>Joulukortit esille!

>

Vuosi sitten joulukuussa ostin näitä suloisia minipyykkipoikia, joita koristaa kaunis helmiäisenvalkoinen sydän:  
Niillä ripustin viime jouluna saamamme joulukortit eteiseen, valkoiseen silkkinauhaan roikkumaan. Siinä eteisessä niitä oli kiva katsella aina ensimmäisenä kun tuli kotiin :).

Ystävänpäiväkortit vois laittaa esille helmikuussa samalla tavoin vaikka näillä punasydämisillä minipyykkipojilla ja vaikka punaiseen silkkinauhaan:

Suloinen pieni kisumisu ♥
Taustalla vielä suloisempi
 Hänellä taitaa olla aika lailla joulua rinnassa, niin kovasti kuusi kiinnostaa tätä vanhempaa neitiämme ;). Hän raapii kuusen runkoa, nuorempi syö neulasia… Tervetuloa koristeet!!! ;D
Ripustin kolme korttia kokeeksi eteisen koukkuun:

Toisessa koukussa valkoiset puusydämet: Joy & Peace. Täytyy sitoa toinen sydän eri tavalla koukkuun et molemmat näkyy :).
Luulin et olin hukannu kolmannen; Love-sydämen, mut vilkaisu vuoden takaisiin kuviin osoitti, ettei mulla sellasta oo koskaan ollukkaan :D.
Kortteja voi kiinnittää (kissojen houkutukseksi) samoilla pyykkipojilla maljakossa oleviin koristeoksiin:

En tiiä onko hyvä, tällanen joulukorttipuu ;).

Voishan se tietty tuoda ripauksen väriä vaikka meidän ruokailutilaan!
:)
Ruokailutila on niiiin valkohopeinen ku olla ja voi!
Mut onpahan kaunis yhdistelmä valkoinen, hopea & kirkas lasi ♥.

Mites te säilytätte joulutervehdykset?

Comments

 1. Maria
  18.12.2010 / 12:03

  >Kaunis tuo hopeinen kierrepuu! Kyllä hopea, valkoinen ja kirkas lasi on lyömätön yhdistelmä! Tuossa narussa nuo kortit on kivat, muistuttavat ystävistä ja sukulaisista :)Meillä joulukortit on pellavapussukassa, jonka omepelin viime vuonna, sitä ennen en muista, missä niitä pidettiin…Aurinkoista viikonloppua!

 2. Hanna*
  18.12.2010 / 12:15

  >Meillä on joulukortit semmosessa rautalankatelineessä joka tällä hetkellä on eteisen lipaston päällä ja nojaa seinään. :) Hyvin selitetty. :DKaunis tuo silkkinauhasysteemi! Eikä korttipuussakaan mitään vikaa ole! :)Hih, sehän on hyvä että kissatkin osaa arvostaa joulukuusta! :D

 3. maisamiisa
  18.12.2010 / 12:15

  >Taas idea jonka taidan ottaa käyttöön :) Meillä nimittain kortit on yleensä ihan vaan pinossa, jolloin vaan päälimmäinen näkyy. Näin saa kaikki kauniisti esille ilman että vie pöytätilaa yhtään!

 4. Päm
  18.12.2010 / 13:09

  >Kiva idea ja näyttää kauniilta, myös korttipuu! :)Näytinkin yhdessä postauksessani meidän korttiaitauksen :)Ihanaa lauantaita!

 5. Nanna
  18.12.2010 / 15:03

  >Ihana idea laittaa joulukortit näkyville! :)

 6. S
  18.12.2010 / 16:50

  >Maria: kiitos :). onhan niitä kiva pitää esillä tämän joulunajan!hyvää viikonloppua sullekin! :)Hanna*: laitappa blogiin kuvaa siitä rautalankatelineestä, kiinnostaa :).kissat TODELLAKIN arvostaa kuusta, en ymmärrä miten se on niin kiinnostava.. jatkuvasti pitää sen juurella patsastella :Dmaisamiisa: kiva juttu, ota ihmeessä käyttöön :)! mä luulin et melkeen kaikki pitää kortteja esillä tommosessa nauhassa :DPäm: kiitos kiitos :)teidän aitaus on kiva ja erilainen korttisäilytyssysteemi :)!! kiitos samoin!Nanna: kiitti! :)

 7. J
  18.12.2010 / 16:52

  >Ihanat pikku nipsuttimet! Meillä joulukortit on ihan tylsästi kaikki samassa nipussa keittiön pöydällä. Me täällä kovasti kuusta koristellaan (lue: minä koristelen ja lapset nakkelee sitä mukaa pallot lattialle) :DKivaa viikonloppua!

 8. Kirsikka...
  18.12.2010 / 17:17

  >kivat pyykkipojat…ja nätisti olet saanut esille kortteja!kiva idea, ehkä ensi vuodeksi…

 9. Rekku
  18.12.2010 / 19:03

  >vanhempien luon joulukortit(ja muutkin juhlapyhäkortit) ovat aina olleet esillä leivinuunin viereisen oven ovilistan välissä: siis kortin yksi kulma listan taakse. Ovi saa mahtavan ''joulupuvun'' joka vuosi kun on yltäpäältä korttien peitossa :) olisin halunnut omassakin kodissa tehdä samoin mutta uudessa asunnossa listat ovat tiiviisti ( vielä ) kiinni seinissä eikä väliin saa mitään, paitsi kissankarvoja (jotka menevät sinne itsestään). Olen siis vain asetellut kortteja sinitarran voimin keittiön yläkaappien päätyihin ''tapetinomaisesti''. ihana idea tämä narujuttu, pitänee vähän kopioida ;)

 10. S
  18.12.2010 / 19:09

  >J: mukavia koristeluhetkiä ja viikonloppua sinnekin! minäkin kerkesin tänään laittaa kuuseen muutaman joulupallon, kuusen paikkakin muuttui. tosin huomasin heti et se entinen paikka oli kivempi, joten huomenna se vaihtaa paikkaa taas :D. mies tykkää ku saa kantaa NOT. pitäis olla rullat kuusenjalassa ;DKirsikka: mäki ihastuin noihin pyykkipoikiin, söpöset <3. kiitos, kiva että tykkäät :))Rekku: oi varmaan kivannäköinen! :) meillä ei taitas onnistua ku on väliovia niin vähän; ainoastaan makkareissa ja veskissä + khh. niihin ei ehkä sopis… tai voishan se olla kiva veskin oven listoihin :D.kopioi ihmeessä! :)

 11. Niina
  29.12.2010 / 12:47

  >Kiva idea laittaa joulukortit esille! Meillä ei ole joulukortit ole mitenkään esillä, tosin yhtään korttia ei ehtinyt tulla ennen lähtöämme :)

 12. S
  29.12.2010 / 12:51

  >Niina: joo mä tykkään niitä katella joulun aikaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.