>Kuvia sohvalta

>

Istuskelin illalla sohvannurkassa ja nautin täysin rinnoin siitä tunteesta et sain olla sunnuntai-illan kotona! Hieman normaalia raskaampi työviikonloppu oli takanapäin ja odottelin rentouttavaa vaahtokylpyä… Nappasinpa ennen sitä kameran käteen ja otin muutaman kuvan täältä sohvannurkasta :).
Toivottavasti kuvista saa selvää, tunnelmavalaistus on tunnelmavalaistus ;).
Ovi on kodinhoitohuoneen ovi, se oli auki koska poreamme oli täyttymässä :).
Tässä näkyy tämänhetkinen, lasinen sohvapöytämme. Se tuli mukanamme edellisestä kodista. Siirrän pöydän johonkin muualle, kun valkoinen sohvapöytä saapuu. (Toiv. ennen joulua…)
Takan edessä meillä on kolme suunnattavaa (kaikki kattospottimme on suunnattavia) kattospottia, ne on suunnattu korostamaan takkaa.

Kuvissa vilahti muutama viimeaikainen ostokseni, laitan niistä ja muutamasta muusta ostoksesta parempia kuvia huomenissa :).

Mukavaa alkavaa marraskuuta! Aatelkaa ens kuussa on joulu, iik! :)

Comments

 1. Päm
  1.11.2010 / 10:14

  >Kuvista huokuu tunnelma ja rauhallisuus. Voih, kunpa joskus saisin poreammeen, olet onnenpekka :)Mukavaa alkanutta marraskuuta sinullekkin!

 2. salsas
  1.11.2010 / 11:41

  >Moikka! Löysin äsken blogisi ja ihastuin tähän heti! Piti lukea heti koko blogi läpi.Kaikki on niin kaunista ja niin mun maun mukaista. Rakastan valkoista ylikaiken sekä tummaa harmaata ja mustaa sisustuksessa!Me ollaan juuri rakentamassa omakotitaloa ja meillekin tulee valkoinen rapattu talo Finndomolta tummanharmain tehostein :) Onko teidän talon pita Aquapaneelia, joka rapataan?Meille tulee myös tosi samantyylinen keittiö kuin teille. Tosin mattavalkoisilla vetimettömillä ovilla ja mustalla kivitasolla. Olen myös viime viikot etsinyt sopivaa vaaleaa laminaattilattiaa. Pitääkin käydä Kaakelikeskuksessa katsomassa tuota teidän lattiaa. Näyttää kuvissa upealle! Useissa vaaleissa lattioissa on liikaa sitä puunsyytä tai värien kirjoa ja siksi en ole löytänyt mieleistä. Meidän talopaketti saapuu tässä kuussa, joten vielä ei ole kiire laminaattien kanssa, kun niitä vasta ensi syksynä toivottavasti asennetaan.Olen niin kateellinen sun Wawe-kokoelmasta. Mun äidillä on niitä paljon ja toivon, että se kohta haluaisi antaa ne mulle! :)

 3. Niina
  1.11.2010 / 12:04

  >On varmaankin ihan luksusta, kun on poreamme :) En kyllä tiedä osaisinko itse siinä lillua… Ihana tunnelma välittyy näistä kuvista <3 Hyvää alkanutta marraskuuta :)

 4. S
  1.11.2010 / 12:56

  >Päm: kiva että huokuu, sellaselta eilen tuntukin :). oli kyllä aivan ihana eilen pulahtaa lämpimään kylpyyn, siellä kyllä rentoutu täysin ja nukahdinki melkeen heti kylvyn jälkeen :D. ja kiitos!Salsas: voi aivan ihana kuulla!! tosi kiva et löysit tänne :). kiitos paljon ihanasta kommentistasi! mua vähä harmitti raksavuoden aikana ku oli niin vähä modernin maun blogeja, joten pakkohan se oli oma perustaa :).kuulostaa TOSI hyvältä teidän talo!! joo meillä on myös sitä aquapanelia! ja hyvät keittiösuunnitelmatkin teillä.mulla oli tiäkkö just samoja mietteitä lattian suhteen ja tämä laminaatti täytti odotukseni täysin! sopii just täydellisesti moderniin taloon, ei liian vanhahtava tai puunomainen, vaan JUST sopiva :). ja tosi rauhallinen, ei näy liikaa mitkään saumat, mikä oli mulle tärkeetä. myöskin kestävä on! ei kolhun kolhua vaikka on joitain kertoja hiukan painavampaakin lattiaan osunut…älä oo kateellinen Wavesta, ei muuta ku omaa keräämään, joulu tulee sopivasti ;).Niina: kiitos :). kyllä se mun mielestä on luxusta! eilisillan kylpyhetki oli niin rentouttava et nukahdin sohvalle melkeen heti sen jälkeen :D. se on kuule helppoa se lilluminen, sen oppii äkkiä :D. ja poreamme on kiva, ku voi vaihdella sitä ohjelmaa. on kahdenlaisia poreita, joita voi pitää päällä kaikkia kerralla tai sit vaan toisia. voi tietty myös ilman poreitakin kylpeä! mut poreet rentouttaa lihakset ihanasti <3.

 5. Hanna
  1.11.2010 / 14:46

  >Tyylikkäitä kuvia jälleen kerran! Hyvää alkavaa marraskuuta sinnekin!

 6. S
  1.11.2010 / 17:44

  >Hanna: kiitos Hanna :)

 7. Hanna*
  1.11.2010 / 20:35

  >Kaunista ja tunnelmallista! Hurmaavia yksityiskohtia, kuten lyhdyt takan päällä ja tuo ihana kissojen sänky!! :)

 8. Johanna
  1.11.2010 / 20:53

  >Ihania tunnelma kuvia. Luksusta varmaan omistaa poreamme, mikäli omistaisin, aika ei varmaan koskaan riittäisi siellä lillumaan ;D

 9. S
  1.11.2010 / 21:14

  >Hanna*: kiitos, tosi kiva kommentti <3 :)Johanna: kyllä sitä kummasti semmoseen luxukseen aikaa saa järjestymään :). eikä siihen ajallisesti niin kauan edes mene… eikä liian usein kannata harrastaa, muuten siitä tulee arkista :).

 10. Hanna
  2.11.2010 / 21:47

  >Teidän takka on kyllä tosi kaunis!

 11. S
  2.11.2010 / 21:54

  >Hanna: kiitos Hanna :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.