>Jouluttaa!!!

>

Ja senpä vuoksi laitoin eilen ensimmäiset jouluvalot ikkunaan!
Jo vuosi sitten suunnittelin olohuoneen ikkunoihin jättitähtiä ja viime Ikean reissulla löysin ne. Poikettiin nimittäin Torniossa siinä kuuluisassa Tampereen Säästötexissä ja sieltä ostin kaksi valkoista tähteä halkaisijaltaan 110 cm, hintaa oli vain 5,95 €/kpl. (Tosin se oli pelkkä tähtiosuus, johto & lampunpidike & lamppu piti ostaa erikseen.) Tähdet on kauniin yksinkertaiset, just sellaset ku toivoinkin.

Tähdistä tulee tosi kiva tunnelmavalaistus olkkariin :)

Pikkutähti oli olohuoneen ikkunalaudalla kokeilla :). Se päätyy todennäköisesti keittiön ikkunanurkkaukseen.

Jokos teillä on jouluvaloja?
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille täällä vieraileville! :)

Comments

 1. Niina
  12.11.2010 / 11:52

  >Voi, kuinka ihanat joulutähdet! Sopivat todella hyvin noihin isoihin ikkunoihin :) Minä hankin viime jouluksi tuollaisen ison tähden, mutta se tuntui olohuoneen ikkunaan jotenkin liian isolta… ehkä laitan sen tänä vuonna makkariin :) Ihanaa alkavaa viikonloppua! p.s. tuo pikkutähtikin on tosi suloinen :)

 2. Hanna*
  12.11.2010 / 11:54

  >Ihanat tähdet!!Oon suunnitellut laittavani jo jouluvaloja, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Tai no onhan mulla ne yhdet valot kuistilla lyhdyn sisällä. :)

 3. salsas
  12.11.2010 / 12:00

  >Tosi kivat tähdet! Nuo on mun mielestä enemmänkin talvivalot kuin jouluvalot ja siksi niitä voi hyvinkin pitää muunakin aikana. :)Sormuskenkä olisi ihana lahjaidea koruja rakastavalle ystävälle!

 4. Niina
  12.11.2010 / 12:53

  >Kauniit tähdet!Meillä on samantyyppiset, ilman valoja tosin!Ja joo, jouluvaloja on jo laitettu..!:)

 5. Jane
  12.11.2010 / 13:12

  >Mä laitoin kans ensimmäisen paperitähden tytön huoneen ikkunaan pari päivää sitten ja rottinkitähti on ollut olkkarissa jo hieman kauemmin.. Jostain syystä tänä vuonna tuntuu, että jotain valoa on laitettava hyvissä ajoin. Muulloin oon malttanut odottaa ensimmäiseen adventtiin mutta nyt en millään. Aivan ihana se pikkutähti!

 6. Päm
  12.11.2010 / 14:29

  >Ooo, ihanat isot ja sopivat hienosti isoihin ikkunoihin….pienemmät saattaisivat näyttää kärpäsenkakalta ;)Jouluvaloja laittelen varmaan tämän kuun lopulla…tähdet ikkunoihin ehkäpä jo aiemmin :)Mukavaa isänpäivä viikonloppua!

 7. S
  12.11.2010 / 15:11

  >Niina: voi kiitos! jännitti et onkohan tähdet liian isot mut ei ollenkaan! laita kuvaa sit teidän isosta tähdestä :). ja kiva että pikkutähtikin sai kehuja <3Hanna*: kiitos :). kyllähän niitä jouluvaloja ehtii… ne sun lyhtyvalot on todella kauniit <3salsas: no noin mäki sen ajattelen :). kiitos kivasta kommentista :)!Niina: kiitos :) ja kiva kuulla et muutki on jo valoja laitellu!Jane: joo eikö! muaki huvittaa tänä vuonna ennätysajoissa laitella joulujuttuja. liekö osasyynä se et lumikin sato maahan niin ajoissa :). pikkutähti kiittää!!!Päm: mä eka jännitin et onko noi tähdet liian isot mut ei ollenkaan! näyttäs suorastaan typerältä joku pikkutähti ton kokosissa ikkunoissa :D

 8. -J-
  12.11.2010 / 22:16

  >Oi, Oi miten ihanalta näyttää <3 Tuo viimenen kuva on niin kaunis!!

 9. S
  12.11.2010 / 22:40

  >-J-: voi kiitos paljon, mukava kuulla :)

 10. Sinisilmä
  13.11.2010 / 12:04

  >Näyttää tosi kauniilta! Tämä saakin itseni harkitsemaan uudelleen , että josko meillekin niitä jouluvaloja tulisi sittenkin.. :)

 11. S
  13.11.2010 / 12:36

  >Sinisilmä: kiitoksia :). laita vain valoja tähän pimeyteen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.