>Oi puksipuu, oi puksipuu…

>

Ostin Clas Ohlsonilta meidän pääsisäänkäynnin yhteyteen tämmösen kivan puksipuun valoineen ja ruukkuineen:

Mun mielestä aivan ihana ja sopii just meidän kodin tyyliin :).
Tänään puksipuu tervehtii portailla lyhtyjen ja ulkotulien kera vieraita, jotka tulevat juhlimaan uutta kotiamme!
Nytpä palaankin leipomusten ääreen :).

Niin ja saunan esittely on luvassa pian, toteutan postaukset teidän toivomassa järjestyksessä (kysely). Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, on viikon sisällä tulossa juttua kaikista kyselyn aiheista :).

Mitäs teidän lauantain viettoon kuuluu?

Comments

 1. suvi m
  13.11.2010 / 13:12

  >Mä katsoin myös noita samoja puksipuita viime viikolla. ;) Hauskaa iltaa!

 2. Päm
  13.11.2010 / 13:27

  >Ja taas pitäs päästä Ohlssonille ;) Eiks muuten siinä Pieni talo preerialla sarjassa ollu se kauppias just Ohlsson? ;) Sopii hienosti ja on hieno :) Minkä kokoinen se on, kun kuvasta ei oikeen osaa päätellä?Voi, sitä sauna postausta odottelen innolla.Meille tulossa miehen sisko perheineen kyläilemään, eli nyt lähden siivoomaan :)Mukavaa lauantain jatkoa!

 3. S
  13.11.2010 / 14:35

  >suvi m: ai jaa! hih! kivaa viikonloppua!!Päm: :D en muista sen kauppiaan nimeä, vaikka sarjaa pikkutyttönä seurasinkin! ruukun korkeus on 40cm ja puskipuupallukan halkaisija vähä reilu 30cm.saunapostausta tulossa lähipäivinä :).mukavaa lauantaita sullekin!

 4. Hanna*
  13.11.2010 / 17:07

  >Minäkin ihailin noita samoja puksipuita! On hienot! :) Mun pitäis alkaa leipoa isänpäiväkakkua, kun sitä vietetään meidän perheessä huomenna ekaa kertaa! :)

 5. Elena
  13.11.2010 / 17:25

  >Ihana! Minkä hintainen tuo oli? :) Olen miettinyt samantyyppisen hankintaa..

 6. Hanna
  13.11.2010 / 18:19

  >Tosi hyvännäköinen ruukku puksipuineen. Jotain tuollaista haluaisin myös. Teillä näyttäisi olevan vielä lunta maassa, aika ihanaa.Mukavaa viikonloppua!

 7. S
  13.11.2010 / 21:12

  >Hanna*: niinpä ja noita ois voinu ostaa vaikka kuinka monta mut ostin nyt vaan yhden ku meidän sisäänkäynti on sen mallinen ettei vaadi kahta :). teille sopis kans upeesti oven molemmin puolin!! ajattelinkin teitä tänään ja mietin et ihanaa varmasti miehellesi ku isänpäivä on tänä vuonna eka kertaa hieman erilainen :)Elena: muistaakseni ruukun kanssa maksoi 30 euroo. eli ruukku n. 10 euroo ja puksipuu parikymppiä! näyttää kyllä tosi kivalta livenä :)Hanna: kiitos, niin mustakin :). juu täällä on maa onneks vielä valkoinen, toivottavasti tekin saatte pysyvää lunta pian! :)mukavaa viikonloppua sullekin!

 8. Hanna
  13.11.2010 / 22:07

  >Hauskaa iltaa! Kivannäköinen puksi :)

 9. S
  13.11.2010 / 22:10

  >Hanna: kiitos, samoin!!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.