>Mies shoppaa!

>

Välillä vähän jotain muutakin kuin sitä j-aihetta…
Näytän teille mitä meillä mies on oppinu sisustamisesta ;).
Tai oikeastaan et miten hän on sisäistänyt kotimme värimaailman!
Yhtenä päivänä keittiöön oli ilmestynyt sääasema… Voisko olla paremman värinen? Ei.

Sit mä sain kerran kauppareissulta tuliaiseks tän:

Oli vielä ihan kiva tuoksukin! Ei onneks kukkainen (kukkaistuoksu on jotain mistä en pidä ja saan siitä päänsäryn…).
Ja sopiihan tää mainiosti meidän harmaavalkoiseen kylppäriinkin! :)
Lisäks kaupasta kotiutui miehen toimesta molemmille omat suklaajoulukalenterit, mut ne oli luonnollisesti aika räikeen väriset ;).
Säilytän niitä keittiön kaapissa.
:)

Comments

 1. Minttunen
  7.12.2010 / 11:36

  >Kyllä miehille näköjään jotain jää korvan taakse sisustus jutuista:)

 2. Hanna*
  7.12.2010 / 13:03

  >Se oiskin ollut, jos joulukalenteritkin ois olleet harmaa-valkoiset! :D No, ehkä ens jouluna se askartelee sulle sellaisen! ;) Tosi hyvin se on kyllä sisäistänyt tuon värimaailman! :)

 3. Anonymous
  7.12.2010 / 13:27

  >Hei, tästä sain loistovinkin miehen lahjaan! Mistä mittari on ostettu? Mä käyn ostaa miehelle tuon.vaimo

 4. S
  7.12.2010 / 13:40

  >Minttunen: no näköjään onneks joo :DHanna*: hih, en kyllä muista nähneeni sen sävyisiä joulukalentereita :).joo hyvin on oppi menny perille! :)vaimo: hei loistavaa!! :)sääasema on Clas Ohlsonilta, siellä oli kuulemma monia erilaisia :).

 5. Onna
  7.12.2010 / 15:49

  >Vau, miehesi tosiaan on oppinut sisustuksesta ja värimaailmoista oman osansa :) suloista kyllä <3 Meilläkin kun teen jotain tai asettelen, mieheni tulee viereen ja kääntelee ja asettelee :D kyllä niihin miehiinkin tarttuu intoa :)

 6. Päm
  7.12.2010 / 17:44

  >Hyvin koulutettu mies sulla :D Meillä mies ei kyllä muuten perusta näistä sisustusjutskista, mutta miehen sanojen mukaan mä en osaa lopettaa mitään ajoissa ;) Tarkottanee tällä hetkellä tätä tähtivillitystä :/ :S :DD tähdet tulee kuulema jo korvista, hah!Mukavaa tiistain jatkoa!

 7. Onnen Omenia
  7.12.2010 / 17:58

  >Meilläkin mies on jo oppinut, että jos hommataan jokin uusi esille tuleva laite, on otettava huomioon myös laitteen ulkonäkö. On sitten itsekin ollut tyytyväinen, kun laitteet sopii muuhun tyyliin kotona, eivätkä ole niin silmiinpistäviä. Meillä esimerkiksi melkein kaikki viihde-elektroniikka on kiiltomustaa, siitä tykkään.

 8. S
  7.12.2010 / 20:55

  >Onna: niin on! meillä ei mies juurikaan sisustuksesta innostu, saan vapaasti puuhailla, mutta kyllä näkyy et siitä kauniista ympäristöstä nautitaan :). kerron miehelle kehut :).Päm: hih :). ei meilläkään miestä sisustusjutut innosta, mutta kuten kirjoitin jo Onnallekin, kyllä siitä kauniista ympäristöstä vaan näytetään nauttivan ;).Onnen Omenia: se on hienoa et miehet tajuu! :Dmeille etin pitkään valkoista telkkaria, mut en löytäny halutun kokoisena. annoin sit periks, myöskin kiiltomustalle :). kaiuttimet oli toinen päänvaiva, kauan etsittiin kunnes löyty viime viikolla täydelliset valkoiset <3. sekä kattoon et tv-tasolle :)

 9. Anonymous
  7.12.2010 / 22:41

  >Hienosti on mennyt koulutus perille, hyvä hyvä ;)Meillä(kin) mies huokailee ja ahdistuu kun kaikki mun liikenevät pennoset hupenee aina sisustamiseen, mutta lopputulokseen ollaan kyllä sitten hyvin ihastuneita. Viimeksi eilen ukko tuumi makuuhuoneeseen tullessaan, että onpa kiva asua näin kauniissa kodissa :) Ukkokullat!-Salli

 10. Christin
  7.12.2010 / 23:58

  >Vastavierailulla blogissasi :) Kissaneidit ovat valloittavia ja kotinne näyttää todella kauniilta.Miehelle suuret plussat +++

 11. Onna
  8.12.2010 / 01:12

  >Hienoa :D Jasu kiittää myös kehuista, hää on meijän kolmikon mamman poika :)

 12. S
  8.12.2010 / 08:41

  >Salli: :)voi ihanasti sano sun mies :)). kyllä ne miehetki osaa ;)Christin: kiva ku kävit, tervetuloa toistekin! kisut kiittää ja kehrää :)Onna: voi hän oli suloinen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.