>Joulukuusen valojen vahvistus

>

Löytyykös teidän kuusesta extravaloparia???
Meillä on välillä jopa kaks extraparia samanaikaisesti!
Ne myös liikkuu itsestään!
Wau!

”I’m so gonna destroy you!”

Kuusen alla patsastellaan säännöllisesti, pian vuoro vaihtuu ja nuorempi kattimus astuu remmiin! Vuoron aikana kuusen maku täytyy tarkistaa muutamaan otteeseen, rungosta tai neulasista, ei niin väliä.


Kerranki osat näin päin et Hilda Hirmuinen makoilee kiltisti sohvalla ;D. Silmä tarkkana toverin metkuja seuraten tosin… Omaa vuoroaan ja metkujaan odotellen!

Blogitilastoissa on aina mielenkiintoisia juttuja. Esim. muutamaan otteeseen mun blogiin on tultu Google-hakusanoin ”kissa eroon joulukuusesta”.
:D Luulen ettei täältä siihen oikeen vinkkejä löydy ku sama on ongelma tässäkin päässä kuten postauksesta ilmi käy :D

Laitettiin kuusi aluks tähän kulmaan. Eilen siirrätin kuusen ikkunanurkkaukseen. Muutaman joulupallonkin ehti saada eilen ylleen. Tänään iltasella kuusi kuitenkin palaa luultavasti taas tuohon alkuperäiseen kulmaan ku mies niin tykkää sen siirtämisestä :D.

Puhku ja puhisi: rullat kuusenjalkaan pitää saada!
;D

Comments

 1. Hanna*
  19.12.2010 / 10:05

  >Aika tehokkaat nuo extravalot! :DLuulenpa että meiltäkin löytyy samanlaiset pian!Mitäpä noilla miehillä muutakaan tekemistä ois, kuin siirrellä kuusta paikasta toiseen! ;)

 2. Laura
  19.12.2010 / 12:10

  >Mä odotan hieman kauhulla tätä joulua, kun on kaksi uteliasta kissanpentua (tai no, vuoden ikänen ja puolivuotias), jotka ei ole vielä nähnyt joulukuusta. Harjoiteltiin jo vähän ostamalla minisypressi ja se ihme kyllä jätettiin rauhaan, kun ensin annettiin kissojen haistella sitä kunnolla. Meillä on vielä kaiken lisäksi (valitettavasti) muovikuusi, joka on jo aika vanha (ollut mun lapsuuden kotona silloin kun asuttiin kerrostalossa muksuna), joten se ravisuttaa aikalailla niitä neulasia:DJoten täytyy todellakin toivoa, että meidän riiviöt ei innostu repimään sitä yhtään enempää kuin on aivan pakko.

 3. Onnen Omenia
  19.12.2010 / 12:47

  >Meidänkin kissa päivystää jatkuvasti kuusen alla, välillä yrittänyt myös teroittaa kynsiään sen runkoon, mutta eihän tuo oikein tekokuusen kanssa toimi…Niin ja yritti se kerran kiivetäkin runkoa pitkin, sekin päättyi vähän nolosti ;)

 4. S
  19.12.2010 / 14:27

  >Hanna*: siis tosi tehokkaat, häikäisee!! ;Djoo miehillä toi tehtävä, joten pitäähän sitä kissoillakin joulutehtävänsä olla :DLaura: voi teillä on ihania kisuvauvoja (melkeen vauvoja) sitte kotona :). pitäähän kissojenkin nauttia joulusta ;D. on se jännä miten tekokuusikin kiinnostaa :), meillä jopa ilman koristeita..Onnen Omenia: voi :D. voin vaan kuvitella kiipeily-yrityksen :D. ihana lukea teidän kaikkien kisujuttuja, mukavaa joulunodotusta karvatassuillenne myös :)

 5. Anonymous
  19.12.2010 / 16:24

  >olisi kivaa jos kirjoittaisit vähän isommalla fontilla — olisi paljon kivempi lukea blogiasi.. kissajutut ovat kivoja sinun blogissasi teija

 6. S
  19.12.2010 / 17:28

  >teija: isommalla?? ihanko totta! :Dfonttia en vaihda, joten tästä fontista suurempi kirjaisinkoko on mun mielestä liian suuri: lähes otsikon kokoinen. se ois jo rumaa.toiv. pidät muistakin ku kissajtuista :)

 7. Marika
  19.12.2010 / 18:17

  >Todella hupaisa tuo liikkuva valosarja :D Voin kuvitella miten tämä valosarjapari vaanii ja vahtii kuusta herkeämättä ;) Mutta kuusi on sentään vielä pystyssä, ihan hyvä saavutus, ei oo tarvinnut (ainakaan vielä) kattoon kiinnittää :)

 8. Päm
  19.12.2010 / 18:48

  >Eikä :DDD, repesin ääneen nauramaan…ihanat tuikut kuusessa :DDOtitko kuvaa kuusesta ikkunan luona, olis kiva nähdä :)Hauskaa 4.adventtia!

 9. Anonymous
  19.12.2010 / 20:52

  >Ihanat! Hyvät naurut sain taas, kyllä nuo kissat tuo iloa elämään :) Meillä ei tänä jouluna kuusta tuoda sisään sillä kissavanhuksen lisäksi meillä on riiviö-ikäinen koiranpentu :)

 10. S
  19.12.2010 / 21:51

  >Marika: :D meidän kuusella ei ainakaan tuu yksinäistä! tänään sai yks joulupallo kyllä kunnolla tassusta, mut pysy oksassa kiinni :DPäm: kiva juttu! oon ottanu kuvia, laitan kyllä näkyville kun ehdin :). samoin sulle kiitos! :)Anonyymi: kyllä tosiaan tuovat :). voih, koiranpentu <3. mikä rotu? siinähän kissanvanhuskin nuortuu ku saa pennun temmellystä seurata ;)

 11. Niina
  29.12.2010 / 12:50

  >Ihanat lisävalot <3 Ja tosi hyvä tuo kuusenpaikka, vaikka aiemmin ehdotinkin sitä ikkunan eteen :)

 12. S
  29.12.2010 / 13:04

  >Niina: joo tuo oli kyllä paras paikka kuuselle, selvis vasta ku koitettiin molempia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.