>Viikonloppu alkakoon!

>

Nyt on työviikko ohi ja viikkosiivouksetkin melkein tehty :). On ihanaa aloittaa viikonlopun vietto puhtaassa kodissa, eikö vain!
Istahdin hetkeksi alas kuivausrummun huristessa taustalla… Otin käteen H&M:n joulukuvaston, joka tuli muutama päivä sitten. Nyt vasta oli aikaa sitä selata ja voi että mitä aivan ihania jouluaiheisia kuvia!!! Joko te ootte ehtiny tutustua kuvastoon?
Eniten mua sykähdytti tämä White Christmas -teema…
Sitä oon suunnitellu meillekin…

Mutta saapas nähdä maltanko pitäytyä vain valkoisessa (ja hopeassa) ;)
Tämä joulunpunainen kun on niiiiiin houkutteleva :)
Tämä kuva väreineen kuvastaa hyvin perinteistä joulua, mielestäni.
Ihania vuodevaatteita jouluksi! Meiltä löytyykin valmiina kirkkaanpunaiset lakanat ;).
Ja ripaus glamouria uuden vuoden kekkereihin…
Erittäin harmillista, et monet mua kiinnostaneet tuotteet oli loppuunmyyty :/.
Harmittamaan jäi etenkin nämä servettirenkaat:
 Ne ois ollu täydelliset meidän joulupöytään! Eivätkä kuitenkaan liian jouluiset…
Tämänkin loppuminen jäi harmittamaan:

Oisin halunnu sekä tuon bleiserin että ihanan punaisen laukun, mut molemmat loppu!!
 Lohduttaakseni itseäni, klikkasin ostoskoriin jotain muuta! Niistä lisää sitten kun saapuvat ja kun päätän mitä pidän vai pidänkö kaikki ;D.
Kuvat lainattu.
Ps. Alla aamupäivän postaus!

Comments

 1. Soile
  12.11.2010 / 18:46

  >Olipas vain ihanan jouluisia kuvia ja kyllähän tuo punainen näyttää upealta, mutta pitäis ostaa niin paljon uutta, että sais näyttävästi sitä esille! HenkkaMaukalta on aina kaikki loppu, mitä tahtois tilata:( Miksiköhän ne ei varaudu kunnon määrään tuotteita?

 2. Maria
  12.11.2010 / 20:52

  >Ihania kuvia! Onkohan mies laittanut mun H&M:n kuvaston suoraan roskiin…murmur. Täytyykin mennä sitten netistä katsomaan tarjontaa. Mulla on sama juttu; viime jouluna päätin, että tämä joulu tulee olemaan hopea-valkoinen. Mutta silti tuo punainen kaihertaa mieltä…pitäiskös sittenkin ottaa se taas mukaan tänä jouluna :)Ihanaa viikonloppua :)!

 3. Hanna*
  12.11.2010 / 21:19

  >Mäkin selailin H&M:n kuvastoa, ja paljon kaikkea kivaa siellä kyllä olisi. Mitään en ole kuitenkaan vielä tilannut. Mua houkuttelisi kovasti valkoinen joulu, mutta kyllä meidän jouluun taitaa kuitenkin kuulua tuota joulunpunaista, tänäkin vuonna. :)

 4. S
  12.11.2010 / 21:20

  >Soile: eikö ookki, tuli ihana fiilis noita kuvia katellessa :). mäki oon miettiny et miten on mahdollista et niiltä loppuu tuotteet noin pian! siis toi kuvastokin on tullu vasta pari päivää sitte varmaan..?Maria: eikö :). ja murmur miehelles multakin, jos noin on tehny ;D. joo jotain ihanan lämmintä joulufiilistä se punainen tuo, ehkä mäki sitä ripauksen kotiimme tänä jouluna laitan :)

 5. S
  12.11.2010 / 21:25

  >Hanna*: valkoinen joulu pelkästään kuulostaakin hyvältä :D. taidan kuitenki itekki laittaa pikkuriikkisen joulunpunaista <3

 6. Hanna
  13.11.2010 / 18:40

  >Tein vähän samantyylisen postauksen jokunen päivä sitten. Minulle kävi myös noin, että kaikki eniten miellyttävät tuotteet oli jo myyty loppuun. Vältin kuitenkin kiusauksen enkä tilannut sitten mitään muutakaan :) Hyvä minä!

 7. S
  13.11.2010 / 21:08

  >Hanna: no hyvä sinä!! :) mä tilasin, mutta en paljon tällä kertaa, joten aika hyvä minäkin ;)

 8. Lehdokki
  13.11.2010 / 22:27

  ><3 Ihania kuvia <3 Etenkin nuo valkoiset <3

 9. S
  13.11.2010 / 22:35

  >Lehdokki: niinpä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.