>Lahjat mielessä…

>

Good morning!
Minä kyllä nukun vielä sen muhkean peiton alla, tämä on ajastettu ;).
***

Siis oonko ainoa, joka ei oo vielä ostanu ensimmäistäkään joululahjaa?

Asia on jo hieman alkanu vaivaamaan mua…

Lahjakasseja oon kyllä ostellu :P, nämä valkohopeiset on Ikeasta. Aivan ihania!!!
Marraskuinen aamuaurinko paistaa ja heijastuu toisesta lahjakassista :).
Olohuoneen seinään syntyi kiva kuvio eilen aamulla :).
Minkälaisia lahjapaketteja te annatte läheisillenne?

Paketoitteko lahjat vai annatteko pelkässä lahjakassissa?
Vai annatteko paketoidut lahjat lahjakassissa?
:)


Itse pidän sekä paketoiduista lahjoista että lahjakassilahjoista!

Mutta varsinkin jouluna on ihana arvuutella mitä mikäkin paketti sisältää ja ihailla kaunista, paketoitua lahjaa…
On myös kiva saada nättejä lahjakasseja, koska ne ei yleensä ole kertakäyttöisiä. Lahjapaperijätettäkään ei siten synny niin hirmuisesti…

Mietinkin tässä, …
… että lyödäänkö viisaat päämme yhteen ja laitetaan joululahjavinkkejä tulemaan tämän postauksen kommenttiboxiin?

Jokainen ehdottaa jotain, ni varmasti jokainen myös saa jotain uusia lahjaideoita!


Löytyy multa myös tämmösiä lahjakasseja, perinteisemmän joulun ystäville :).
Meillä ei kavereiden kesken oo ollu tapana ostella lahjoja, et ihan perheen kesken vaan; vanhemmillemme ja sisaruksillemme.
Kirjattaisko niitä joululahjaideoita:

*äidille
*isälle
*veljelle
*siskolle
*anopille
*apille
*puolisolle


Kenelle teidän mielestä on vaikeinta keksiä lahjat?

Mun mielestä haasteellisinta on ostaa lahjat isälle ja appiukolle! Ku eihän ne suostu kertoon lahjatoiveitaan, huoh

Pidän erittäin paljon elämyslahjoista, mutta on materiaakin kiva silloin tällöin saada ;).
Lahjakortit, hemmottelupaketit & matkat on varmasti aina onnistuneita lahjoja. Myöskin liput erilaisiin tapahtumiin (teatteriin, konserttiin, festareille & elokuviin) on kiva lahjaidea. Ja näitä lahjoja voi ostaa oikeastaan kenelle vain!
Jos esim. opiskelijabudjetti on esteenä tällaisten lahjojen hankinnalle, voi lahjakortissa luvatun hemmottelun lahjan antaja toteuttaa myös itse! Been there, done that… :)
Esim. suklainen kasvonaamio siskolta siskolle, tyttäreltä äidille tai miniältä anopille!
Tai hieronta, illallisen valmistus & shoppailuavuksi/sisustusavuksi tarjoutuminen…
Vaihtoehtoja riittää!


Kuva Googlen kuvahausta.

Samalla kun rentoutuu, voi myöskin vaihtaa kuulumisia ja viettää aikaa yhdessä! :)

No niin, nyt mä jään odottelemaan teidän ideoita! Odotan näkeväni niitä paljon herättyäni ja kömmittyäni läppärini ääreen. :)

Comments

 1. Niina
  28.11.2010 / 09:41

  >Appiukko ja isä on tosiaan superhankalia.. :PMiehen puolen kanssa(siskot poikaystävineen ja anoppi&appiukko)ollaan jo muutavana vuotena arvottu kuka ostaa kenellekkin, näin ei tarvi ostaa ku yks lahja ja rahasummakin on hyvä et sillä saa jo jotain järkevääkin.Ei tarvi ostaa kaikille jotain pientä(turhaa krääsää!:D)!Sori ei nyt apuja herunut lahjaideoihin!:P

 2. Anu
  28.11.2010 / 10:16

  >Huomenta! Mä oon ostanu tasan yhden joululahjan vasta…tai oikestaan kaksi ku ostin itelleni samanlaisen…HIH!Eli ostin äidilleni (ja itelleni) Swarovskin vuosikristalliriipuksen. Tämä on jo perinne ja olinkin sopinut luottokultasepänliikkeeni kanssa, että he ilmoittivat heti kun nuo ihanuudet saapuivat liikkeeseen. Ne on varminta hakea heti, jos haluaa varmuudella saada omansa! :)Pakko olis kyllä ja pikkuhiljaa alkaa tehdä hankintoja myös muille perheenjäsenille!-A-

 3. Marge
  28.11.2010 / 10:37

  >Huomenta:)Kiitos vierailustasi blogissani. Jaa-a, vaikeinta on aina ollut miehille miettiä lahjaa;) Mutta, oma isäni ja appeni ovat jo siirtyneet taivaan kotiin, jotta lahjaa mietin nykyään kolmelle miespuolisille henkilöille. Yksi on vanhempi meis vaimonsa kanssa, heille olen yleensä antanut jotain oma tekemää: kynttilöitä, saippuoita, ruoka-juomalahjoja, kalentereita ja ostanut pyyhkeitä, keittiötavaroita jouluun liittyen, lahajkortteja, kirjoja…Myös mieheni serkku vaimoineen ovat saaneet vastaavia lahjoja, heille olen myös ostanut sistuslahjoja, mitä kovin en viitti ostaa vanhemmalle väelle enää, koska he aina sanovat, että on jo niin paljon kotona sitä tavaraa, ja niinhän se monesti onkin:) Mieheni kanssa olemme tänä vuonna miettineet jotain yhteistä koko perheelle, silloin on se investointi jo sen verran kallis, että tuskin ostamme enää ainakaan kovin kallista henkilökohtaista lahjaa:)Lahjat yleensä käärin itse kauniseen paperiin tai olen alkanut miettiä noita lahjakasseja, kunhan ne vain laittaa sitten tosi hyvin kiinni;) Elämyslahjat ovat minustakin hyvä idea!:)Nyt toivotan sinulle suloista sunnuntaita!:)

 4. -J-
  28.11.2010 / 10:54

  >No täälä kans kaivattais niitä ideoita!! Joka vuosi aion ostaa lahjat jo ajoissa mut enpä oo vieläkään ostanu. Apua, kohta tulee kiire! Miks niitä ei voi ostaa jo kesällä valmiiksi ni ei tarvis sit stressata?? Samaa mieltä, vaikeinta ostaa isälle ja appiukolle lahjat. Naisille on paljo helpompaa ostaa ja tuntuu että valikoimaakin on enemmän ;)

 5. Anonymous
  28.11.2010 / 12:00

  >Isälle ja äidille on aina ollut vaikea ostaa mitään! nytkin olen miettinyt pääni puhki, mitä tehdä..lahjakortteja olisi ihana hommata, mutta kun he asuvat pienessä kylässä missä ei oikein ole mitään mihin hommata se lahjakortti tms.! on se ihme..Isälle tähän mennessä olen ostanut kravaatin ja äidille pehmoiset villasukat..muuta en sitten keksi millään!

 6. Hanna*
  28.11.2010 / 12:24

  >Huomenta! Jokos oot herännyt?! :)Lahjojen ostaminen on vaikeinta miehille! Niistä ei yhtään tiiä, mitä ne tarvii! Ja toinen vaikea kohde on ihmiset, joilla on jo kaikkea ja jotka ei halua mitään. :DKummityttö saa multa tänä vuonna ison pehmotiikerin. Oon tylsä täti ja oon tähän asti ostanut hänelle joka vuosi kirjoja (kun itse rakastan niitä…) Toki kirjan mukana on ollut jotain muutakin. Pehmotiikeri on toivelahja (kysyin hänen äidiltään). Lisäksi kummityttö saa ihanan kimallevoidepaketin. :)Luin Kotivinkin joululehdestä eilen kivan vinkin, jossa oli, että tyhjään purkkiin voisi mitata valmiiksi kakun kuiva-aineet (esim. jauhot, mausteet, kaakaojauhe jne) ja liittää sitten purkkiin kakun ohje. Lahjan saajan ei tarvitse lisätä kuin neste ja paistaa kakku, riippuen tietysti reseptistä. Itse tykkään saada lahjaksi lakanoita ja pyyhkeitä, koska varsinkin pyyhkeet kuluvat aika nopeasti kuluneen näköisiksi. :) Tykkään myös niistä kirjoista. :)Olen huono keksimään kivoja lahjoja esim. appivanhemmille, joten toivottavasti tänne tulee paljon hyviä vinkkejä! Sulla olikin tuossa jo hyviä vinkkejä!Yleensä paketoin lahjat ja saatan laittaa ne lahjakassiinkin. Lahjakassit on kauniita ja uudelleen käytettäviä, mutta lahja paljastuu niistä liian nopeasti, jos sitä ei ole paketoitu. :)Kauniita nuo sun lahjakassit!!

 7. Paula
  28.11.2010 / 12:40

  >Meillä on perheessä tapana, että jokainen saa kertoa itse, mitä toivoo/tarvitsee lahjaksi. Saa sitten varmasti mieleistä/tarpeellista :)Minä tykkään tehdä myös paljon itse lahjoja: Viime jouluna tein äidille lahjaksi kalenterin, A3-kokoinen, jossa oli kuvia äidin lapsuudesta/meistä lapsista/lemmikeistä ym, tein kalenterista vanhan näköisen. Äiti tykkäsi tosi kovasti. Siskolle tein lukulampun, siitäkin sellaisen vanhan näköisen, aivan siskoni tyylisen :) Päälystin lampun varjostimen vanhan kirjan sivuilla, decoupage lakan avulla. Koristelin sitä lisäksi pitsinarulla ja varren ympärille pyörittelin "köysi"narua. Tänä vuonna teen äidilleni muhvin, äitini istuu pyörätuolissa, joten muhvi on mukava lämmike käsille, kun kädet on sylissä :) Siskolleni teen itse sellaisen Joulun muistokirjan. Koristelen kannet jouluiseksi ja sivuille laitan jotain kivoja tarroja ym. Sinne saa sitten siskoni joka joulu kirjoittaa joululahja ideoita, toiveita ym. Ja mitä on saanut lahjaksi ymym:) Lisäksi sisko saa itsetehdyt tossut!Minusta kaikki itsetehdyt lahjat on tosi ihania, varsinkin, kun ne on tehty ajatuksella juuri tietylle ihmiselle :)Voi, Joulu on niin ihanaa aikaa. <3Mukavaa Joulun odotusta sinulle, ihana lukea täältä jouluunvalmistautumisestasi! :)

 8. Co-Co
  28.11.2010 / 13:18

  >Ehdottomasti vaikeinta ostaa lahja on minun mielestä anopille:)kun ei miehenikään pysy perässä hänen maustaan/tyylistään niin se on erittäin vaikeaa:)Äidilleni ja puolisolle on ihaninta ostaa lahjoja.Äidille yleensä kaikkea Äiti-tavaraa jossa on tärkeä sanoma ja myöskin lahjakortit ovat hyvä.Miehelleni ostan aina joululahjaksi sukkia,alusvaatteita ja työkaluja/koneita koska hän harrastaa vanhojen autojen laittoa ja työkalut välillä hajoaa ja uusia on aina kiva saada:) Viime vuonna tein kaikille sisaruksille puolisoineen samanlaisen korin joka sisälsi niin koriste-esineitä kuin tarpeellisia kodin käyttötavaroita ja sen paketoin sellofaanilla:) Mutta tänä vuonna annan sisaruksilleni kirjoja,joillekin keittokirjoja ja joillekin romaaneja jne..ja pakettiin myös mukaan jotain herkullista:)Itse olen kaikki lahjat jo hankkinut ja osa on paketoitu ja osa on lahjakasseissa,se riippuu ihan lahjan muodosta kumpaan sen "paketoi".Todella kauniita lahjakasseja olet ostanut:)P.s Mistä olet ostanut tuon ison tähden tuossa ikkunassa?:)

 9. Anonymous
  28.11.2010 / 13:23

  >Kauniita lahjakasseja!Isälle ehkä vaikeinta keksiä lahjaa, mutta tänä vuonna ajattelin ostaa viivakoodinlukijan laskujen maksua varten. Jo helpottuu sekin asia, kun ei enää tarvitse näpytellä :)Sandra

 10. Rekku
  28.11.2010 / 16:28

  >ihania lahjapusseja :)itsekään en ole ostanut en yhdenyhtäkään lahjaa. suunnitelmia on :)äidille on aina helpoin keksiä lahja, yleensä jotain hemmottelupaketteja, kynttiläjuttuja jne. tänä vuonna äidin pakettiin menee liput oulun kaupunginteatteriin tai jos löytyy hyviä oopperanäytöksiä niin sekin on yksi vaihtoehto. :)siskoille on myös helppo keksiä lahja.helpot lahjat johtunee läheisestä suhteesta, tietää mistä toinen pitää :)avomiehelle lahja on vaikeampi, koska rahaa ei ole paljon käytettävissä ja ukkelilla on ihan muikean kallis maku. mutta lahjanhan ei aina tarvitse olla suoraan kaupasta ;)isä on vaikein! :o joka isänpäivä, syntymäpäivä ja joulu.. aina yhtä vaikeaa ':Dlahjat aion kääriä tänä vuonna ruskeaan voimapaperiin ja jokin valkoinen lahjanauha ympärille. yksinkertainen mutta nätti :)

 11. Minttunen
  28.11.2010 / 17:04

  >Kauniita lahjapussukoita ja et ole ainoa joka ei ole ostanut yhtään lahjaa.Meillä on tehty sopimus aikuisten kesken että lahjoja ei ostella ja siinä säästyy monelta vaivalta:),mutta minulla ei ole mitään hajua mitä ostaa noille meidän muksuille(4kpl).Toiveita eivät osaa kirjoittaa ja oikein mitään super suosikkiakaan ei ole tullut eteen,mikä olisi pakko saada.Paniikki iski tänään,kun katsoin kalenteria että kohta on ostettava lahjat,aika loppuu kesken :)

 12. Maarit
  28.11.2010 / 17:19

  >Pikkuveljelle (20v risat) ostin tänä vuonna Bamixin sauvasekoittimen, jossa elinikäinen takuu, joten pitäisi kestää sitten vanhoille päiville asti =) Isälleni ja hänen vaimolleen lähtee sammutuspeite, johon on upea vaihdettava "päällinen" koska se punainen pussi ei ole kovin esteettinen. Yleensä paketoin mutta tänä vuonna laitan lahjat lahjakasseihin.

 13. Niina
  28.11.2010 / 18:22

  >Minäkin olen ostanut vain yhden lahjan! :) Kummitytölle kävin ostamassa Benettonilta pari paitaa… Olen perinteisesti paketoinut lahjat ruskeaan paperiin, mutta nuo lahjapussukat ovat niin kauniita, että voisin niitä kyllä käyttää tänä vuonna :) Valikoimakin on varmasti kasvanut siitä, kun viimeksi olen jotain tuollaiseen pussukkaan paketoinut.Vaikeinta minulla on ostaa lahja äidilleni. Heillä on tavaraa niin paljon, etten viitsisi sitä enää tietoisesti lisätä. Eilen bongasin suomalaisen lehdestä Arabian aarteet-kirjan ja uskon, että hankin sen tänä vuonna äidilleni. Isä saa kauluspaitoja, siskoille ostan (jos niitä enää löytyy) RM:n Sisters-kehykset, joihin ajattelin teettää yhdestä sisaruskuvasta suurennoksen ja sitten vielä kehyksen kanssa jotain muuta. Miestä ajattelin hemmotella Gantin hupparilla, kummipoika saa Cars-aiheisen värityskirjan ja värikyniä, toinen kummityttö saa Kaunotar ja hirviö-dvd:n, siskon kihlattu saa lahjakortin Top Teniin, anoppi saa Pentikin Sara-kahvikuppeja… Sitten luin myös tuon saman kakkuaines-idean kotivinkistä kuin Hanna. Sitä ajattelin kummipojan vanhemmille. Siskolleni ja hänen miehelleen ajattelin antaa lahjaksi lahjoituksen vähävaraisille lapsiperheille-heillä itsellään kun on jo kaikkea.En tiedä oliko näistä sinulle apua, mutta pitkä teksti tuli! Ihanaa adventtia ystäväiseni!

 14. S
  28.11.2010 / 19:05

  >Niina: nou hätä, kiitos kommentista kuitenkin :). aivan huippuidea tuo et arvotaan kuka ostaa kellekin!! voisin koittaa ehdottaa sitä itsekin joku joulu, miehen puolen suvulle ;). jotenki vaan musta tuntuu et tää idea ammuttas siellä heti alas :D. mut aina voin yrittää!Anu: moi Anu! kiva ku jätit kommenttia :). tuo on kyllä tosi kiva idea, mietin itekki et ostaisko jotku samanlaiset korut mulle ja äitilleni <3Marge: kiitos, kiva kommentti :). sepä juuri; ihmisille, joilla on jo kaikkea, on tosi vaikea ostaa mitään! tällaisille ihmisille parhaiten sopii just elämyslahjat, niitä taidan tänä vuonnakin käyttää :).suloista sunnuntai-iltaa sinullekin!!-J-: siis mulla just sama!! aina sitä ajattelee et ens vuonna ostan lahjat jo kesällä, mut ei niin ei.. ihailen ihmisiä, jotka ostelee joululahjoja jo syksyllä! mä en vaan pysty siihen, ehkä tää lahjahössäyskin tulee sit osana joulua ja kuuluu siihen joulufiilikseen ;). ja totta, me naiset ollaan vaan niiiiin helppoja :D.Anonyymi: joo no aika hankala kyllä jos asuinpaikkana on sen verran pieni kylä.. hmm… entäs voisitko koota vanhemmillesi jonkin kivan yhteisen lahjakassin tai korin, kuten minä viime jouluna tein omille ja miehen vanhemmille? jotain pientä hemmottelua joulunpyhiin: saunailtoihin saunahunajaa, saunatuoksuja, uudet pefletit, jouluiset saunajuomat ;)… suklaata, makeisia, pähkinöitä.. arpoja! kauniita kynttilöitä, tossut..oisko tässä ideaa? :)

 15. S
  28.11.2010 / 19:27

  >Hanna*: iltaa! kuule saikuksi meni tämä päivä, ehkä huominenkin :/joo älä muuta sano, me naiset ollaan niin paljo helpompia :D. ihmisille, joilla on jo kaikkea, voi ostaa just elämyslahjoja. sit ei jää sitä tavaraa nurkkiin. miehellekin lahjakortti hierojalle tai sit parturiin :D . tai joku yhteinen hotelliloma tai kylpyläloma, kiva irtiotto arjesta! minäkin yleensä tapaan kysyä kummipoikani äidiltä lahjavinkkejä, heillä sitä lelua on niin kauheesti ku on kaks vanhempaakin lasta! monesti rahalahja on toivottu, joten taidan tänä joulunakin kartuttaa pojan moporahastoa :). jos ei nyt sitte satu tulemaan mitään tiettyä toivetta. olipa kiva tuo Kotivinkin vinkki, kiitos siitä!lue mitä ehdotin aiemmalle anonyymille, saisko siitä lahjavinkkiä appivanhemmille?Paula: no niin meilläkin on ja mun mielestä se on järkevää! mutta kun ei nuo vanhemmat sano omia toiveitaan, kysyvät meidän toiveet ja sit ite "ei meille mitään tarvi" argghhh :Dvoi että oot ihana ja lahjakas ja idearikas ku teet ite lahjoja, tosi kultaista mun mielestä :). lahjan saaja arvostaa lahjaa aivan varmasti!!ite annoin vanhemmilleni toissajouluna kalenterin, jossa oli perheemmme yhteisiä kuvia vuosikymmenien varrelta. se oli omasta mielestänikin liikuttava :). mukavaa joulun odotusta sullekin Paula ja kiva että lueskelet juttujani :).Co-Co: samalta kuulostaa meidän lahjat äideillemme ja puolisoillemme :). tosin tänä vuonna ei taideta miehen kans ostaa toisillemme lahjoja, uudessa kodissa on yhteistä lahjaa ihan tarpeeksi. ja tänne vielä tulee kaikenlaista hankittua.. ehkä joku pieni kaupunkiloma yhdessä ja se on siinä :).tähden ostin Ikean reissulla ohimatkalla Torniossa Tampereen Säästötexistä. mut taitaa noita olla monessakin paikassa, ainakin Clas Ohlsonilla on noita jättitähtiä, joiden halkaisija on metrin :)Sandra: voi kiitos kiitos kiitos!!! aivan huippuidea! semmoset saa kuule munkin isukki ja appiukko :). voi toivottavasti ne ei lue tätä blogia ennen joulua :).minkämerkkisen meinaat ostaa? googlettelin hiukan eikä oikeen tullu selkoa mikä ois hyvä. Rekku: eikö :)kuulostaa tutuilta lahjaideasi äidillesi, samat uppoo munki mutsiin :).oisko tuo Sandran idea hyvä sun isälle: viivakoodinlukija laskujen maksuun? kuulostaa kauniilta paketointisuunnitelmatkin!

 16. S
  28.11.2010 / 19:59

  >Minttunen: jee kiva etten oo ainoa! meillä ei varmaan tollanen sopimus onnistuis, kaikki on kuitenki niin lahjojen perään :D. ehkä sitte ku on omiakin lapsia, sitte se vois onnistua ja osteltais vaan lapsille. voisko lapset kirjata toiveitaan pukille? tai leikellä tai osoittaa lelukirjasta? tuleekohan se vielä..? siitä ite aina kattelin lahjoja ja kirjotin pukille. sit kirje oven taa illalla ja aamulla sydän pamppaillen kattomaan, onko se haettu. ja olihan se! ja pukki (iskä) oli jättänyt jälkeensä suuret kengänjäljet hankeen, hui! olipa kiva sit alkaa oottaan aattoa ja nähdä, mitä niistä lahjoista saankaan! :)Maarit: hyviä lahjoja! tuon ikäiselle veljelle tai siskolle on mun mielestä helppo keksiä lahjoja, just kaikkee mitä ne tarvii omassa, itsenäisessä elämässä ja ensimmäisessä, itsenäisessä kodissaan :). semmoset lahjat on aina tarpeellisia!Niina: tosi hyviä lahjoja, kiitos ku näit vaivaa ja kirjasit ne tänne. voisitko ostaa äidillesi lahjakortin vaikka seuraavana jouluna? :) ne yleensä toimii ihmisille, joilla on jo kaikkea. hyvä idea tuo Sisters-kehys! sitähän vois soveltaa sun vanhemmillekin samaan tyyliin ku minä toissajouluna:teetin vanhemmilleni kalenterin perheemme yhteisistä ihanista hetkistä vuosikymmenien varrelta (tai no lähinnä 2 vuosikymmeneltä). kuvat sopimaan kuukausiin. esim. tammikuussa on vanhempieni hääpäivä, tammikuun kuvaksi valitsin yhteiskuvan vanhemmistani 70-luvulta, kuvatekstiksi "love is in the air" ;Dhuippuidea myös tuo mitä annat siskollesi ja hänen miehelleen, sopis täydellisesti myös miehen veljelle perheineen..ihanaa adventtia sinullekin Niina! :)SUURKIITOS KAIKILLE KOMMENTIN JÄTTÄNEILLE!!! toivottavasti tästä oli monelle hyötyä! nälkä kasvaa syödessä, joten odotan lisäääää ;D

 17. Marika
  28.11.2010 / 20:08

  >Kaikkein vaikeinta on ostaa lahja appiukolle. Mieheni kanssa aina joudutaan aina kovasti pähkäilemään mitä hankitaan, yleensä joku kirja on tullut ostettua ja hänen suosikkinsa vihreitä kuulia, mikä on kieltämättä aika tylsä lahja, mutta hän kovasti ainakin tykkää niistä. Toinen vaikea tapaus on mieheni pappa. Ollaan pari kertaa hankittu hänelle sellainen ikkunanpesulahjakortti, eli olen sitten kesällä pessyt hänen ikkunat. Hän on sen ikäinen ettei oikeasti tarvitse mitään. Ollaan hankittu hänelle myös ristikkolehtiä divarista iso kasa. Pappa on kohta 90 -v. ja tykkää täytellä ristikoita, on hyvää aivojumppaa.Omalle miehelle on helppo ostaa lahjoja, tunnen hänet niin hyvin :)Kummipojan vanhemmilta yleensä kysyn ihan suoraan mitä ostaisin, että tulee sitten mieluinen lahja.Tänä vuonna en ole vielä hankkinut yhtään lahjaa. Onhan tässä vielä aikaa… Tai niinhän sitä luulisi. Kovin montaa lahjaa en tosin yleensäkään osta. Ihan vaan lähimmille, joten niiden ostamisessa ei kovin suurta kiirettä/paniikkia tule. Ikävä kuulla että olet kipeänä, pikaista paranemista!

 18. S
  28.11.2010 / 22:39

  >Marika: nuohan on tosi kivoja lahjoja! kirjat on aina kivoja ja varmasti tykkää pappa täytellä ristikoita, ihanaa ajanvietettä :). ja kultainen teko pestä hänelle ikkunat <3.mullakin tapana kysyä kummipojan vanhemmilta lahjatoiveita, niin itekki toivoisin et kysyttäis. ei sitte tuu turhia lahjoja :).niin onhan tässä reilu 3 viikkoa aikaa, mut se menee yhdessä hujauksessa ;). ja kiitos toivotuksista <3

 19. Soile
  28.11.2010 / 23:38

  >Nyt pistit vaikean; olen nimittäin maailman huonoin keksimään lahjoja kenellekkään ja hommaa ei yhtään vaikeuta se, että haluan aina antaa jotain sellaista mistä itsekin pitäisin;) Koetan saada vinkkejä täältä sinun kommenttilaatikosta!

 20. S
  29.11.2010 / 01:00

  >Soile: ai jaa! kyllä lahjoissa tosiaan on aina oma pähkäilynsä.. toivottavasti löysit täältä jotain vinkkiä! :)

 21. Anonymous
  29.11.2010 / 10:33

  >Hei,Itse olen jo vuosia ostellut lahjoja jo kesän alennusmyynneistä. Vaatteita, sukkia, hajuvesiä ym. joulua varten. Joskus ostelen jo joulunjälkeen kaikkea joulukivaa, ja seuraavana jouluna jokin näistä saattaa löytää ystävien ym. paketeista. Tykkään itse paketoida, mutta lahjakassitkin ovat tosi käteviä ( silkkipaperi somistein )Mukavaa joulunvalmisteluaikaa.t.Iinuska

 22. S
  29.11.2010 / 12:27

  >Iinuska: moi! kiva kuulla sinusta :)tuo on tosi viisasta kyllä tehdä noin! munki pitäis alkaa tekeen niin. jotenki vaan ehkä elän liikaa nykyhetkessä, etten esim. kesällä tuu ajatelleeksi niitä joululahjoja… ja ehkä mä jotenki alitajuisesti haluan tehdä sen tässä kaiken muun joulutohinan aikana, varmaan kuuluu olennaisena osana jouluvalmisteluihin.. tänä vuonna voisinki käydä aleissa sillä silmällä, jos löytyis ens vuodelle lahjoja!kiitos kivasta kommentista, ihanaa joulunodotusta sulle toivotan! :)

 23. Laura
  29.11.2010 / 19:37

  >Meille kävi niin mukavasti miehen kanssa, että viime vkl kun päätettiin että katsottaisiin lahjoja, niin löydettiinkin kertaistumalta kaikki :) Ja jotenkin on sellainen kutina, että lahjat ovat varmasti mieluisia. :) Miehen veljentytölle vähän koruaskartelutarvikkeita, toisen veljen lapsille muumi-lautapeli ja siskontytölle legoja (niitä ei meinaa koskaan ole liikaa). Aikuiset aiheuttaakin yleensä päänvaivaa, mutta yllättävän helpolla päästiin. Yhdelle veljelle ja vaimolle saunajuttuja, toiselle keittiöön ja siskolle ja hänen miehelle kylpyhuone"tavaraa". Oman puolen sukulaiset olikin jo selvillä hyvissä ajoin. Pikkusiskoille vähän vaatetta, äitille hemmottelua ja iskälle Suomen historiaa liikkuvan kuvan muodossa. Tärkeimmille kavereille pikkuiset hemmottelulahjat Lushin saippuoiden muodossa.Mä rakastan lahjojen keksimistä ja ostamista, varsinkin jos tulee sellainen että tää on ihan satavarma nappijuttu. :). Mutta ylenpalttisestä hössötyksestä lahjojen suhteen en tykkää. Mielestäni sillä ei ole väliä, saitko viime vuonna vain 5euron arvoisen lahjan tuolta tädiltä ja tänä vuonna kostat sen laittamalla itse huonon lahjan. Ei se lahjan arvo mitään määrää (vaikka voihan tietty omaa tuntoa vähän koputtaa jos itse saa kovin kalliin lahjan, vaikka annettu olisi ollut kuinka sopiva) vaan oikesti se lahjan ajatus.Tälle vuodelle onkin jo yksi lahja avattu ja yksi joululahja annettu.

 24. S
  29.11.2010 / 19:57

  >Laura: ohhoh! kävipä hienosti teillä! ei meillä vaan ;). se on kyllä huipputunne ku on mielestään löytänyt onnistuneen lahjan. siitä tulee itellekki niin hyvä mieli :). niin eipä ne lahjat muutenkaan joulun tärkein asia oo, joulun tarkoitus on jotain aivan muuta. toki lahjat tuo oman, kivan lisänsä juhlaan :)

 25. Rekku
  29.11.2010 / 19:59

  >S: kiva idea isälle muuten mutta yrittäjä kun on niin viivakoodinlukijoita on jo kaksin kappalein kahdelle tietokoneelle :DDavomies ehdotti isälleni lahjakorttia autopesulaan, puhtaaksi sisältä ja ulkoa verhoilua myöten. noh, miehet :DD

 26. S
  29.11.2010 / 20:04

  >Rekku: heh no eipä ehkä sitte :D. mut tuo pesulalahjakorttihan vois olla kiva, mä oon huomannu et miehet keksii miehille ne parhaat lahjat. itekki aina ihmettelen niitä ideoita, mut sit ku nään lahjan saajan ilmeen, oon et oukkidou, hieno homma! eipä ois itelle tullu mieleen ;D.mut jos sun isä rakastaa yli kaiken pestä itse autonsa, sit se ei ehkä toimi :).

 27. Johanna
  30.11.2010 / 00:23

  >Vaikea aihe; Eli suomeksi sanottuna, ei mitään tietoa, mitä ostan, eli paketit edelleen kaupoissa ;) Hei, mutta yhden tilasin, korun veljeni vaimolle, sellaisen henkilökohtaisen, juuri hänelle suunnitellun. Lapsukaisille on tietty helppo ostaa, mutta nekin odottavat siellä kauppojen hyllyillä. Tänään laitoin kylläkin H&M:lle neidin vaatetilauksen vetämään ja jännään ehtiikö jouluksi perille. Kiva postaus :D

 28. S
  30.11.2010 / 00:37

  >Johanna: jei, samas venees ollaan :D. panikoidaan sit porukalla jouluviikolla ;P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.