>Illallistunnelmia

>

Kuten kerroin postauksessa Viikonloppuna, oli meillä kotona kiva illallishetki lauantaina alkuillasta. Se oli samalla itsenäisyyspäivän illallinen, sillä tämän illan vietän töissä.
Sanoin miehelle et otan pari kuvaa tässä ennen ku käydään pöytään, mies meni suosiolla kattomaan telkkaria tietäen ettei pari kuvaa ole vain pari kuvaa ;D.
Tässäpä teille siis kuvia katseltavaksi!
Oispa ihana olla joka viikonloppu vapaalla, kotona… Syötäis paljon useammin pitkän kaavan mukaan ja voisin tehdä ihania, erilaisia kattauksia… :). Ne mun lautasliinavarastotkin hupenis hetkessä ;).
Valkoinen kynttilä on äärettömän kaunis palaessaan <3.

 Oon hamstrannu valkoisia kynttilöitä Ikeasta, sillä oon huomannu et Ikean kynttilät palaa paljon kauniimmin, tasaisemmin ja valuttamatta verrattuna muiden liikkeiden kynttilöihin.
Ootteko huomannu saman?

Viinivinkki!
Laittakaahan espanjalainen El Copero korvan taa, ihana punaviini ja sopii mainiosti ruokaviiniksi! Tätä löytyy takuulla tänäkin jouluna meidän joulupöydästä.
Tämä viini myös todistaa sen, ettei se kallein viini ole todellakaan aina parasta: hintaa pullolla noin 6 euroa.
Mulle kiva yksityiskohta on myös se, et tää viini on kauniista Valencian maakunnasta, jossa asuin vuosia sitten :).

Ja jälkkärit uudessa AmandaB-Collectionin hurrikaanissa ;).
No on niitä pusuja vielä yli 10 jäljellä 25:stä :).

Vaniljanmakuisia ostin siksi, että paperin sävyt on vähän ku Suomen, onhan sentään itsenäisyyspäivä! :)

Voi ku mulla oiski tänään vapaapäivä… Saunottais ja sen jälkeen linnottautuisin telkkarin ääreen tuntikausiksi katsomaan Linnan juhlia kynttilän palaessa itsenäisyytemme sankareille <3.
Nyt ei auta ku sytyttää kynttilä töissä ja ehkä sivusilmällä vilkuilla linnan juhlia :).
Ehdittiin me nyt aamupäivällä hakemaan aito kuusi pääterassille! Laitan kuvia näytille kunhan saadaan kuuseen valot :).

Miten teillä vietetään itsenäisyyspäivää tänä vuonna?

Onnea Suomi & hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Comments

 1. -Heli-
  6.12.2010 / 13:16

  >Kaunis kattaus ja astiat aivan ihanat :) Kiva jälkiruoka, niin paperien värit kyllä sopii hyvin tähän itsenäisyyspäivään!

 2. Anonymous
  6.12.2010 / 13:24

  >Hei,Ihanaa blogia kirjoitat, jonkun aikaa olen jo seuraillut. Tuli mieleeni että muistelisin jossain postauksessa olleen keittiön pöydälläsi valkoisia kukan mallisia lasinalusia. Muistankohan oikein? Nyt kyselisinkin että mistä olet ne löytänyt. Saman tyylisiä olen etsiskellyt. Mukavaa joulun odotusta..- Maariah –

 3. Soile
  6.12.2010 / 13:51

  >Nuo pallokynttilänjalat sopiikin hienosti teille, kun tuo ruokailutilan valaisinkin on pallovarrella:)

 4. Hanna*
  6.12.2010 / 13:55

  >Kaunis kattaus ja ihana jälkiruoka. :)Me söimme juuri itsenäisyyspäivälounaan, laitan kuvia blogiin. :) Illalla linnanjuhlia!!Mukavaa itsenäisyyspäivää! :)

 5. J&M
  6.12.2010 / 13:58

  >El Copero on ehdottomasti parasta punkkua!! Peittoaa kalliimmat mennen tullen :)Meillä itsenäisyyspäivää (kuten kaikkia muitakin päiviä tätänykyä) vietetään raksalla ;)

 6. Jenni
  6.12.2010 / 14:03

  >Ihana kattaus! Mitäs teit ruuaksi? Tuo viini on tosi hyvää, on tullut ostettua muutaman kerran, muutenkin suosin itte niitä alahyllyjen viinejä ;) Me lähetään illalla tuonne keskustaan kävelylle ja saatetaan kiertää ton presidentin linnan kautta jos näkis julkkiksia ;) Muuten päivä menee ihan lepäillen vaan.

 7. Anonymous
  6.12.2010 / 14:32

  >Mahtavissa puitteissa pääsitte illallistamaan <3 Todella kauniita kuvia jälleen kerran!Hyvää itsenäisyyspäivää, ja jaksamisia töiden äärelle. :)-Salli

 8. Anonymous
  6.12.2010 / 16:07

  >Moi!Täällä myös yksi pitemmän aikaa seurannut. :o)Kysyisin, että mitkä nuo sinun seinävalaisimesi ovat tuolla lipaston/kaapin päällä? Näyttävät kivoilta.. me kun emme ole löytäneet, etsimisestä huolimatta, seinävalaisimia meidän aulaan.Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle! :)-Nipsu

 9. Nanna
  6.12.2010 / 16:15

  >Tosi nätti tuo hurrikaani! :) Olen itse muuten huomannut ihan saman asian noissa Ikean kynttilöissä: ostin kruunukynttilöitä eikä liekki vapise yhtään tai valuta, tosi jees homma! :)

 10. Niina
  6.12.2010 / 16:48

  >Ihana tunnelma! Tuollaisia iltoja pitäisi ehdottomasti pitää meilläkin useammin :) Kiitos muuten viinivinkistä ;) Täytyykin laittaa tuo korvan taakse. Meillä itsenäisyyspäivää vietetään tänä vuonna appivanhempien luona. Tuntematonta sotilasta katsotaan ja kohta syödään karjalanpaistia. Ja illalla katselen sivusilmällä linnan juhlia.

 11. S
  6.12.2010 / 17:10

  >-Heli-: kiitos Heli! itekki tykkään yli kaiken tuosta Villeroy & Bochin New Wave -sarjasta, hyvä kokonaisuus mulla onkin jo kasassa :). Maariah: voi kiitos sulle, ihana kuulla <3.muistat aivan oikein: mulla on valkoisia kukka-lasinalusia ja musta kukka-pannunalunen. niitä on saatavana monessa eri värissä. tässä linkki juomalasinalusiin (Sisustajan Sopista olen ne siis tilannut):http://www.sisustajansoppi.fi/KG_tuotteet-2.htmlmukavaa joulunodotusta toivotan sinullekin!Soile: niinpä :). kiitos kuuluu sulle, muuten mulla ei ehkä niitä vielä ois :). tosin eräs ystävällinen lukija tarjoutui ne Vantaalta asti mulle lähettämään <3Hanna*: kiitos <3. ihania kuvia sulla olikin, oi että! ja kiitos :).J&M: joo en oo minäkään löytäny paremmin ruokajuomaksi sopivaa punkkua vielä :).voi tuo raksa on niin tuttua viimeisen vuoden ajalta, paljon voimia teille <3Jenni: kiitos :). mitään perinteistä suomalaista ruokaa ei syöty, ruokana oli chili con carnea ;D.oo, kuulostaa kivalta iltasuunnitelmat! terkkuja! (siis miehelle ja pojalle, ei niille julkkiksille :D)Salli: voi kiitos kaunis ihanainen <3.Nipsu: moi! kiva kuulla, kiva että jätit viestiä itsestäsi :).ruokailutilan seinävalaisimet on Claire-nimiset, tilasin ne täältä:http://www.lamppukauppa.fi/tuotteet/seinavalaisimet-moderni/clairetosin äsken huomasin et Eurovalaisin myy samoja 35 euron kappalehintaan. pieni varoituksen sananen jos Eurovalaisimelta tilaat: varmista moneen kertaan et valaisimet on varmasti saatavilla HETI. me saatiin odottaa ulkovalaisimia 2kk, kunnes peruttiin kauppa… en voi siis kehua palvelua.Lamppukauppaa voin suositella lämpimästi, ollaan sieltä tilattu muitakin valaisimia.ja kiitos Nipsu! :)Nanna: eikö, nappasin välittömästi kärryyn, oli vielä viimeinen hyllyssä! :)joo kohta pitäis taas lähtee Ikeaan kynttilöitä (ja kaikkee muutakin) hamstraamaan ;)

 12. S
  6.12.2010 / 17:16

  >Niina: kiitos :). ja eipä kestä! viinivinkkejä on aina kiva antaa ja saada :). kuulostaa kivalta teidän itsenäisyyspäivä!

 13. Päm
  6.12.2010 / 17:33

  >voi itku….kirjoittelin pitkästi jo päivällä ja kommenttini hävis ku sähelsin jotain, mutta nyt siis uudestaan :)Kaunis kattaus! Kadehdin ihmisiä jotka viitsii nähdä vaivaa ja kattaa kauniisti vaikka vain omalle perheelle. Meillä katetaan hienommin oikeastaan vain jouluna ja synttäreinä.Kiitti viini vinkistä, pistetään korvan taakse. Meillä molempien vanhemmat tulevat aina jouluksi ja tuovat viiniä tullessaan, täytyypä käydä itse ostamassa tuota viiniä. Ja nythän on itsenäisyyspäivä, siniset suukot pitääkin syödä pois, että saa tilalle punaiset mansikkaiset ;)Äkkiä kuvaa terassikuusesta!Mukavaa itsenäisyyspäivää, vaikka oletkin töissä!

 14. Marika
  6.12.2010 / 17:49

  >Todella kaunis kattaus! Kiitos erittäin paljon viinivinkistä, täytyypä kokeilla. Hinta ei tosiaan ole paha.Meillä menee itsenäisyyspäivä Linnan Juhlia katsoessa, paistetaan pihvejä ja tehdään valkosipuliperunoita ja bearnaisekastiketta. Eli vähän juhlavammin syödään kuin tavallisena maanantaipäivänä. Sitten vielä ehkä teen pannaria jälkkäriksi mutta voi olla että pihviaterian jälkeen ei enää jälkkäriä jaksa.Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinulle!

 15. Hanna
  6.12.2010 / 18:13

  >Ihanan näköistä, jälleen niin tyylikästä!

 16. S
  6.12.2010 / 19:44

  >Päm: no voi höhlä, mut kiva että jaksoit kirjoittaa uudelleen :)tykkään kattaa kivasti silloin tällöin vaikka vain meille kahdelle, pientä luxusta arkeen :). mutta siitäkin menis se hohto, jos sitä harrastais kovin usein!terassikuusi saa valot vasta keskiviikkona, mut kuvailen sitten :).joo punaisia pusuja jouluun!!! :) ja kiitos!Marika: kiitos kaunis :). viini on kyllä tosi hyvä! jopa mieheni, joka on tarkka viineistä, tykkää tuosta ;).voi mikä herkkuateria, kuola valuu!!! :Dkiitos!! :)Hanna: kiitos paljon Hanna :))

 17. Kirsikka
  6.12.2010 / 20:17

  >Hyvää itsenäisyyspäivää!

 18. S
  6.12.2010 / 23:11

  >Kirsikka: kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.