>Pakkaset paukkuu!

>

Ja silloin ei kissat kovinkaan kauan ulkona viihdy. Meidän neiteistä tuli lähes sisäkissoja jo lokakuussa… Kun pakkaslukemat hipoo -10/-20 astetta, vuorokauden ulkoilut on noin viiden minuutin mittaisia. Jos mä meen mukaan ulkoilemaan, ulkoilutuokiot hiukan pitenee ja siellä viihdytään muutenkin paremmin.
Niinpä yritän silloin tällöin tehdä kisujen kans pienen kävelylenkin. Tässä yks päivä kiertelimme omaa kotia ympäri muutamaan otteeseen :D. Otin samalla kuvia!
Tässä ideaa teille, joilla on esim. blogiähky eikä postausideoita synny; kuvatkaa omaa kotia & jouluvaloja ulkoapäin tai vastaavasti oman kodin ikkunoista ulos: minkälaiset on näkymät mistäkin ikkunasta?
Jättäkää mulle viestiä jos toteutatte tän, ni tiedän heti tulla kurkkimaan! :)

Ulkolyhty pakkasella…

Kodin seinien kauniita kuurankukkasia…

Valmista sisäkissakamaa..? ;)
Raasu, kesät talvet sama turkki päällä <3

Jättitähdet takapihalta katsottuna:
(pahoittelut, tärähtänyt kuva, näpit jäässä)

Niin uudet lukijat ei ehkä tiedä et meidän koti on ulkoa vielä vaiheessa! Kuten näkyy tossa ylemmässä kuvassa :D.


Tämän kuvan otin pääterassilta olkkariin:

Tämä pääterassilta ruokailutilaan, jonka takana näkyy keittiö & keittiön pöytätähti:
Ja niin happihyppely päättyy portaille, keittiön ikkunan eteen…
Hmm… näkyykö kuvassa jotain kiellettyä?
Heti keittiön pöydällä!

No vähän voi esittää häpeävänsä…

Ja torut otetaan mukisematta vastaan…

Kunnes sama toistetaan vielä saman päivän aikana ja useampaan otteeseen ;D.

Pitäkäähän peukkuja et meille löytyy joulukuusi, ollaan mm. sitä parhaillaan hankkimassa!

Comments

 1. Hanna
  4.12.2010 / 12:37

  >Vitsi mikä ilme kisulilla tuossa vikassa kuvassa :) Ihastelen aina tuota teidän ruokapöytää, saako kysyä mistä olette sen ostaneet?

 2. Anna
  4.12.2010 / 13:19

  >Rupes kyllä hymyilyttämään tuo "Hmm… näkyykö kuvassa jotain kiellettyä?" ja sitten nuoli kissaan :D <3. Kissan ilme kyllä mitä parhain ((: Kaunis koti teillä!

 3. Niina
  4.12.2010 / 13:36

  >Ihanat kisut <3 Meilläkin on ulkoilut jääneet väliin lähes kokonaan. Kun tässä parina päivänä oli jotain -4 ulkona, niin laitoin Miisun ulos ja hetken se siellä olikin eli minuutin :) Miisu on kova raapimaan ovea, kun haluaa ulos, mutta tänä talvena hän on oppinut raapimaan ovea ulkopuolelta, kun haluaa sisälle! Kätevää :DOlen koko viikon ihastellut talvista puutarhaa ja ajttelin, että tänään menen ulos napsimaan kuvia, kun kerrankin pääsee ulos niin ettei ole ihan säkkipimeää :) Postausta meidän talon ulkopuolelta tulossa siis tänään :) Onnea kuusen hankintaan! Toivottavasti löytyy mieluinen :)

 4. -Heli-
  4.12.2010 / 13:38

  >Ihania talvisia ja jouluisia kuvia :)

 5. -J-
  4.12.2010 / 13:39

  >Meillä kans kissat ravaa ees takas, ulos, sisälle ja taas ulos. Koko ajan jompi kumpi oven takana naukumassa. Mä muuten suihkautan vesipullolla naamaan jos meillä mennään kielletyille paikoille :D Siis kissoja :) Ja ku ne tietää et mihin ei saa mennä ni ovat jo valmiiksi nolon näkösenä, ni ei aina raahi kastella.Ihania kuvia ja toinen niin söpönä nököttää pöydällä :)

 6. Hanna*
  4.12.2010 / 14:35

  >Kauniita talo- ja valokuvia! :) Ja niiiiin pehmoisen näköisiä kisukuvia!! <3

 7. Päm
  4.12.2010 / 15:34

  >Kiva idea kuvata talon jouluasua ulkoapäin :) Meillä alkaa olla talon ympärillä jo niin paljon lunta, että ei kauhiast huvita mennä sinne kahlaamaan, mut täytyypi käyttää zoomia :) Ehkäpä huomenna töitten jälkeen teen tripin pihalle kuvailemaan :)Mukavaa lauantain jatkoa! Ja jos mä oisin sä, ni ostaisin valkoisen kuusen ;))

 8. S
  4.12.2010 / 18:49

  >Hanna: joo aika nololta yritti ainaki näyttää, ei voinu kattoo ees silmiin :D.oon itekki täysin ihastunu pöytään! ja tottahan toki saa kysyä! ruokapöytä on mittatilaustyö, et puusepälle, puusepälle ;)Anna: hih, kiva kuulla! ja kiitos paljon <3. kiva että jätit kommenttia!Niina: kävinki jo kattomassa sun kuvat :). siis meillä tää nuorempi ei muuta teekkään ku raapii ovea, ulkoa ja sisältä.. oon yrittäny pyytää kauniisti et voisitko naukua kuten toinen kisu, mut ei mee perille :D.kuusi löytyi, mut ei vielä ostettu. selvitettiin vaan ostopaikka valmiiks ;).-Heli-: kiva että tykkäsit :)-J-: joo huoh sitä ravaamista mitä meillä tää nuorempi harrastaa.. vanhempi käy tasan kerran vuorokaudessa ulkona ja ulkoilu kestää muutaman minuutin :). sit pian ruokakupin kautta sohvalle viltin päälle koisaamaan!tuo suihkautus ois tosi hyvä, mut mä joutuisin nuoremman kissan takia kävellä koko ajan se suihkepullo kädessä :D. eikä siitä oo hyötyä jos ei JUST sillä hetkellä suihkauta, ku pahuus tapahtuu.. et miten sä käytännössä sen toteutat? onko sulla monta suihkepulloa ripoteltuina talon eri puolille? :) vai kuljetko suihkepullo taskussa :DHanna*: kiitos Hanna <3Päm: joo kokeileppa ottaa ulkokuvia, tuun sitte kurkkimaan :). ehkä tontut on tehny valmiiks jalanjäljet ni ei tarvi kahlata hangessa! ;)mukavaa lauantaita sinne sullekin!!!kuusen ostopaikka ja ite kuusi päätetty! :)

 9. Hanna*
  4.12.2010 / 19:24

  >Saako ehdottaa sun blogiin postausaihetta? :DSemmonen kuukauden/viikon sisustusvinkki ois kiva. Aiheina vois olla sun päättämät tai meidän äänestämät aiheet liittyen sisustamisjuttuihin, jotka sopisi moniin koteihin. Aiheina esim. pienen tilan sisustaminen (mitä huomioitava), vanhan tyylin yhdistäminen moderniin, kodin valaisuvinkit, eri värit sisustuksessa jne… Voisit hyödyntää sieltä opinnoista saamiasi vinkkejä ja jakaa ideoita ja tietoa meille! :)

 10. S
  4.12.2010 / 21:30

  >Hanna*: tottakai saa ehdottaa, ilomielin ehdotuksia otan aina vastaan :))sun idea on aivan loistava, mut noihin asioihin ei olla juurikaan koulussa oppia saatu :/, ainoastaan valaistukseen jonkin verran. ja siitäkin uutta tietoa mulle oli vain pieni osa. et en tiiä oisko musta toteuttaan tota :D. tietty voin yrittää jotain juttua tehä.. tarkennusta noihin saa antaa myös, jos haluat :)

 11. Hanna*
  4.12.2010 / 21:37

  >Nuo aiheet oli vain jotain ideoita, aiheet vois olla mitä vain! :)Tällä hetkellä mua kiinnostais postaus taaperoikäisten poikien huoneista! :D Meille ei kannata enää sisustaa vauvahuonetta tälle lapselle. :)

 12. S
  4.12.2010 / 22:00

  >Hanna*: ok :)se mun toinen lastenhuone-postaus sisälsi muistaakseni isommankin lapsen huoneen sisustusta :)

 13. -J-
  4.12.2010 / 22:10

  >Heh no ei mulla oo ku yks suihkepullo :D Äkkiä sen tuolta kaapista hakee jos pitää käyttää. Suurimman osan ajasta ne nukkuu kodinhoitohuoneessa päivälläkin, mut sit jos ne pomppaa esim. lasten sänkyihin tai syö kukkia niin suihkautan vettä päälle. Ihmeen hyvin ne kyl uskoo! Ettei heti mee uudestaan ku silmä välttää. Teijän kisulit taitaa olla vähä jääräpäisempää sorttia tai siis nuorempi :)

 14. S
  4.12.2010 / 22:16

  >-J-: voi ku kuulostaa helpoilta kisuilta <3. meidän vanhempi neiti on ihanan kultanen, niin tottelevainen. ehkä kerran kuussa täytyy komentaa ja siitäki seuraa silmät suurina tuijotusta ja mielen osoitusta..mut tää nuorempi, kultanen toki hänkin, mut niin työläs… en oo jästipäisemmästä kissasta kuullu koskaan!! aivan älyttömiä temppuja. tänään mm. kuumasta kattilasta haukkas suuhun chili con carnea… :/

 15. Linda
  5.12.2010 / 01:17

  >onnex on ulkoa vaiheessa niin ei olla ainoot :) vaikka tuskin oltaskaan ok-talon asujina :)

 16. S
  5.12.2010 / 13:59

  >Linda: no ette tosiaan oo ainoot :D. ihan normaalia omakotitalon rakentajille :)

 17. Marika
  5.12.2010 / 15:25

  >Aivan upeat nuo tähdet ulkoapäin kuvattuina! Ja tosi hauska tuo kuvasarja kissasta, varsinkin tuo "en se minä ollut" ilme, hih ;) Vaan kissat osaa tuon marttyyriasenteen noin täydellisesti:) Meidänkin vanhempi kissa on varsinainen jästipää, nuorempi kiltti kuin mikä, ei sitten ikinä tee mitään pahaa, oikea enkeli. Molemmat omalla tavallaan ihania persoonia vaikka täysin erilaisia kuten teilläkin. Luulisi että kuuma chili con carne vähän polttelisi kisulin kieltä… Mutta ei se varmaan siitäkään mitään opi;)

 18. S
  5.12.2010 / 21:18

  >Marika: ei tainnu tosiaan siitä kuumasta ruuastakaan mitään oppia :D. hiukan nuoli enemmän huulia, mut tempaus unohtu varmaan aika äkkiä.. seuraavaa päähänpistosta odotellessa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.