>Viikonloppuna

>

Heippis!
Nyt on meneillään ihana viikonloppu!
Toivottavasti teilläkin!
Mulla on vapaa viikonloppu ja kaikkee kivaa ohjelmaa tiedossa koko viikonlopulle :).
Tänään oikeestaan koko päivä vierähti ostoksilla, löydettiin ensimmäiset joululahjat vanhemmillemme, josta oon tosi iloinen :).
Kaikenlaista muutakin pikkukivaa löytyi… L
aitan jonkunlaista kuvaa ostoksista pikkuhiljaa, sitä mukaa ku ehdin laittaa niitä esille.

Ostin mm. :
*valkoisia tulppaaneja
*sypressin
*servettirenkaat (jee täydelliset löyty Pentikiltä!)
*joulupalloja (väriylläri!)

Vain kuvassa ovat näin lähellä toisiaan, joten ei huolta ;).

Niin ja arvatkaas, se oikea kuusi tais löytyä ;). Neljästä paikasta käytiin kattelemassa, ei siis vielä ostettu, vaan pikapuoliin ;). Voi se oli kaunis, ihanan tuuhea!
Nii et kiitti vaan joulukuusikyselyyn vastanneille, tulos:

– vihreä joulukuusi 50 % äänistä
– valkoinen joulukuusi 50 % äänistä

HAH!
No onneks sain päätöksen kuitenkin tehtyä, puolet äänestäneistä tulee vaan oleen väärässä ;D.

Ostoskierroksen jälkeen tultiin kotiin kissojen luo, tehtiin ruokaa ja syötiin kynttilänvalossa. Siis minä ja mies, kissat makoili olkkarissa (& kierteli kerjäämässä) ;D.

Ajatus itsenäisyyspäivästä oli mukana ruokaillessa, koska vietän itsenäisyyspäivän illan töissä, joten illallinen jää toteuttamatta silloin.
Illalliskuvia luvassa lisää ylihuomenna :).

Ruuan jälkeen pieni ruokalepo ja sitten oli vuorossa alkuillan sauna!
Nyt näpyttelen täällä jättirullat päässä odottaen iltaa! Lähdemme illan päätteeksi nimittäin katsomaan kaverimme bändin ensimmäistä live-esiintymistä :).


Koti-illatkin on kyllä huippuja, ehkä niitä kaikista parhaimpia…

(Taustalla lempibloggauspaikkani ;))

Toki joskus sitä riehaantuu kotonakin…
… ja tekee jotain ajattelematonta…

Mutta on se niin mukavaa vaihtelua käydä välillä ulkonakin, yöelämässä!
:)

Huomenna saamme kauempana asuvan ystäväpariskuntamme kylään <3. He eivät ole uutta kotiamme vielä nähneetkään! Käymme myöskin lempiravintolassamme syömässä :).

Nyt toivotan ihanat lauantai-illan jatkot teille kaikille, koska te ootte niin ihania! :)
 

Comments

 1. Anonymous
  4.12.2010 / 21:18

  >Jos nyt saisin aikaseksi jotakin kommentoida, oon seuraillu tätä blogia ehkä parisen kuukautta. Meilläkin rakennusprojekti meneillään ja teidän talossa on kaikkee sellasta kivaa, mitä mäkin haluan! Erityisesti väritys.. Mies on vaan vähän eri mieltä, mutta eiköhän sen mieli muutu! :-)Sä kirjotat niin mukavasti ja kuvatkin on niin mukavia katella että aina innolla oottaa uutta juttua kun saa edellisen luettua. ;-) Kiitoksia!Ansku

 2. Sabuska
  4.12.2010 / 21:18

  >Ihanaa lauantai-iltaa ja irtiottoa teille!Itsekin raskaan viikon jälkeen nautin niin paljon kodista ja tunnelmasta. Kissat niin osaa relata, että täytys ottaakin niiltä mallia ;-D

 3. Hanna*
  4.12.2010 / 21:38

  >Ihanaa iltaa teille!! :)

 4. Hanna
  4.12.2010 / 21:52

  >Hyvät lauantai illan jatkot, ite oot ihana! *<:)

 5. S
  4.12.2010 / 22:40

  >Ansku: voi ihanaa, ihanaa!! mulla oli tunnelma ihan katossa ku luin sun kommentin, kiva että kommentoit :). ihana kuulla että tykkäät ja paljon tsemppiä ja voimia teidän raksaprojektiin!!ja kyllä, se miehen mieli muuttuu :D. sano kato et "rakenna sinä, minä suunnittelen. sulle tulee liian rankkaa jos joudut myös suunnitella ja vaivata sillä päätäs" ;Dja voin lämpimästi suositella tätä väritystä kotiin :), niin ihanan valoisaa, raikasta ja silti kodikasta. helposti, niin helposti saa ilmettä vaihdettua. ja kaikki värit passaa valkoisen, mustan ja harmaan kanssa :).Sabuska: kiitoksia!! nauti kotiviikonlopusta!joo meillä varsinki tää toinen relais vaikka seinät kaatuis ympäriltä :DHanna*: kiitos :))Hanna: kiitos paljon, kiitos kiitos :))

 6. Anonymous
  5.12.2010 / 00:32

  >Olen jo jonkun aikaa seurannut blogiasi ja jäänyt siihen aivan koukkuun. :D Valkoinen on niin kaunista ja huomaan että meidänkin kotiin tulee koko ajan enemmän valkoista.. Sisustaminen on vaan niin ihanaa! <3 Meillä kans kaksi kissaa, toinen reilu vuoden vanha ja toinen vasta pentu ja on hauskaa seurata teidänkin kissojen touhuja. :)-Dana

 7. Nanna
  5.12.2010 / 09:49

  >Teillä on aina niin nättiä, ihana kattaus! :) Ihanan tunnelmallisen kuuloinen ilta muutenkin. Itse luin vaan tenttiin, pöh. Kaukana on kaikki glamour tästä elämästä. :D

 8. Niina
  5.12.2010 / 11:39

  >Vähän myöhässä tulee mukavat illan toivotukset vai toivottaisinko sittenkin hyvää 2. adventtia :DMukavalta kuulosti iltanne, toivottavasti olikin yhtä mukava :) Mielenkiinnolla odotan kumpi puolikas oli vääräss :) Ihanaa sunnuntaita!

 9. S
  5.12.2010 / 13:33

  >Dana: ihana kuulla et mun blogi koukuttaa :D. valkoinen ja sisustaminen on kyllä ihania asioita :). voi teitä onnekkaita ku saatte nauttia kisuvauvelista <3. kissat on niin sulosia otuksia <3 :)Nanna: kiitos ihanasta kommentista <3. voih, muistan tenttiin lukemiset, ei käy kateeksi :/. mut aikansa kutakin vai mitä :).Niina: kiitos kiitos, oli mukava ilta :)). ja kiitos samoin sullekin!!

 10. -J-
  5.12.2010 / 14:08

  >Uskalsitko tehä reiät kukkiin :D Kyllä se on mukava käyä välillä yöelämässäkin! No sulla ei sit ollukaan pidennettyä viikonloppua ku joudut huomenna töihin. Tuntuu hullun pitkältä ku nyt "vasta" sunnuntai..Kaunis kattaus!

 11. Marika
  5.12.2010 / 15:16

  >Mukavaa että oli hauska ilta, mullakin oli eilen :) Ei edes minkäänlaista kankkusta, mikä on erittäin positiivista. Ei mene koko päivä pilalle. Ja vielä huominen vapaata, jee!Tosi kiva, että löysit ne servettirenkaat Pentikiltä ja vielä halvemmalla! Uskon että ovat aivan upeat.Jännityksellä odotan minkävärinen kuusi teille tulee, vaikka vihreää äänestinkin, mulla on vähän sellainen fiilis että se on valkoinen jostain syystä…. Saas nähdä olenko oikeassa :)

 12. S
  5.12.2010 / 21:29

  >-J-: no en tehny ku en ehtiny ettiä neulaa illalla, mut muistin asian kyllä :). sit tänä aamuna oli jo pari tulppaania taipunu, et pitää testata seuraavan kimpun kohdalla!juu huomenna on paluu arkeen, mut onneks kohta on joululoma :). ja kiitos! :)Marika: mulla oli pää vähän kipee, mut hauskaa oli :). kiva että sullakin!! ens perjantaita odotellessa :P, mahtavaa!!varmaan ens viikon aikana ostetaan kuusi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.