>Valmistautumista jouluun

>

Intoa täynnä oli pienempi kisumme, kun joulukuusen ostimme!
Ei, ei seuraa riimittelypostaus, vaikka eka lause vähä sattuu siihen suuntaan menevänkin ;D
Vielä tuolloin ei ymmärtänyt et joulukuusi siitä koottuna tulee :).
Tässä vaiheessa pelkkä iso tyhjä laatikko oli se mielenkiintoisin!
Hieman kynällä leikittelyä laatikon aukosta ja iltavilli oli täydessä vauhdissa!
Leikin lopuksi pieni signeeraus laatikkoon…
Kuuma ja janohan siinä touhutessa tuli! Vesi pitää juoda altaasta, tiesittekös, ei omasta vesikupista. Myöskin kylppärin lattialta sitä latkitaan, nami. 
Vanhemman kisumme lempiharrastus on nukkuminen. Neiti rrrakastaa nukkumista/torkkumista & mamin torkkupeittoja, vielä parasta jos torkkupeittoon peittelijä on mami itse <3.
Talvi sujuu mukavammin sisätiloissa peittoon käärittynä :). Sitte kevään tultua ja varsinkin kesällä on energiaa, silloin ei meinaan nukuta!
Osaa hän joskus olla rauhassa ja kiltistikin <3. Tää Hilda Hirmuinen.
Kaunis kiltti <3.
Niin on toinenkin <3.
Tässä suunnitellaan joulupallojäynää…Ja niin pallo sai tassusta ja kovaa! Ja monta kertaa!
”Ups! Näkikö joku? Nääh, mitä väliä…”
Todistettavasti syyllinen: neulanen päälaella :D


Eli juu, kyllä se kuusi kisujamme kiinnostaa! Otin tänä jouluna sellasen asenteen, etten kauheesti komenna heitä pois kuusen kimpusta. Toivoin et ku kuusi ei oo kielletty, ei se niin paljo kiinnostais… I was wrong ;D. Ja kisut näyttää muistavan edellisiltä vuosilta, et kuusi ON kielletty, vaikka en tänä jouluna niin kauheesti ookkaan karjunu… Eipä noille koristeille mitään näytä tapahtuneen, hyvin ovat kuusessa pysyneet kovasta vauhdista huolimatta :). Ja jos niitä tippuu, ni tippukoot.  Kunhan eivät yöllä sitä ala harrastamaan ;D. Eipä ne nyt niin arvokkaita koristeita oo, pääasia et kissoillakin on mukava joulumieli <3.

Joululakanoita vaihtaessani kisut halus osallistua… Vanhempi kömpi peittojen alle nukkumaan, nuorempi seuras ja halus leikkikaverin :).
Väsy… Oi, ihanan pehmeä sänky!
Se onkin hyvä nukkua varastoon, sillä kohta täytyy valvoa monta tuntia putkella kun uunissa paistuu joulukinkku!
Siitä tuoksusta ei voi missata minuuttiakaan tai on joulu pilalla! :)

Comments

 1. Hanna*
  22.12.2010 / 09:12

  >Voi nuo pahvilaatikot! Niistä riittää huvia kyllä aina, kissoille siis! :D Mikä ihme niissä kiehtoo?!Mä yllätin just äsken herra W:n juomasta keittiön altaasta vettä, vaikka olin just hetkeä ennen vaihtanut heille kuppiin puhtaan veden. Mutta on kai se paljon jännempää juoda jostain muualta kuin sieltä, mistä pitäis. :DTunnistan myös tuon "kuusen takana istumisasennon". Sitä kiinteää pallojen tuijotusta seuraa aina kauhee tassujen viuhunta ja yleensä se doing-doing-doing, kun pallo vierii sohvan alle. Ja tämä tapahtuu yleensä yöllä! :)Aivan ihania nuo nukkumiskuvat! Niin pehmoisen näköisiä kissoja ja peittoja! <3Uusi banneri on taas niin hieno! :)

 2. S
  22.12.2010 / 09:23

  >Hanna*: jep, pahvilaatikot on ykkönen! :Dse on kato liian helppoo juoda se vesi omasta kiposta, nää on niin hurjia saalistajia nää meidän pikkukamut ;).yritin ottaa kuvaa siitä tassujen viuhumisesta, mut myöhästyin aina, neiti oli niiiiin nopee ja kyllä pallo heilu! heiluu muuten nytki, äänestä päätellen.. kivasti raapii kuusenoksia vasten ja paljastaa pienen leikkijän :Dkiitos, mäki ihastuin tuohon uuteen banneriin :D voiskohan sitä pitää kesään asti :D

 3. Sabuska
  22.12.2010 / 09:26

  >Toiset on taas niin sulosina, että!!!Meillä kattimukset ei ole kiinnostunut yhtään joulukoristeista eikä varsinkaan ruuasta, vaikka tän rodun pitäs olla vilkas ;-)

 4. Päm
  22.12.2010 / 10:26

  >Hih, meilläkin on ollut parhaimmillaan 7 kisua, neljä aikuista ja 3 pentua…silloin kun oltiin nuoria ;) Viimeisin kisu, joka meillä oli oli meillä pennusta saakka ja jouduimme luopumaan 17 vuotiaana, oli lopulta luuta ja nahkaa. Kisun nimi oli Rambo ja oli grafiitinharmaa sellainen venäjänsinisen värinen, tosin ihan maatiaiskissa. Todella vankkarakenteinen upea kolli, vanhuuttaan sitten harmaan värinsäkin vuoksi todella näki, että ikää oli tullut :) Lämmöllä muistelen :) Ja hauskinta mikä tuli mieleen, oli kisun ääni, ei kyllä sanonut miau vaan määäää….;))Ihania kuvia taas olet saanut ikuistettua kisuistanne <3Ajattele 2 yötä jouluun! =))

 5. Maria
  22.12.2010 / 13:35

  >Upea kuvasarja! Meidän kissa (joka on siis nyt vanhemmillani) on hyvin paljon samanlainen :) Tykkää juoda vettä vain vesihanasta, koluta joka ikisen pahvilaatikon ja repiä siitä palasia hampailla, piiloutua lakanoihin jne. Ihania kissoja! Oon niin kade!!

 6. Anttis
  22.12.2010 / 13:59

  >Ihana kuvasarja :D

 7. Jenni
  22.12.2010 / 14:00

  >Voi miten suloinen todistettavasti syyllinen! <3 Ihania kuvia. Hyvää ja iloista joulua!

 8. Minttunen
  22.12.2010 / 15:44

  >Hih teillä tekee kissat noin ja meillä lapset samaan tyyliin perässä.Heti kun lakanoita vaihdoin niin sänkyyn hyppimään,kuusi ei saa olla rauhassa..no altaasta eivät juo vettä:)

 9. salsas
  22.12.2010 / 16:42

  >Oikein Hyvää Joulua! :)

 10. Laura
  22.12.2010 / 17:19

  >Tuohon kissojen laatikko intoon voi kommentoida ainoastaan tmän, joka puhuu puolestaan kaiken :Dhttp://mummo.sarjakuvablogit.com/2010/11/18/kissin-peti/Meillä riisuttiin tänään uusi telkkari paketeistaan ja ai että sitä kissojen riemua siinä isossa pahvilaatikossa leikkimisen kanssa. :D

 11. Nanna
  22.12.2010 / 18:13

  >Nää kissapostaukset ovat kyllä ihan ylivetoja! :) Ihanaa joulua sinulle S! <3

 12. Onnen Omenia
  22.12.2010 / 18:25

  >Kylläpä vaan näyttää tutunlaiselta touhulta, taitaa kaikilla kissoilla olla vähän samat kuviot :) Meillä vesi maistuu erityisen hyvältä kastelukannusta tai hanasta, ruokakupin vieressä oleva vesiastia on ihan tylsä :) Uusi banneri on tosiaan hieno minunkin mielestäni.

 13. Karoliina
  22.12.2010 / 18:34

  >On teillä kyllä ihanat kissat, suloisia veijareita :) <3Meiltä löytyy myöskin kisuja kaksin kappalein, mutta onneksi meillä ei ole joulukuusta, luulen nimittäin että se kaatuisi heti ensimmäisenä iltana jo kun tytöt pääsisivät vauhtiin :D

 14. Esmeralda
  22.12.2010 / 19:35

  >Meillä on kissapojalla ensimmäinen joulu ja voi sitä ihmetystä kun kannettiin oikea puu sisälle.Ensiksi ajatteli kiivetä sitä pitkin ylös, ei onnistunut kun oli niin piikikäs. Samasta syystä ei onnistunut kynsien teroituskaan.Laitoimme alaoksille särkymättömiä koristeita ja niiden kanssa kisu nyt tykkää nyrkkeillä. Ainoa toive on, ettei kaataisi kuusta!Ihania kuvia suloisista kissoista!

 15. Hanna
  22.12.2010 / 19:45

  >Ihania kissujen kuvia <3Edelleen ihastelen tuota teidän keittiön välitila juttua!

 16. S
  22.12.2010 / 20:02

  >Sabuska: voi kiitoksia :)) no ohhoh, onpahan omalaatuiset kattimukset teillä, sitä geeniä vois siirtää meidänkin pimuihin :DPäm: voi suloinen Rambo <3. toivottavasti saan pitää nämä mun kisut luonani ainakin yhtä kauan, ainakin sen 20 vuotta <3. ei kestä edes ajatella luopumista, sen kokeneena tiedän sen kamalan tuskan mikä siitä seuraa ja niin pitkäksi, pitkäksi aikaa… meidän vanhemmalla kisulla on oikeen ihana ja neitimäinen nätti miau, musiikkia korville, kun taas nuorempi ei oikeen oo hokannu tota naukumista :D. se sanoo miu ja äitini mukaan kuulostaa aivan noitapilliltä :D (ei kyllä niin rumalta mielestäni)miten et huomannu TÄHTItorkkupeittoja ;D?Maria: kiitos Maria :). voi harmi ku et voi ottaa omaa kisua, mut ainakin täällä voit katella kisukuvia… ei se tietenkään oo läheskään sama ku oma, mut ees jotain pientä :)Anttis: kiitos, kiva että tykkäsit :)Jenni: todistettavasti syyllinen kiittää ja kehrää :). kiitos, ihanaa joulua sinullekin ja suloisille kisuillesi!

 17. S
  22.12.2010 / 20:33

  >Minttunen: voi että :D. hauska! :D salsas: kiitos paljon, sitä samaa!! ens joulua saatte viettää upeassa, uudessa kodissanne :)Laura: voi että ku hauska tuo linkki ja kyllä täydellisen totta :D. kiitos ku linkitit! :)Nanna: kiitos paljon ihana Nanna <3. sinulle myös hyvää joulua!!!Onnen Omenia: joo kisut taitaa pohjimmiltaan olla aika samanlaisia :). kiitos bannerikehuista <3Karoliina: oi kiitos, kisutkin nauttii kehuista :). hui, onneks meidän kuusi on vielä pystyssä :D, mut eipä sitä ikinä tiiä..Esmeralda: kiitti :). toivotaan et kuusi pysyy pystyssä, vaikka pentu onkin varmasti melko villi ;). kiva että laitoitte hänelle omia koristeita alaoksille.Hanna: kiitos :). keittiön välitilaan voisinkin suunnitella uutta tapettia, vois vaikka keväällä vaihtaa jonkun toisen, jos löytyy miellyttävä tapetti :)

 18. Päm
  22.12.2010 / 21:25

  >✫✫✫ iiks ;)) Kyllä mä sen rekisteröin, mutta kisulit vei mun kaiken huomion… mut hei IHANA tähti-torkkupeitto =))) Toivoo kans samanlaista joululahjaks ;) ✫✫✫

 19. S
  22.12.2010 / 21:52

  >Päm: hihii :) joo on toki kisulit ihanampia ku toi torkkupeitto :). sain Minttusen blogista niihin vinkin, heti kurvasin Citymarkettiin hakemaan pari kipaletta :)

 20. Sabuska
  23.12.2010 / 10:32

  >Juu mutta sitten pahvilaatikot ja hanasta juominen kuulostaa ihan tutulta, että siitä tietää, että nämä ovat kissoja :-)

 21. Marika
  23.12.2010 / 17:51

  >Ihania :)

 22. S
  23.12.2010 / 22:29

  >Sabuska: hih :)Laura: joo löysin tosiaan eilen ton linkin ja nauroin, aivan ihana kisupallero :D. ja todellakin sitkeä ja sinnikäs!Marika: :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.