>Mariskooliylläri!

>

Varoitus!
Tämä postaus saattaa järkyttää blogini herkimpiä lukijoita!
Itsenäisyyspäivän iltana töistä palatessani mua odotti keittiön pöydällä minimariskoolissa pikkuylläri.
Tiesin heti kumpi kissa sen saa aamupalaksi… ;)
Ja niin koitti aamu ja Hilda Hirmuinen palasi rikospaikalleen…
(ei kisun oikea nimi, vaikka hyvin sopisikin :D)
”Ai, katoppas! Täytettä jäi vielä pikkasen! Oisit heti sanonu!”
”Omnomnomnom…”
”Joo ni tykkään! Voit ostaa Doris-keksejä toistekin!

En voinu ku nauraa ja yrittää naurultani ottaa kuvia :D.
Komentaminen tämän kisuliinisen kohdalla on täyttä ajanhaaskausta. Se on nähty joka päivä yli kolmen vuoden ajalta… Et sopii tulla koittaan ;).

”Tässä maailmassa olemme vain minä ja ruoka.”

Mukavaa torstaita!

Comments

 1. maisamiisa
  9.12.2010 / 11:48

  >Voi vitsi, ihana :D Elämä olis kyllä niiin paljon tylsempää ilman elukoita ♥

 2. Niina
  9.12.2010 / 12:01

  >Doris on tainnut viedä teidän kisun sydämen <3 :D Ihanan yllärin oli kisu äidille järjestänyt :)

 3. Päm
  9.12.2010 / 13:00

  >Voi kisumisunen, että pitikin vielä palata rikospaikalle :DDDD ja jäädä kiinni :DVikan kuva otos ihan mielettömän onnistunut, just makeesti tarkentanu noihin jättitassuihin ja kisu utuisesti….oot tosi hyvä kuvaaja :))

 4. S
  9.12.2010 / 13:23

  >maisamiisa: :) aivan totta, niin tylsää ois ilman näitä!!Niina: joo meinasin jo kirjottaa pätkän siitä biisistä, mut en sit viittiny ku tyttökisu kuitenki ;D. jep tuolla kisulla näitä ylläreitä riitää..Päm: joo ei tainnu ihan loppuun asti ajatella tota :Dvoi tuhannet kiitokset ihanasta kehusta <3 <3 <3:)

 5. J&M
  9.12.2010 / 13:43

  >Kissat on aika juonia tapauksia :)Vuosia sitten lapsuudenkotonani meillä oli kissa ja mäyräkoira, koira ei lyhyytensä takia päässyt käsiksi pöydillä oleviin herkkuihin, mutta niillä oli kisun kanssa yhteistyö ja avunantosopimus: kissa hyppäs pöydälle ja konvehtilaatikosta tassulla sinkosi kohvehteja lattialla odottavan koiran suuhun!Siihen aikaan ei vielä puhuttu suklaan vaarallisuudesta koirille, joten ei oltu huolissaan- eikä siitä kyllä koiralle mitään harmia koitunutkaan- paitsi laihari joulun jälkeen :)

 6. Hanna*
  9.12.2010 / 13:55

  >Voi eiiii!!! Ihana!! :D :DTuolla kisumisulla on kyllä niin monipuolinen maku ruoan suhteen, ettei monella ookaan! :DVoit ehdottaa Doris-keksien valmistajille uutta slogania: Niin hyvää että vievät kielen mennessään, näitäkin kissakin ostaisi! :D

 7. Anonymous
  9.12.2010 / 14:23

  >Siinä on kisulla oikea asenne! ;)Tosiaankin mahtava tuo viimeinen kuva.Meillä ollaan jopa niinkin röyhkeitä, että kissat juovat meidän cokikset suoraan lasista! Tai sitten varastetaan avatusta suklaalevystä muutama pala…Suklaan kanssa pitää kyllä olla tarkkana, sehän on ilmeisesti aika vaarallista kissoillekin.Hei, piti kysäistä, että kävitkö koskaan siellä sivustolla josta meillä oli puhetta? :)-Salli

 8. -J-
  9.12.2010 / 14:30

  >Haha :DD Kisullahan ollu herkuttelu päivä! Ei kuitenkaan syöny koko keksiä? Oisit sanonu et syö vaan loputki :) Sinnekin mukavaa torstai päivää!

 9. Anonymous
  9.12.2010 / 16:50

  >Hyi kauhea, miten annat kissan nousta pöydälle ? Tai pitäskö kysyä, että onne vaikea pitää pois pöydältä, ku kissa ei taija käskemällä istua :)

 10. Nanna
  9.12.2010 / 17:01

  >Ihana! Pitäähän kisunkin saa vähän herkkuja välillä. :)

 11. Hanna*
  9.12.2010 / 17:54

  >Ja näköjään kirjoitusvirhekin tuossa mun sloganissa :) Piti olla että "…näitä kissakin ostaisi". :)

 12. S
  9.12.2010 / 18:11

  >J&M: voi että :D. aivan ihana tarina ja aivan ihanat kaverukset: kisu & mäyris <3Hanna*: joo :D. aluks olin vähä vihanen, sit en voinu ku nauraa! on toi uskomaton pakkaus!! :Dei sitä usko ennen ku näkee!Salli: tällä kissalla on kuule niiiin pokkaa!! :)oho cokista! en tiiä kelpaisko tolle, vanhemmalle ei varmasti. mut maitoa toi on hörpänny lasista :D. ja olutkin menis, pullonsuuta on maisteltu…meillä ei mee suklaa, vanhempi on muutenki niin nirso.. jäde on sen herkkua, mut suklaajäde ei mee :Dkävin mä pikasesti siellä sivulla ja loin tunnukset, mut en oo ehtiny vielä enempää siihen syventyä. näin sun nimimerkin siellä, mut en jotenki saanu auki sitä ketjua :O-J-: mä laitoin keksin sen omaan ruokakippoon, mut sinne se jäi kokonaisena. täyte oli kyllä täysin nuoltu :D.kiitos! :)Anonyymi: hyi kauhea tosiaan!ajatella, oon asunu yhden pöydälle nousevan kisun kaa 8 vuotta ja kahden pöydälle nousevan kisun kaa 3,5 vuotta. ja mikä ihmeellisintä; I'M STILL ALIVE!eli älä siis sekoita kissoja & koiria :), koirat voi kouluttaa mut kissoja ei. tai toki niitäkin VOI, mut ei mun kärsivällisyydellä :D. jos haluan eläintä kouluttaa, otan sit koiran.voit tulla kouluttaan meidän nuoremman kisun, tervetuloa, tarjoon ruuat! :DNanna: kiitos :)joo tässä meidän neitin tapauksessa sitä ruokaa ehkä välillä, ei herkkuja :DDHanna*: :)

 13. Minttunen
  9.12.2010 / 19:11

  >Aika veikeä tapaus:)

 14. Hanna
  9.12.2010 / 21:45

  >Meinasin juuri ehdottaa samaa kuin kaima Hanna tuolla ylempänä, eli tota mainos hommelia. Meidän kissa kävi aina joskus nuolemassa margariinirasiasta rasvaa jos se unohtui hetkeksi pöydälle. Rasvan pintaan jääneet kielen jäljet paljastivat pörröisen lipsijän :)

 15. Anonymous
  9.12.2010 / 22:25

  >Ihana <3 Meidän kohta 8v. kollipoika harrastaa samaa hommaa ja myös istuu pöydällä, missäs muualla! :) Alkuviikosta jätin pipareita mariskooliin pöydälle ja herra euroopanomistaja oli niitä nuolemassa kun käänsin selän.

 16. S
  9.12.2010 / 22:32

  >Minttunen: veikeä totta tosiaan :DHanna: hih!voi margariinirasiat on herkkua meilläkin :). joskus pyöritän leipäpaloja niille margariinirasian jämissä, se on niiiiin namia ja ruisleipäkin on sit niin herkkua ku siinä on voita <3 :DAnonyymi: oi että :D. meillä taas vanhempi kisu on niin kiltti ja järkyttyy sydänjuuriaan myöten jos komennan sen pöydältä alas :D. sille pitää vaan hiljaa hissutellen puhua :). mut tää nuorempi on aivan mahoton! joskus pitää vähän nipatakin mut EI MITÄÄN vaikutusta, silmiä vaan vähä siristää ja heti samojen metkujen kimppuun takas! :Dvai että pipareitakin, eihän niissä oo ees mitään täytettä :D. on ne herkkupeboja!! :D

 17. Maria
  9.12.2010 / 22:55

  >Suloinen, toinen on niin tyytyväinen vikassa kuvassa :) Meillä ei voinut jättää mitään herkkuja näkyville, kun kisut söivät ne saman tien. Siis meni myös kaikki keksit, ilman täytteitäkin :)

 18. Marika
  10.12.2010 / 10:20

  >Aivan mahtavat otokset taas kerran ;)Todella hupaisa tämä teidän syöppö :)

 19. S
  10.12.2010 / 10:21

  >Maria: voi ei :D. meillä tuottaa joskus ongelmia ku unohdetaan leipäpussit yön ajaks näkyville… aamulla on sit osa leivistä syöty ja pussissa sata hampaanreikää :)

 20. S
  10.12.2010 / 10:26

  >Marika: kiitos :)). syöppö tosiaan :D

 21. Anonymous
  14.12.2010 / 23:45

  >Harmi ettet saanut sitä ketjua auki, höh. :/Sen pitäisi kyllä olla ihan kaikkien (rekisteröityjen) luettavissa siellä päiväkirja-osiossa.-Salli

 22. S
  15.12.2010 / 00:32

  >Salli: ok. mun täytyy koittaa sitä joku toinen kerta kun ehdin! voihan olla etten vaa osaa sitä vielä käyttää :)

 23. Anonymous
  15.5.2011 / 12:42

  >Ihan mahtavaa! Uskomattomia kissoja sulla, samoin kuin ihana koti! Törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran viikko pari sitten, kun katselin tuota Ikean bestå tv-tasoa (joka nyt löytyykin kotoa, kaksi vierekkäin myös!) ja eilen sitten jossain muissa merkeissä, varmaan vaan etsiskelin jotain hyvää sisustusblogia ;) Aloin illalla lukemaan blogiasi kissojen kohdalta, enkä ole vieläkään päässyt loppuun! Pitää yrittää kiriä tänne toukokuun puolelle niin, että kaikki postaukset on ainakin selattu läpi!:)-Suvi

 24. S
  15.5.2011 / 12:46

  >Suvi: voi kiitos sulle :). kiva et jätit kommentin ja ihanaa et täältä on löytyny sulle mieluisaa luettavaa :). kisut on kyllä huippupakkauksia :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.