>Piensisustushankintoja

>

Viime päivinä meidän kotiin on päätyny kaikenlaista pientä ja ihanaa tavaraa :P. Oon kuulkaas ostellu siihen tahtiin ettei ne oo ehtiny tänne blogiinkaan! Nyt on sitte kaikennäköstä joka lähtöön, ainaki hetkeks ;).
Tämän ostin Kärkkäiseltä, tosi kaunis mielestäni:
Iskusta ostin tällaisen ison lyhdyn:
(oli myös pienempää kokoa)
Tässä lyhty päivänvalolla:
Lyhdyn pohjalla voi polttaa vaikka ihan tuikkuakin, jolloin lyhdyn kaunis pinta näkyy upeasti alhaalta asti kynttilän liekin ansiosta.
Iskusta lähti mukaan myös tämä valkoinen kynttiläalusta:
En muista oonko kertonu et Isku on mun työharjoittelupaikka vuoden loppuun saakka, joten täytyy nyt ostella ku henkilökuntahintaan saa ;).

Kirkkaat, lasiset kynttilänjalat 
Ikeasta, ei maksanu juuri mitään! Olikohan 50 snt/kpl…
Kärkkäiseltä nämä Casa-tuikut, en voinu vastustaa, oli niin herkullisen kirkkaanpunaiset! Laitoin ne eilen esille marraskuun kunniaksi, tuli heti jouluinen fiilis, ei se näköjään paljon vaadi! :)

Ollaanhan varovaisia kynttilöiden kanssa, ne on niin kauniita, mutta myös niin petollisia!

Kärkkäiseltä löytyi myös tämä, joka kerran Kodin Ykkösessä nenäni edestä siepattiin:
Tässä säilyy kivasti lukemiset divaanin vieressä, käden ulottuvilla.

Huh, tuntu ku oisin taas ollu shoppailemassa!
No onneks tähän reissuun ei menny yhtään rahaa ;D

Comments

 1. Soile
  2.11.2010 / 09:48

  >Ihania! Varsinkin tuo ensimmäisen kuvan lasinen tuikkulyhty; just kuvasin viime viikolla meidän Tamppiksessa samanlaiset; oli kahta eri kokoakin. Mieli teki ostaa, mutta jätin vielä sinne, kun on tuota tuikkua jo ennestäänkin pöydät täynnä meillä:)

 2. Päm
  2.11.2010 / 09:58

  >Kärkkäiseltä ostettu kynttilänjalka on erityisen upee :) Nythän sulla on kissanpäivät kun saat ostella kaikkea sisustustavaraa halvemmalla :)

 3. Riikka
  2.11.2010 / 10:53

  >Ihania ihania! Varsinkin nyt kun illat pimenee aikasemmin, on ihana polttaa kynttilöitä, niiden valo on niin kaunis ja lämpöinen:) Eilen vietin yövuoron jälkeistä "horros-päivää", heräsin ja noin tunnin päästä oli ulkona jo hämärää, sytytin olohuoneeseen runsaasti kynttilöitä ja istahdin sohvalle, vedin viltin päälleni ja luin joulu-lehteä. Pikku hiljaa se joulu saapuu. Tunnelmallisia kynttilä iltoja sinulle uusien kauniiden kynttilöidesi kanssa!

 4. S
  2.11.2010 / 11:58

  >Soile: niin mustaki! pitää sitä aina välillä ostella uusia ettei vaan ehi kyllästymään ;DPäm: joo tykästyin siihen kyllä heti ja laitoin kärryyn :P. no älä muuta sano! suorastaan vaarallinen harjoittelupaikka :DRiikka: aivan, kynttilät luo tosi upeaa tunnelmaa! tää on mun mielestä ihana vuodenaika tämäkin, vaikka välillä tympii pimeys, mut ei tätä kauan kestä! parisen kuukautta ni alkaa olla jo valoisaa ja kohti kevättä mennään hurjaa vauhtia :). ihanasti kuvailit horrospäivääsi, just toi on parasta. ja voih, tämä joulun odottelu <3. kiitos, tunnelmallista vuodenaikaa sinullekin :)

 5. Anonymous
  2.11.2010 / 12:45

  >Tosi ihanalta näyttää. Ostin itsekin 10 kpl noita Ikean halpoja kaksikäyttöisiä kynttilänjalkoja/tuikkukippoja. Asettelin osaan katkaistuja auenneita ruusuja ja osaan tuikut palamaan. Näytti kivalta sekin : )

 6. S
  2.11.2010 / 14:34

  >Anonyymi: kiitos :). eikö ollu halpoja ja kiva et voi käyttää monin tavoin! tosi hyvä idea toi ruusu-homma, kiitos vinkistä ;). varmasti upeannäköiset silläkin tavoin! ja esim. juhlapöytää koristamaan, wau! hitsinpimpulat ku ostin vaan kaks :D

 7. salsas
  2.11.2010 / 15:38

  >Tosi kivoja ostoksia! Mua niin himottaisi jo mennä ostamaan kaikkia ihania juttuja uuteen taloon, mutta pakko malttaa vielä vuoden. Meillä on nyt niin pieni asunto ja vähän säilytystilaa, ettei yksinkertaisesti mahdu! Nyt kun säästelee voi sitten kerralla ostella :)

 8. Hanna
  2.11.2010 / 15:58

  >Ihania ostoksia! Tykkään eteenkin tuosta ensimmäisestä kynttilänjalasta.

 9. S
  2.11.2010 / 17:40

  >salsas: :) tiiän ton tunteen kuule niin hyvin ja mä ostelinki surutta koko raksa-ajan, se piristi niin kovasti ja autto jaksamaan ku näki tavaroiden ansiosta paremmin, miltä kodissa tulee näyttämään :). meillä oli varasto AIVAN täynnä, ostin ruokailuryhmän tuolit ja baarijakkaratkin vuosi ennen talon valmistumista varastoon :D.Hanna: niin mustaki :) ja toi eka kynttilänjalka on kyllä kaunis ku siellä palaa tuikku!

 10. Niina
  2.11.2010 / 18:18

  >Ihania löytöjä olet tehnyt! Tuo kärkkäisen kynttilänjalka on kyllä tosi erikoisen kaunis. Sulla on kyllä vaarallinen työharjoittelupaikka :) Kävin juuri toissa päivänä Iskun nettisivuilla ihailemassa sellaista Marilyn-taulua… Tosi kiva sommitelma tuossa tason päällä :)

 11. S
  2.11.2010 / 21:34

  >Niina: kiitos, kiva että tykkäät :). Iskussa on kyllä vaikka mitä ihanaa, oi että!

 12. Hanna*
  3.11.2010 / 09:04

  >Kaunis tuo Kärkkäiseltä ostettu kynttilänjalka! Samoin nuo Iskusta hankitut kynttiläjutut on ihania! :) Sulla on kyllä hyvä harjoittelupaikka!Ja kivoja tauluja! Mistä olet hankkinut?

 13. Anonymous
  3.11.2010 / 11:58

  >ihania ostoksia!

 14. Anonymous
  3.11.2010 / 15:19

  >Teillä on niin upea koti. ihana! mistä muuten olet ostanut noi koriste oksat jotka ovat vilahtanut aikaisemmin kuvissa? t.henni

 15. S
  3.11.2010 / 19:10

  >Hanna*: kiitos, eiks ookki! hyvä mutta myös vaarallinen ;). tauluista tulee oma juttunsa myöhemmin tällä viikolla, tein aiheesta kyselyn, voit vaikuttaa!!!! :)Anonyymi: kiitos :)Henni: voi kiitos kovasti :). tarkoitatko niitä oksia, jotka on aulassa sisustustarran alapuolella, ne kiiltävät? niitä myy ainakin Halpa-Halli (edelleen)!

 16. Anonymous
  3.11.2010 / 21:21

  >Just niitä:) mut eihän tääl ole halpa-hallia, hitsi! oiskohan tarjoustalossa niitä oksia?!t.henni

 17. S
  3.11.2010 / 22:29

  >Henni: no voi harmi :/. niitä on postissakin aika hankala lähettää :D. toivottavasti tarjoustalossa ois niitä et saat omasi!!

 18. Marika
  4.11.2010 / 20:14

  >Tosi kivoja hankintoja :) Aivan upeanväriset nuo Casa-tuikut.

 19. S
  4.11.2010 / 20:16

  >Marika: kiitos :). nuo Casa-tuikut on kyllä tosi herkullisen punaiset :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.