>Mitä löytyy joulukoristelaatikoistani?

>

Sori pieni viive tämän postauksen kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikös vaan!
Jotain joulujuttuja täällä blogissa onkin jo näkynyt ja jos olet uusi lukija, pääset mukaan joulujuttuihin kun klikkaat oikeasta sivupalkista tunnisteiden kohdasta labelin joulu :).

Kuvassa näkyviä palloja laitan joulukuuseemme: valkoista, hopeaa ja kultaa. Tähtikin kuuseen on jo hommattu (kaksikin ;D), enää puuttuu itse kuusi :).
Tai sitten laitan kuuseen pelkästään valkoisia & hopeisia palloja ja kultaiset pallot lasikulhoon… Kumpaa vaihtoehtoa te kannatatte?
Nämä Hemtexin hopeapallot on tosi kauniita, näitä multa löytyy 8 kpl.
Lisäks löysin Hemtexistä hopeisia jättipalloja, ostin näitä 2 kpl:
Ripustin ne roikkumaan ruokailutilan verhotangosta:


 
Tämä Happy holidays -kyltti ripustetaan johonkin kivaan paikkaan jouluviikolla.

Viime jouluna tämä kultaspraylla maalaamani sydän oli kotimme eteisessä. Muistuttaa jouluista edellisessä kodissamme… <3
Punaisia ja hopeisia sydämiä ripustettaviksi mihin vaan…
Helmiäisenvalkoisia kynttilämansetteja:
Valkoiset puusydämet joihin on hopealla kirjoitettu Joy & Peace. Olin tosi harmissani ku huomasin et tärkein näistä sydämistä on hukassa, se missä lukee Love :(. Toivotaan et se vielä jostain esiin putkahtais…
Enkeleitä ei oo koskaan liikaa ja niitä tarvii jokainen! Tässä pari AmandaB-Collectionin pehmoista enkeliä:
Joulusukka jouluylläreitä varten:
Nämä perhoset, jotka koristaa aulassa oksia… Näitä on myös kolme kullansävyistä.

Ikeasta ostin viimeks muutaman joulukoristeen, mm. tällaisia kirkkaita sydämiä.

Nämä lasipallot ostin vuosi tai pari sitten. Näistä tykkään valtavasti ja nämä laitankin joulukuussa lasikulhoon, taas :).
Tämä helminauha on peräisin askartelutarvikeboxistani eli ei siis varsinaisesti joulukoriste, mutta sopii jouluun mun mielestä!
Esim. tähän tapaan, erottuu ihanasti punaista kynttilää vasten:
Tämän otin esille isänpäivänä ja helmet on tuolla vain silloin kun kynttilä EI pala.

Tähän on ihan pakko mainita et tää on yks mun lempparikuva! Valaistus on täydellinen tähän kuvaan ja kirkas punainen helmien kera, nam! :D

Tällasia koristeita! Laitan lisää kuvia sitä mukaa ku koristeet pääsee esille.
Mistä pidit eniten?
:)

Comments

 1. Esmeralda
  25.11.2010 / 10:57

  >Kauniita joulukoristeita! :)Pidän erityisesti holidays -kyltistä ja risukranssista. <3Iloista viikonjatkoa!

 2. -Heli-
  25.11.2010 / 11:08

  >Aivan ihania kuvia jälleen :) vaikea kyllä sanoa että mistä pidin eniten..mutta nuo hemtexin pallot ovat kyllä aivan ihanat :)

 3. Niina
  25.11.2010 / 13:50

  >Ihania koristeita ja paljon! Tykkäsin eniten tuosta Holidays-kyltistä ja noista Ikean kirkkaista sydämistä :) Lisäkuvia odotellessa :)

 4. Marika
  25.11.2010 / 13:57

  >Voi hyvänen aika miten kauniita! Todella vaikeaa valita kauneinta, mutta Hentexin pallot ovat aivan upeat!

 5. -J-
  25.11.2010 / 14:36

  >Mää tykkään nuista kaikista! Ihania

 6. S
  25.11.2010 / 17:11

  >Esmeralda: kiitos, kiva kuulla. ja hyvät valinnat ;). iloa sunkin viikkoon!!!-Heli-: iiihana kommentti! kiitos Heli! :)Niina: mukava kuulla että tykkäsit :). joo tuli vähä osteltua sillon viime joulun jälkeisestä alesta :PMarika: niinkö, voi että ihanaa :)). mukavaa päivää!-J-: kiva :)) niin minäki :)

 7. Soile
  25.11.2010 / 18:17

  >Hemtexin hopeisista palloista tykkäsin eniten, mutta kaikki oli niiiiiin iiiihaaaniia! Ihana joulu!

 8. Annika
  25.11.2010 / 19:51

  >Ennemminkin voisi kysyä että mistä EN pidä :D Joulu on kyllä kaikkineen niin ihana! Ja tuo valitsemasi värimaailma miellyttää itseänikin niin paljon. En esimerkiksi ikinä osta puna-kultaista lahjapaperia lahjoille… Hyi hyi.Nyt opiskelijabudjetilla ei voi oikein panostaa joulukoristeisiin, mutta onneksi sitä tunnelmaa voi käydä imemässä itseensä ainakin täältä :)

 9. S
  25.11.2010 / 20:56

  >Soile: mukava kuulla :). joulu on niin ihanaa aikaa <3Annika: joulu on mun lempijuhla vuodessa :). voi ku kirjotit nätisti :). ei oo monta vuotta siitä ku itekki elin opiskelijabudjetilla, joten ymmärrän sua erittäin hyvin! mut ei se aina tarvi ihmeitä se joulun tunne, muutama kynttilä ja joulupallo tekee ihmeitä :). oikeen mukavaa joulunodotusta sulle Annika!

 10. Hanna*
  25.11.2010 / 21:51

  >Ihania ihania ihania!! Kaikki!!Erityisesti ihastuin tuohon happy holidays -koristeeseen ja joulusukka on tosi hellyyttävä!Kuusestanne tulee varmasti upea, sama mitkä koristeet siihen valitset! :) Aivan ihania palloja ja enkeleitä ja muita koristeita!! <3

 11. Päm
  25.11.2010 / 22:33

  >Valkoiseen sisustukseen sopii niin ihanasti punainen ja hopea, tekevät niin kauniin ja raikkaan jouluilmeen. Lasiset läpinäkyvät pallot ja hopeiset jättipallot on mun mielestä sun ihanimmat joulukoristeet =))Täällä pähkäilen värien kanssa, kun tuo suklaanruskea sohva pilaa koko jutun ;) Seuraava sohva on kyllä valkoinen, mutta EI Ektorp, sellainen kun tuntuu olevan vähän kaikilla :D

 12. S
  25.11.2010 / 23:28

  >Hanna*: kiitos ihanan pirtsakasta kommentista <3. jännä nähä millanen kuusi meille saadaan :)Päm: totta, niin sopii!! joo Ektorp-kyllästymistä vähän täälläkin, mut on se silti kaunis sohva valkoisena :)

 13. Onna
  25.11.2010 / 23:43

  >Kiva, jos tykkäsit linkkivinkeistä, toivoin, että niistä olisi jollekkin muullekkin hyötyä :) Täällähän on niin paljon ihania koristeita että! Kaikki helmiin ja punoksiin liittyvät ovat niin minun juttuni. Täytyy laittaa kuvia uusista väkerryksistäni taas.

 14. Johanna
  26.11.2010 / 00:01

  >Ihania joulukoristeita. Minun suosikit ovat hopeiset jättipallot :)

 15. S
  26.11.2010 / 08:45

  >Onna: kiitos kommentista, kiva että piipahdit täällä :)Johanna: hyvä valinta :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.