on se kyllä upea, mut en raaski, lähen mieluummin Välimerelle niillä tuolirahoilla ja kotiutan Crystalin korkeakiiltovalkoisena, ehkä… :D. teräksisenä vähä kylmän oloinen ;) (yritän ettiä huonoja puolia kato)Anu: voih, onnea teille!!! :)oon nähnykki ne Isabellan tuolit ja ihaillu niitä joskus! ne on aivan ihanat!!!

 8. Maria
  29.10.2010 / 21:47

  >Tervetuloa Tampereelle :)!Ihania tuoleja, tuo Miss Lacy olis kyllä tosi kaunis. Esim. eteiseenkin lipaston viereen (meille ei tosin mahtuisi, mutta jollekkin muulle :).Ihanaa viikonloppua!

 9. S
  29.10.2010 / 22:10

  >Maria: kiitos Maria! :) Tre on ihan mun lempikaupunkeja koko maassa! ihanaa viikonloppua sullekin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.