>Topiin tutustumassa!

>

Viime viikolla meillä oli pari lähiopetuspäivää Kalajoella. Toisen päivän vietimme Kalajoen Topi-Keittiöiden myymälässä. Siellä meille mm. yrityksen historiasta kertoi Topi-Keittiöiden perustajasukuun kuuluva Juha Ojala. Oli mielenkiintoista nähdä kuvia ajalta, mistä ja miten kaikki 70 vuotta sitten sai alkunsa. Miten yritys onkaan pikkuhiljaa laajentunut nykyiseen laajuuteensa!
Saimme myöskin mahdollisuuden tutustua VERTEX-keittiöohjelmaan; suunnittelimme kolmen hengen ryhmissä keittiön kalusteineen. Suunnitteluvaihe meinas kestää hiukan pitkään, ei sitä voinu valita minkä värisiä ovia/tasoa/sokkelia/vetimiä tahansa! Niitä piti harkita niin et kouluttaja oli jo lähteä kahville välissä :D.

Meille oli tarjolla kahvia, teetä, virvokkeita ja munkkeja.

Täytyy sanoa et Kalajoen Topi-myymälä on hienoin keittiömyymälä, missä olen ikinä käynyt!
Tosi tilava ja esillä kauniita keittiöitä monipuolisesti!

Tätä Topin välitilalaminaattia harkitsin meillekin, mut päädyin sit lasiin & tapettiin. Tätä välitilalaminaattia saa myös valkoisena. (Huomaa liesituuletin)

Moneen makuun oli keittiökokonaisuuksia näytillä…
Monenlaisia liesituulettimiakin oli…
Seinällä kuvia yrityksen menneiltä vuosikymmeniltä.
Yksityiskohdatkin oli hyvin suunniteltu. Sisustustavarat oli pääosin Pentikin.
No olihan siellä se mustavalkoinenkin keittiö! Tätä värimaailmaa myydään erittäin paljon, wonder why ;D. Kivan mallinen keittiö! Saarekkeessa mahdollista nauttia aamiaista, kun varsinainen ruokapöytä olisi ruokailutilassa.
Mikro, allas ja liesituuletinkin valkoisia!
Viihtyisin, mut vetimet vaihtaisin :).
Pidin myymälässä erityisen paljon tästä: mallikeittiöt oli sisustettu huolella!
Mustavalkokeittiössä oli pirtsakka punainen tehosteseinä:
Tämäkin keittiö oli kiva, vaikka ei just mun tyyliä, mut kaunis silti! Lämminhenkinen eikö vain!

Välitila vaihtuu jännästi! Kukkiakaan ei ole unohdettu :).

Tähän keittiöön ihastuin jostain syystä. Tehosteseinä oli turkoosi, kalusteet harmaat ja taso & välitila laminaattia. Kauniit sävyt! Mut kuinka äkkiä kyllästyisin…

Tuo laminaatti taitaa tulla mun seuraavaan kotiin tasoksi ja välitilaksi :D. Kuva ei kerro täysin todellista sävyä, joka on kauniin vaalea.

Mut kuvitelkaa: tuo taso ja välitila yhdistettynä muuten valkoiseen keittiöön… Täydellisen fantastinen lopputulos!

Kenelle saisin suunnitella sellasen keittiön!?! ;D

Kerronpa teille tässä lähipäivinä, millanen toinen vaihtoehto ois mun unelmakoti (tarkoitan siis nykyisen lisäksi)!

F-f-f-facebook!

Comments

 1. -Heli-
  29.11.2010 / 14:36

  >Ihania keittiöitä, näistä suosikkini oli kyllä tuo toiseksi viimeinen keittiö mut mieluiten ottaisin keittiön valkoisilla kaapeilla :)

 2. S
  29.11.2010 / 16:24

  >-Heli-: se keittiö oiski tosi kiva valkoisilla kaapeilla! munki mielestä aina enemmän sitä valkoista ja muita värejä piristeinä :)

 3. sissi
  29.11.2010 / 16:43

  >Kauniita keittiöitä tosiaan. Meillä on myös mustavalkoinen keittiö ja anopille suunnittelen juuri koko valkoista keittiötä:)Nykyään kun materiaalit ovat onneksi suurelta osin sellaisia että sormenjäljet eivät jää pinnoille häritsemään.

 4. Niina
  29.11.2010 / 17:53

  >Kivoja keittiötä! Ajetaan aina tuosta Showroomista ohi, kun mennään mökille ja olenkin miettinyt, että miltä siellä näyttää :) Itselleni en löytänyt noista mitään selvää suosikkia… tosi kivasti oli kyllä kaikki keittiöt sisustettu!p.s. blogissani on sinulle auringon paistetta!

 5. Hanna*
  29.11.2010 / 17:58

  >Kivoja keittiöitä! En ookaan koskaan käynyt tuolla Topin Kalajoen myymälässä! Ja kivaa, kun pääsitte kokeilemaan tuota suunnitteluohjelmaakin! :)

 6. S
  29.11.2010 / 18:56

  >sissi: ai jaa, kuulostaapa kivalta! minäkin taidan päästä appivanhemmille suunnittelemaan uutta keittiötä :). mukavaa puuhaa!Niina: jaa missäs teidän mökki sijaitsee? joo kyllä noissa oli jokaisessa jotain muutettavaa mullakin omaan makuun paremmin sopivaksi :).kiitos auringonpaisteesta blogiystäväni! :)Hanna*: joo oli kyllä kiva käydä tuolla! toi kivaa vaihtelua opintoihin :). oli kyllä fiksu suunnitteluohjelma!

 7. Niina
  29.11.2010 / 19:06

  >Meillä on mökki Alavieskassa. Pysähdytään yleensä Kalajoella kaupassa :)

 8. S
  29.11.2010 / 19:11

  >Niina: oorrait :)

 9. Laura
  29.11.2010 / 19:49

  >Ei varmankaan olisi pitänyt alkaa lukea tätä blogia..:D Ei sillä että jutuissa olisi jotain vikaa, päin vastoin. Pelkään että koneeseeni tulee pian sähkövika kun kuolaan tuollaisia kauniita kuvia ja haaveilen siitä omasta talosta tämän opiskelijaloukon sijaan…Huoh.

 10. S
  29.11.2010 / 21:56

  >Laura: hihii :). mä oon niin kokenu ton saman aikoinani (edelleen kuolaan monissa blogeissa), joten tiedän mihin tuo lopulta johtaa ;D

 11. Nanna
  29.11.2010 / 23:02

  >Ai sä oot siis Soilen opiskelukavereita? :) Kommentoin jo Soilenkin blogiin, että keittiöt ovat niin mun heikko kohta että jos mä pääsisin opiskelemaan alaa tai edes käymään tuommoisessa esittelytilassa, niin kyllä lähtisi mopo käsistä. :D

 12. S
  29.11.2010 / 23:12

  >Nanna: kyllä vain, Soilen kaa siellä samalla koneella näpyteltiin :D. joo oli tuo aika vaaran paikka, aloin heti automaattisesti suunnitteleen seuraavaa keittiötä :P

 13. Anonymous
  4.2.2011 / 14:57

  >oikein hyvää viikonloppua sinne teille.oli ihania kuvia taas kerran ja kissojen ajatelmat ja kuvat oli hauskat.halit terveisin ansku ja muut.

 14. S
  4.2.2011 / 16:56

  >Ansku: moi ja kiitos paljon!! kiva ku jätit viestiä :))oikein mukavaa viikonloppua teidänkin poppoolle! mulla on viikonloppuvapaa jei! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.