>Lukijan kotona -sarja

>

Moi!
Kiitos kaikille aiheeseen kommentoineille & kyselyyn vastanneille.
Tässä teille kiitokseksi kukkanen! :)

Kommenttien ja kyselyn vastausten perusteella tein päätöksen, et Lukijan kotona -postaukset saavat alkunsa vuodenvaihteen jälkeen.Olipa tosi mukava kuulla että teitäkin tällaiset postaukset kiinnostaa ja ihania vapaaehtoisiakin jo ilmoittautui! Kiitos että päästätte minut ja blogini lukijat kurkkimaan koteihinne :).

Eli teemme niin, että lähetätte mulle sähköpostilla kuvan/kuvat ja mukana pienen selostuksen, mitä nyt haluattekaan minun kuvasta postauksen yhteydessä kertovan. Mukaan myös nimi tai nimimerkki, millä haluatte postauksessa esiintyä.

Kuvan ei siis ole pakko olla kokonaiskuva huoneesta tms., vaan jokin kiva vinkkikin on erittäin mieluinen!
Esim. kiva petaus, kaunis kattaus, nätisti koristeltu joulukuusi…  

Vain mielikuvitus on rajana.
Minä tosin viime kädessä päätän, mitä täällä julkaisen :).

Kuvia voi lähettää osoitteeseen:
allyouneediswhite@hotmail.com

Osoite näkyy sivupalkissakin.
Hihkaisen sit ku posti alkaa tukkeutua ja matskua on koko vuodeks ;D.

4 Yötä Jouluun

Comments

 1. Maria
  20.12.2010 / 11:56

  >Voi että on suloiset nuo teidän kissat! Mä en kestä, mun on pakko saada oma kissa! Mulla on aina ollut kissa ihan pienestä tytöstä lähtien, mutta pari vuotta sitten annettiin kissa mun vanhemmille, kun miehen allergiat todettiin… :'(Teillä on todella upea talo! Siis ihan mieletön. Kuusi näyttää uskomattoman hienolta noin avarassa tilassa!Valkoistakin valkoisempaa jouluviikkoa!

 2. S
  20.12.2010 / 16:33

  >Maria: kisuilta kaunis kehräys kiitokseksi! :)tosi tosi kurjia nuo allergiat :/kiitos paljon kehuista, tuli niin hyvä mieli! että ihan mielettömän upeaksi kehutaan :))ihanaa jouluviikkoa sinullekin!!! :)

 3. Hanna
  20.12.2010 / 18:43

  >Jään mielenkiinnolla odottamaan ensimmäistä postaustasi aiheesta *<:)

 4. S
  20.12.2010 / 21:08

  >Hanna: kiva! postaus tulee pian :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.