>Jäälyhtyjen viikonloppu

>

Löytyykö teidän pihalta näitä?

Meidän pihalta löytyy, kiitos appiukon, joka eilen niitä meille toi 4 kpl!
Appivanhemmat on oikeita jäälyhtytehtailijoita ;D.

On ne kauniita!

Näpsin nämä kuvat lauantai-iltana töistä tultuani. Olipa kiva tulla kotiin ja nähdä näin tunnelmallinen piha:

Tänään satoi lisää lunta ja jäälyhdyt sai kauniin lumireunuksen:

Tästä kuvasta tuli näköjään aika epätarkka, ehkä siitä syystä et oon sairastellu tän päivän :/, joten annettakoon anteeksi :).

Ps. Muistakaa alempi postaus!
Sieltä löytyy joululahjavinkkejä, sekä postauksesta että kommenttiboxista!

Ja jos mun vanhemmat lukee tätä, pyydän vaihtamaan kanavaa ja palaamaan blogini ääreen joulun jälkeen ;). Salaisia joulutouhuja! Hys, hys!

Comments

 1. Emmi
  28.11.2010 / 22:37

  >Jäälyhdyt on aivan ihania!! Just tänään ajattelinkin että täytyy laittaa jäätymään nyt kun pakkasta riittää. Viime jouluksikin tein vaikka kuinka monta! :)

 2. Co-Co
  28.11.2010 / 22:43

  >Ovat kyllä kauniita lyhtyjä.Tunnelmallista niinkuin tähän vuodenaikaan kuuluukin olla:)Meillä ei ole jäälyhtyjä mutta saa nähdä tuleeko.Voisi ainakin olla kaunista kun pitkällä kotitiellämme niitä olisi.Ulkotulet ainakin ajattelin kotitiemme varsille joulun aikaan laittaa:)

 3. Johanna
  28.11.2010 / 23:47

  >Jäälyhdyt ovat kauneimpia kynttiläsomisteita mitä tiedän. Juu, meillä on myös tehtynä jo 8. Minä ajattelin tehdä sellaisen kujan ( tien molemmin puoli) jouluaatoksi.

 4. -J-
  29.11.2010 / 00:00

  >Joka vuosi teen jäälyhtyjä ja nyt uudessa kodissa oon tehnyt niistä kujan tielle asti. Onneks on jo nii paljo pakkasta et pystyy ajoissa ennen joulua tekemään ne. Parane pian! Täälläkin flunssaa pukkaa..miehellä oli jo ja nyt tuntuu et tarttuu meihin muihinkin.

 5. Päm
  29.11.2010 / 00:29

  >Ihanalta näyttää :) itselläni ei riitä kärsivällisyys jäädyttää jäälyhtyjä, kun ei edes tiedä koska on sopivan jäätynyt jne… Lumilyhdyt paljon helpompia ;)Pää lyö tyhjää kun yritän miettiä sopivia joululahjavinkkejä, ei vaan tule nyt yhtään mitään mieleen :DD

 6. Esmeralda
  29.11.2010 / 00:41

  >Minäkin ajattelin tehdä, nyt kun on niin mukavat pakkaset!Kauniita! <3Iloa alkavaan viikkoon!

 7. S
  29.11.2010 / 02:02

  >Emmi: niin on!! nämä pakkaset täytyy kyllä hyödyntää :)Co-Co: oi varmasti näyttäis upeilta jäälyhdyt kotitiellänne!! hyödynnä ihmeessä nää pakkaset :). ulkotulet on myös mun mieleen, niitä oli pihallamme pari viikkoa sitten tupareissa :)Johanna: ne on kyl kauniita. miten voiki niin yksinkertainen asia olla niin kaunis :)-J-: kuja on varmasti upea näky! on näissä pakkasissa puolensakin ;). kiitos :), eiköhän tämä tästä. koko päivä meni torkkuessa, nyt keskellä yötä oon aivan virkkuna…Päm: hahaa :D totta, lumilyhdyt on iisimpiä! ja valmistuvat hetkessä!huom. mekin saatiin nuo jäälyhdyt valmiiks jäädytettyinä pihalle toimitettuina ;DEsmeralda: joo nyt on kyl hyvät kelit tohon :). mukavaa viikkoa sinullekin!!

 8. Nanna
  29.11.2010 / 07:52

  >Kauniita lyhtyjä kerrassaan! Harmi vain, että itse asuu kerrostalossa, niin ei tuollaisia saa. Niin ja luin kaikki sun postaukset, sain paljon inspiraatiota, kiitos! :) Ja olet varmasti kuullut tämän useasti, mutta kotinne on aivan upea! :)

 9. Hanna*
  29.11.2010 / 08:37

  >Ihania!! Ja miten kiva kun saitte nuo valmiiksi jäädytettyinä! Oon suunnitellut tekeväni jäälyhtyjä, mutta olen unohtanut tehdä niitä nyt, kun on pakkasia! Pitäisikin laittaa tänään jäätymään. Minulla on vain se ongelma, että ehtivät jämähtää aina umpijäähän, ennen kuin muistan irroitella niitä ämpäreistä…

 10. S
  29.11.2010 / 14:08

  >Nanna: eikö vain olekin :). voithan sä tehdä kerrostalon pihaan noita, kaikkien asukkaiden iloksi :).oi kiva että jaksoit lukea kaikki, heh! olen otettu :). oon kuullu muutaman kerran kehuja, mut aina, jokaikinen kerta ne lämmittää yhtä paljon. kiitos Nanna <3.Hanna*: niinpä!! joo siinä pitää olla tarkkana sen ajan kanssa. paljastan etten oo ikinä tehny noita ite :D. mut kaupoissa myydään kuulemma muotteja, joissa keskiosa jää ontoksi! se ois varmaan mulle hyvä konsti tehdä noita :)

 11. Maria
  29.11.2010 / 14:15

  >Kauniita ovat :)! Me laitoimme viime yöksi kolme ämpäriä ulos…ja unohdettiin ne sinne päiväksikin. Voipi olla illalla jo umpijäässä. Ei muuta kuin uudet tekoon ensi yöksi.Ihanaa alkuviikkoa!

 12. PUSSAUSKOPPI
  29.11.2010 / 15:30

  >Eipä löydy, mutta saisi kyllä löytyä, sillä ne ovat niin ihania :)

 13. S
  29.11.2010 / 16:11

  >Maria: niin ovat! :)parempi onni seuraavien jäälyhtyjen kans, pakkasia ainaki näyttäs riittävän :).ihanaa viikkoa sullekin!PUSSAUSKOPPI: hih, eikö ookki :)

 14. Niina
  29.11.2010 / 17:55

  >Ihania nuo jäälyhdyt! Kiitos muistutuksesta, kun nythän on juuri sopivasti pakkasta noiden tekemiseen :)

 15. Päm
  30.11.2010 / 11:08

  >Auringonpaisteinen tunnustus blogissani sinulle <3

 16. S
  30.11.2010 / 11:55

  >Niina: niin onki!! :) yksinkertaisia ja niin kauniita :)Päm: kiitos kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.